Lotte Friis
SPONSORERET indhold

Lotte Friis i babylykke: ”Og lige med et blev verden en helt anden”

Journalist og tidligere svømmer Lotte Friis er blevet mor for første gang.

Af: Amalie Louise Bernitt Foto: Klaus Bo Christensen/Her&Nu
06. jul. 2022 | Børn | Vores Børn

Lille, store Andrea er kommet til verden.

Det fortæller journalist og tidligere svømmer Lotte Friis i et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun også deler et billede af sin helt store nyhed: Datteren Andrea, der blev født mandag.  

”Og lige med et blev verden en helt anden. D. 4. juli kl. 12.37 kom vores store Andrea til verden. 4462 g og 54 cm er nu hele min verden,” skriver den stolte mor.

Selvom alt melder godt hos den lille, nye familie, der også inkluderer far, fodboldspiller Christoffer Schnack Ringø, tyder det dog på, at fødslen var i den hårde afdeling.

”Vi har det begge godt og bliver forkælet af Christoffer Schnack, som var en helt utrolig klippe under en svær fødsel,” skriver Lotte Friis i opslaget uden at dele yderligere detaljer.

LÆS OGSÅ: Lotte Friis er gravid: ”Jeg har været ramt af kvalme nærmest 24 timer i døgnet”

Hårdt ramt af kvalme

Generelt har projekt baby ikke været en snorlige vej for parret. De har nemlig haft problemer med at blive gravide, og et langt forløb med fertilitetsbehandling har været opslidende og bekymringsfuldt, har Lotte Friis tidligere delt på sin Instagramprofil og til TV 2.

Da graviditeten endelig kom, var heller ikke dén helt problemfri. 

”Jeg har været ramt at kvalme nærmest 24 timer i døgnet og overskud har derfor været en by i Rusland. Men nu har jeg taget hul på andet trimester og forhåbentlig er der lysere tider forude,” har Lotte Friis tidligere delt i et opslag på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Stine Bjerre Mortensen: ”Vores liv kommer til at blive vendt på hovedet, men vi glæder os virkelig meget”

Bekymringerne stoppede dog ikke der, for i marts kunne Lotte Friis fortælle, at hun havde fænomenet bioplacenta, som betyder, at hun havde to moderkager. Samtidig valgte lille Andrea også at gemme sin ene nyre under scanningerne.

”Vi fik dog bekræftet i dag at begge nyrer ser fine og normale ud. Men hold da op en del bekymring hun allerede giver, inden hun er kommet ud. Vi glæder os dog stadig,” skrev journalisten og radioværten dengang i et opslag.

Men nu er lykken altså vendt for 34-årige Lotte Friis og 26-årige Christoffer Schnack, der kan kalde sig forældre til fine, lille Andrea.

Anbefalet til dig