Vi har test seks forskellige højstole i forskellige prisklasser. Foto: PR
Vores Børn

Vi tester højstole

Nærmest halvdelen af babys vågne tid går med at sidde ved spisebordet og køre skemad ind. Og så er det vigtigt at sidde godt! Mødregruppen kårer de ultimative højstole.

Af Eline Holm, Vores Børn, december 2014 12.dec.2014 Børn

Når dit bar går fra amning til skemad, foregår indtaget af mad ikke længere liggende. Det er derfor vigtigt at finde en højstol, der passer til dit barn og dit bord, så den hverken er for høj, for bred eller – hvis du er den stilbevidste type – stikker helt af i indretningen. Smag og behag er forskelligt, men det er vigtigt at sidde godt.

Allerede når dit barn er lille, kan du begynde at lære hende god bordskik, og en af ingredienserne til et vellykket måltid er højstolen, hvor hun kan sidde ordentlig, så snart hun er “siddemodent”. Højstolen er også vigtig for hele din barns fysik, da en stol i forkert højde kan forkorte akillessener, og der kan blive lukket af for nerveforsyningerne.

Også ryg og mavemuskler er afhængige af en god højstol, der på sigt vil give ham en stærkere holdning og dermed også styrke hans fysik og motorik.

Men hvilken en skal man så vælge? Vi har bedst vores mødregruppe om at teste seks forskellige. 

Klik i boksen til venstre og se testen af de forskellige højstole.

LÆS OGSÅ: Aftensmad: Guide til en hyggelig familiemiddag

LÆS OGSÅ: Vi tester grød

LÆS OGSÅ: 39 lifesaving babytips


Henter...