Apps til børn der ikke kræver internet
SPONSORERET indhold

5 børne-apps til rejsen eller ferien der ikke kræver internet

Få styr på appsene inden ferien begynder og undgå alt for utålmodige børn.

Af: Af Katrine Kornerup Foto: Istock
12. okt. 2016 | Børn | Vores Børn

At rejse og opleve med børn er fantastisk. Følgende apps er tænkt som en hjælp til den lange køretur, flyrejsen eller hvis det regner i dagevis. De er ikke tænkt som en erstatning for de oplevelser, I skal have sammen. Det er dog altid godt at være forberedt, inden ferien begynder, og derfor har vi fundet 5 gode apps, der ikke bruger internet, når først de ligger på tabletten og mobilen.

LÆS OGSÅ: 8 gratis apps til børn der er så gode, at de burde koste kassen

1. Sigurds Danmarkshistorie (4-8 år)

En gratis app hvor man mærker historiens vingesus og møder historiske personer i 40 minispil, der lærer børn om vores spændende historie fra istid til nutid. Det er spil, der er proppet med læring, udfordringer og masser af sjov. App’en er bygget op omkring Sigurd Barretts herlige fortællinger om Danmark og så er den gratis.

sc552x414

Mød Egtvedpigen og en masse andre historiske personer i den nye app “Sigurds Danmarkshistorie”

Find Sigurds Danmarks historie her: i App Store eller hos Google Play

2. My very hungry caterpillar (1-3 år)

En prisvindende app til de allermindste børn. Larven fra den kendte børnebog ‘Sulten larve aldrig mæt’ af Eric Carle er på eventyr i denne app. Der foregår mange aktiviteter i haven, men i et meget roligt tempo. Først udklækkes larven, så skal den have mad, der skal vandes blomster og salat, den skal lege, sove og til sidst bliver den til en smuk sommerfugl. Selv de små børn vil kunne spille denne app uden hjælp fra en voksen, da den er super intuitiv. Det er et smukt univers med fin musik og en fornøjelse for både små og store.

Hjælp den sultne larve med at spise og med at løse små opgaver.

Find app’en My Very Hungry Caterpillar her: App Store og Google Play

LÆS OGSÅ: Børnebøger: 20 klassikere dit barn vil elske

Pepi Bath 2 (2 – 6 år)

Så er der kommet en opdatering af den populære rollespils-app Pepi Bath. I Pepi Bath 2 er der nye figurer og to nye rum med flere nye aktivteter. Alle aktiviteter lærer barnet om de daglige rutiner, der kræves ved personlig hygiejne som toiletbesøg, tandbørstning, badning, håndvask, tøjvask inklusiv strygning og sammenlægning. Personligt er vi meget glade for denne app, da den giver mulighed for at snakke om personlig hygiejne og oprydning. Grafikken er virkelig fin og musikken god.

Få gode snakke om personlig hygiejne med dit barn.

Find app’en Pepi Bath 2 her: App Store

LÆS OGSÅ:

Minimo Town (5-9 år)

I Minimo Town bygger dit barn en by, og lærer samtidig engelske gloser. De små beboere i byen har brug for hjælp, man finder ud af, hvad de mangler, når man trykker på dem. En skorsten blæser så nogle bogstaver op i luften, som barnet skal sætte sammen, til de danner det korrekte ord. Man får point hver gang, et ord staves rigtigt, og med disse kan man købe flere ting til byen. Spillets sværhedsgrad tilpasses barnet, og det er nemt at finde rundt i spillets 4 forskellige verdener.

Lær engelsk mens I leger

Find app’en Minimo Town her: App Store eller hos Google Play

LÆS OGSÅ:

Dr. Pandas dagpleje (2-6 år)

Her gælder det om at tage sig godt af de 5 dyrebørn, der bliver afleveret i dagplejen. Man skal lege med dem, sørge for de er glade og putte dem. Der er masser af legetøj, klæd-ud-tøj og musik, så man har mange muligheder for at underholde dem. Der er mange aktiviteter i app’en med mange timers leg. Der er ingen tidspres eller opgaver der kun kan løses på blot en måde. Spillet er intuitivt og nemt og så er der stor genkendelighed for barnet, da det tager udgangspunkt i barnets hverdag. En virkelig god app.

Der skal hygges og plejes om de små dyr i dagplejen

Find Dr. Panda dagpleje app’en her:  App Store eller hos Google Play.

LÆS OGSÅ: De 8 bedste apps til børn lige nu