sponsoreret indhold
Wellness: Afslappende og eksklusiv luksus til dig
SPONSORERET indhold

Wellness: Afslappende og eksklusiv luksus til dig

Trænger du til at slappe helt af og forkæle krop og sjæl med en luksuriøs spa-oplevelse og professionelle behandlinger, kan du her få inspiration til seks fantastiske ophold.

Foto: Getty Images
19. sep. 2022 | Livsstil

Hvis dampbad, spa, sauna, gus og massage lyder fristende, så læs med her. Vi har nemlig samlet nogle af de lækreste wellness-oplevelser, Danmark kan byde på. Så dyk ned i vores anbefalinger til masser af velvære i fred og ro – i natur og i storby – og skynd dig at booke en forkælelsestur.

Spectrum Wellness på Scandic Spectrumscandic_cph_alt_spectrum_pool.jpg

Spectrum Wellness er en nordisk oase af velvære, ro og afslapning. Centralt placeret på Kalvebod Brygge i København, men langt fra byens stress og jag.

Wellnessområdet ligger i forlængelse af det nye hotel Scandic Spectrum og er designet med inspiration fra de skandinaviske skove, fjorde og fjelde med henblik på at skabe den oplevelse af ro, der findes i naturen. Træd indenfor i den finske sauna, styrk immunforsvaret i dampbadet eller svøm en tur i den 25 meter lange, opvarmede pool. Spectrum Wellness tilbyder desuden et udvalg af behandlinger, saunagus og yogaforløb og er åben for både dags- og hotelgæster.

Wellness: Scandic CPH Strandparkscandic_cph_strandpark_pool.jpg

Brug for en pause fra hverdagen? Wellness på Scandic CPH Strandpark er en verden af velvære, der bl.a. byder på en stor pool, dampbad, stenbad og Danmarks eneste snebad. Wellnessområdet tilbyder ligeledes en række behandlinger og saunagus-events, og er du klar på til et koldt gys, kan du hoppe i vandet fra hotellets egen badebro og bagefter genfinde varmen i en blød badekåbe eller i den finske sauna.

Wellnessbesøget kan med fordel kombineres med et ophold på det smukke hotel eller med en drink i hotellets skybar, der har en formidabel udsigt over Øresund.

Ni'mat Spa: Massage og wellness baseret på asiatiske traditionernimatspa_brunch_kbh_008.jpg

Ni’mat giver dig en uforglemmelig oplevelse fra det øjeblik, du træder ind ad døren og bliver budt velkommen af din værtinde. Dybe farver pryder væggene, Buddha-figurer maner til ro og blød musik fylder dine ører, når Ni’mat inviterer dig indenfor til komplet afslapning og pleje af krop og sjæl.

Hvad enten du er på udkig efter spaophold, wellness, massage eller en ansigtsbehandling, så finder du det her. Ni’mat Spa har gennem tiderne modtaget flere priser for Byens Bedste Spa og for virkningsfulde behandlinger.

De har over 20 års erfaring i massage-, wellness- og spabranchen og er Københavns ældste spa." Tak for det og god eftermiddag. 

Prøv en afslappende wellnessoplevelse i Aarhuspause.jpg

PAUSE recovery studio byder velkommen til en unik wellnessoplevelse. Det populære studio ligger i hjertet af Aarhus og passer perfekt ind som en del af en weekendtur til smilets by. De fleste kommer sammen med en kæreste eller veninde og nyder den populære wellnesspakke med tre timers intensiv afslapning med infrarød sauna, recovery boots, og floating spa.

Du kan booke en tid til alle spa- og wellnesssessioner online, eller du kan købe et gavekort til en, du holder af (skal blot indløses inden for to år).

PAUSE recovery studio ligger på Frederiks Plads og har åbent kl. 10-22 de fleste dage.

Stjernestunder på en grå hverdagwaterwellness_billedecollage.jpg

Water & Wellness i Randers er bestemt et besøg værd, hvis du ønsker lidt luksus på en trist regnvejrsdag. Men en solskinsdag kan også noget helt specielt, for Water & Wellness skiller sig ud fra lignende steder med Danmarks største saunahave.

I weekenden er det oplagt at købe deres Luksus Spa pakke, som giver adgang til wellnessafdelingens afslappende muligheder, leje af badekåbe, en lækker kropspeeling, ansigtspeeling og ansigtsmaske, som du kan benytte i wellness afdelingen. Denne pakke byder også på et glas sprudlende bobler samt frugt og chokolade.

Fra oktober måned kan du booke de skønneste wellness og spa behandlinger hos CityFys i Water & Wellness i forbindelse med dit besøg.

Fredfyldt wellnessunivers midt i den vestjyske naturfjordgaarden_-_alt_for_damerne.jpg

Vidste du, at et af de bedste steder at finde ro og tanke ny energi er i naturen? Kurbad Fjordgaarden er omgivet af smuk og vild natur, du kan nyde fra det opvarmede Fjordbassin eller i de hyggelige drivhuse indrettet med daybeds.

Fjordgaarden byder på forskellige saunaer og bassiner, og du kan opleve komplet nærvær for to med et C-vitaminboost i Kurbadssuiten.

Kurbadshotellet tilbyder forskellige wellnessophold, så der er noget for enhver smag. Ud over det nævnte får du nyrenoverede værelser med dansk design, en gastronomisk oplevelse i restauranten og finder et stort udvalg af økologiske vine.