Leg
SPONSORERET indhold

Guide: 10 tips til sunde aktiviteter for hele familien

I ferien har I hygget, leget, badet og tumlet, og haft oceaner af tid. Men nu er hverdagen tilbage for fuld skrue. Få inspiration til sunde aktiviteter, I kan lave sammen som familie, trods et stramt ugeskema.

Af: Af Camilla Haldrup, Voresbørn.dk, 23. august 2013
23. aug. 2013 | Børn | Vores Børn

Hvor blev den af, ferien? Nu havde I lige så meget tid til afslapning og større overskud til sjove og sunde aktiviteter, men nu er ungerne startet i skole og daginstitution, og I forældre er tilbage på job. Suk.

Er det så også slut med at lave sjove og sunde ting sammen med familien? Ikke nødvendigvis. En travl hverdag kan sagtens gå hånd i hånd med et aktivt familieliv.

Se 10 sjove aktiviteter for hele familien hér.

Forfatterne bag bogen Bevæg dig med dit barn – 130 sjove lege giver dig her 10 gode tips til et aktivt familieliv – og gevinsten er stor.

LÆS OGSÅ: 10 lege der styrker dit barns kreativitet

“At lege fysisk aktivt med sine børn er en gave, både til barnet, men også til forældrene. Bogen er fuld af aktiviteter, der er lette at gå til. De kræver ingen erfaring, og derfor kan alle være med. Bogen tager højde for, at mange børnefamilier oplever, at travlhed, manglende inspiration og manglende overskud står i vejen for den fælles bevægelse. Ny inspiration og nye værktøjer kan være det første skridt mod ændrede familievaner og øget overskud,” lyder det fra forfatterne Karsten Severin Bjerring og Ida Enghave.

LÆS OGSÅ: Legetøj: Kom med ud og leg!

LÆS OGSÅ: 10 veje til sjov motion for hele familien

Kilder: Karsten Severin Bjerring og Ida Enghave