’Fårking Far’: Danske mænd i ærlig snak om at være far i ny podcast
SPONSORERET indhold

’Fårking Far’: Danske mænd i ærlig snak om at være far i ny podcast

Søren Huus, Lars Løkke Rasmussen, Jan Grarup og en række andre danske mænd åbner op om faderskabets lykke og smerte i en ny podcastserie fra Vores Børn. Vært er Mattias Hundebøll, som også har sit eget klare opråb til danske fædre

Af: Redaktionen Foto: Philip Ørneborg
13. maj. 2019 | Børn | Vores Børn

- Vi er en ny fædre-generation, som i højere grad skal turde stå ved vores valg som far, og vise det valg med handling.

Sådan lyder opråbet fra tv-vært, producer og musiker Mattias Hundebøll. Han har som vært på en ny podcast-serie for Vores Børn talt med en række kendte danske mænd om det at være far. Hvornår er man en god far? Og hvad er en god far overhovedet? Det handler om den titel i livet, som mænd kan være rigtig dårlige til at tale med hinanden om - nemlig dét at være far.

- Jeg er meget taknemmelig for, at så mange mænd har ville åbne op om det at være far. Alt det lykkelige og alt det svære. Som mænd har vi brug for hinanden til at spejle vores faderskab i – ligesom kvinder kan det, skal vi være bedre til at tale om vores børn – om at det lykkelige og alt det svære, siger Mattias Hundebøll.

Ifølge chefredaktør for Vores Børn, Mette Hovmand-Stilling, er det masser at hente for både mænd og kvinder i den nye serie, som foreløbig er planlagt til at udkomme i ni afsnit.

- Jeg håber, at vores nye podcast-serie kan inspirere fædre og samtidig vise, at der er mange måder at være en god far på. Og til vores kvindelige lyttere kan jeg sige: glæd jer. Det er så fedt at være en flue på væggen til Mattias samtaler med de mange forskellige mænd og deres refleksioner over det at være far, siger hun.

De to første afsnit i serien kan lyttes fra i morgen, tirsdag. Hold øje her på sitet og på Vores Børn Facebook og Instagram. 

Anbefalet til dig