Lotte Friis er gravid med sit første barn
SPONSORERET indhold

Lotte Friis er gravid: ”Jeg har været ramt af kvalme nærmest 24 timer i døgnet”

Den tidligere svømmer Lotte Friis og hendes mand går en forrygende sommer i møde. De venter nemlig deres første barn.

Af:: Redaktionen Foto: Klaus Bo Christensen/Her&Nu
10. jan. 2022 | Børn | Vores Børn

Den tidligere svømmer og OL-vinder Lotte Friis har mange sejre i baggagen. Alligevel tyder alt på, at 2022 bliver det mest mindeværdige år for den nuværende journalist og radiovært og hendes mand, Christoffer Schnack Ringø.

Lotte Friis er nemlig gravid med parrets første barn, som melder sin ankomst til juli. Det fortæller hun på sin Instagram-profil, hvor hun også løfter lidt af sløret for, hvem der venter i maven.

”Jeg har haft trukket stikket her på Instagram det sidste stykke tid. Det har der været en helt særlig grund til. Jeg er gravid! Christoffer og jeg skal til juli være forældre til en lille pige! Vi glæder os så meget til at udvide familien til sommer,” skriver hun under et billede af den storsmilende, voksende familie.

LÆS OGSÅ: Bryllup i coronaens tegn: "Vi fik det allerbedste ud af dagen"

Noget tyder dog på, at det har været en hård opstart for den gravide eks-svømmer. Det har nemlig ikke været ren glædesdans i første trimester, hvor Lotte Friis har været hårdt ramt på overskudskontoen.

”Jeg har været ramt at kvalme nærmest 24 timer i døgnet og overskud har derfor været en by i Rusland. Men nu har jeg taget hul på andet trimester og forhåbentlig er der lysere tider forude,” skriver hun i opslaget, som er blevet liket og kommenteret ivrigt af kollegaer, venner og fans, der sender lykønskninger og hjerter i massevis.

LÆS OGSÅ: Svømmer og radiovært Lotte Friis: "Vild med Dans fik mig til at skifte karriere til dette"

Mødtes i metroen

Lotte Friis og hendes mand, Christoffer Schnack Ringø, har kendt hinanden siden 2016, hvor et tilfældigt møde i metroen nytårsaften viste sig at blive skæbnesvanger.

”Der er så mange tilfældigheder i den situation. At vi lige var med den samme metro for eksempel. Jeg lagde godt mærke til ham i metroen, for han så ret godt ud. Pludselig stod han foran mig og spurgte: "Er du ikke Lotte Friis?" Og så rullede den derfra,” har eks-svømmeren tidligere fortalt til Hendes Verden

I 2020 kunne de så dele endnu en god nyhed. Trods en blussende coronaepidemi lykkedes det nemlig parret at fejre kærligheden til et storslået bryllup. Komplet med masker og håndsprit.

”Selve brylluppet blev lidt mindre, end vi oprindeligt havde forestillet os, og på de fleste billeder og videoer er der håndsprit over det hele. Lige mens vi stod i det, syntes vi jo ikke, at det var så sjovt, at der var en pandemi, der fik så stor indflydelse på vores bryllupsdag, men når vi ser tilbage på det om 20 år, tror jeg, at det vil være noget særligt, at vi har holdt bryllup midt i en pandemi på trods af alle de restriktioner, der hørte med,” kunne Lotte dengang fortælle til ALT for damerne

Anbefalet til dig