Caroline og Reece skal være forældre
SPONSORERET indhold

"Baby på vej": Nybygger-vinderne Caroline og Reece skal være forældre

Først vandt de et hus, og nu kan Nybygger-vinderne Caroline og Reece glæde sig over endnu en stor nyhed. De skal nemlig være forældre.

Af: Amalie Louise Bernitt Foto: Niels Henrik Dam / Her & NU
21. dec. 2021 | Børn | Vores Børn

2021 har været et stort år for Nybygger-parret Caroline Dahm Curran og Reece Curran.

I november vandt de deres drømmehus i det populære TV 2-program, og nu kan det dansk-australske par også afsløre, at en lille, ny beboer flytter med ind i det grønne, scandi-stralske hus i Sønderborg.

De venter nemlig deres første barn. Det fortæller parret på deres Instagram-profiler.

"Når 2 bliver til 3," skriver Caroline under et billede af hende og Reece, der storsmilende viser et scanningsbillede frem, mens Reece mere simpelt lader os vide, at der er "Baby på vej."

LÆS OGSÅ: Caroline og Reece fra Nybyggerne: Sådan mødte vi hinanden

I kommentarfeltet er det væltet ind med kommentarer - bl.a. fra tidligere Nybygger-deltagere, der sender hjerter og lykønskninger til parret. Én skriver b.la. at det bliver "verdens pæneste baby", mens en anden skriver "Dagens ord: Scanningsbillede," med henvisning til australierens strabadser med de danske gloser i TV 2-programmet.

I Carolines opslag har Reece også sneget sig ind med en sød kommentar. 

"Jeg er den heldigste mand i verden," kommenterer han, efterfulgt af et rødt hjerte.

Stor drøm

29-årige Caroline og 34-årige Reece mødte hinanden på en backpacker-rejse i Panama, og bare fem måneder senere skiftede australieren sin adresse i Perth ud med sine svigerforældres hus i det noget mere vejrbidte Danmark.

"Vi kunne ikke se andre muligheder, end at vi skulle være sammen, og at vi derfor måtte få det til at fungere. Hvor hårdt og besværligt det end var, så vidste vi begge, at der ikke var andre muligheder," har Nybygger-vinderne tidligere fortalt til ALT.dk. 

LÆS OGSÅ: Nybyggerne 2021: Her er rummene, vi er mest stolte af – og hvad vi ville lave om

Siden har Caroline og Reece haft fart på rejseplanerne. De er blevet gift på Bali, har erhvervet sig en bar i Grækenland og har både renoveret sommerhus og nu også et Nybygger-hus. Og her er det så tid til at slå sig ned. Det har Reece tidligere fortalt til Reality-portalen

"Jeg er jo snart 35, og det er en stor drøm at blive far," lyder det fra Reece, som tilføjede:

"Allerede inden jeg flyttede til Danmark, forventningsafstemte Caroline og jeg. På den måde var vi sikre på, at vi kunne se en fremtid sammen."

Om den lille flytter ind i det Scandi-stralske Nybygger-hus med det samme, vides ikke. Parret har nemlig endnu ikke delt, hvornår baby melder sin ankomst. 

LÆS OGSÅ: Mød de nye deltagere i Nybyggerne her

Anbefalet til dig