Kreative og fantasifulde apps til børn
SPONSORERET indhold

6 power-apps der styrker og udfordrer kreativitet og fantasi

Skab dit eget pophit, lav et lille kunstværk eller giv den gas med et sejt spil. Der findes masser af fine spil og værktøjer, som appellerer til den mere pigede og skabende side.

Af: Af Camilla Lind Foto: Foto: Getty Images
28. sep. 2015 | Børn | Vores Børn

Skab dit eget pophit, lav et lille kunstværk eller din egen bog og giv den gas med et seje spil. Der findes masser af fine spil og værktøjer, som appellerer til den mere pigede og skabende side. Vi har fundet seks apps, som med garanti kan udfordre og styrke barnets kreative side.

1. LEGO (Elves 3-8 år)

En gratis app fra LEGO med masser af spil og udfordringer i det magiske elver univers. En fin zoomeffekt giver følelsen af at være med inde i spillet, hvor det gælder om af finde magiske legoklodser og ting.


Find appen i

App Store

eller på

Google Play

.


LÆS OGSÅ:

2. Book Creator (4 år +)

Vil I lave en sej dagbog fra ferien, skabe jeres egen fortælling eller præsentere et flot skoleprojekt? Book creator er en nem og intuitiv måde at samle tekst, billeder, indtalinger og videoindhold i en lækker præsentation. Det er kun fantasien, der sætter grænser i denne prisvindende app.


Find appen i

App Store

.


LÆS OGSÅ:

3. Drawing Pad (3 år +)

Tegneprogrammet har masser af gode features for både små og store børn. De små kan let navigere i den og indsætte seje figurer, og større børn producerer rene kunstværker i programmet.
Find appen i App Store.

LÆS OGSÅ: 5 fede apps der får bevægelse, natur og oplevelser ind i jeres hverdag

4. David Wiesner: Spot (6-8 år)

Spot er en smuk og andeledes måde at opleve fortælling på. Det var da han første gang oplevede en iPad i en Apple Store, at den kendte illustrator endelig kunne skabe en idé, han havde fået tilbage i studietiden. At kunne zoome ind i nye verdener
Find appen i App Store.

5. Toc and roll (3 -10 år)

Har du X-Faktor? Lav din eget musiknummer ved hjælp af enkle blokke, som du kan lege med og sætte sammen. Når musikken er færdig, optager du din egen vokal, sætter den sammen med musikken – og du har dit eget pophit.
Find appen i App Store.

6. Monument Valley (6 år +)

Monument Valley gælder om at hjælpe Prinsesse Ida videre i en forunderlig og overraskende verden. Der er 12 forskellige baner, hvor du skal dreje på ting, finde hemmelige stier og trapper. Det er et meget smukt spil, som fokuserer på illusion og perspektiv.
Find appen i App Store eller på Google Play.

LÆS OGSÅ: Hjælp! Min søn har brugt 34.000 kr. i en app! Hvordan kunne det ske?

LÆS OGSÅ: De 8 bedste apps til børn lige nu

LÆS OGSÅ: 5 fine apps der lærer dit barn om bogstaver og ord