Medina
SPONSORERET indhold

Medina deler smukt billede: "Det er taget 10 uger efter, jeg fødte"

Operationsar, appelsinhud og efterfødselskrop. Popikonet Medina deler smukt billede efter fødsel og afslører nyt stort projekt.

Af:: Lotte Knudsen Foto: Bo Nymann / HER & NU
15. sep. 2022 | Børn | ALT.dk

Din krop bliver aldrig den samme igen, efter at du har været gravid. Den er et bevis på den kærlighed, du har sat i verden, og selvom du knuselsker den for alt det, den har skabt, kan det alligevel være svært at forene sig med forandringerne. Det ved de fleste mødre. Og det gælder også, når man hedder Medina og er en af landets største popstjerner. 

Torsdag delte den dansk/chilenske sanger et billede, der differentierer sig fra det, som følgerne tidligere har set på hendes Instagram-profil. Det gjorde hun i en ganske særlig anledning.

Medina skal nemlig fremover være vært på sin egen podcast ‘Hele mennesker’. En podcast hvor man, ifølge sangeren, vil møde en ny side af hende. Og for at skyde projektet i gang delte hun onsdag et ærligt billede af sin krop, efter hun er blevet mor til sønnen Eliott. 

"Dette billede er taget 10 uger efter, jeg fødte min anden søn og et par dage efter en operation i maven. Så med friske sting glæder det mig at byde velkommen til min nye podcast ”Hele Mennesker”," skriver hun under billedet.

Podcasten “Hele mennesker” skal belyse livets udfordringer.

"Den handler om, hvordan vi lærer at acceptere os selv, acceptere, at når man er nede og mærke bunden, er vi selv herre over, hvornår vi vil op igen, og hvordan vi kommer det."

Den 4. juni blev Medina mor til sønnen Eliott, som hun har sammen med sin mand, Malo Chapsal. De har i forvejen sønnen Tyler, som kom til verden i februar 2021.

Artiklen er oprindeligt bagt på HER&NU, og dette er en redigeret udgave. 

Anbefalet til dig