SPONSORERET indhold

Video: Derfor får mødre ikke lavet noget

Morsom video viser, hvordan det egentlig kan være, at dit hus altid ligner et bombekrater, selvom du konstant rydder op. For der er en helt bestemt grund til, at mødre ikke får lavet noget - og du kender den selv.

Af: Cecilie Møller Rasmussen, Voresbørn.dk, februar 2015
20. feb. 2015 | Børn | Vores Børn

Løft lige blikket fra din telefon og tag et kig ud over hjemmet. Flot og rent som i gamle dage? Eller et værre rod, der er umulig at komme af med, selvom du hver dag kæmper med bunkerne. Hører du til den sidste kategori, er der højst sandsynlig en helt særlig grund til, at du ikke får lavet noget, selvom du knokler og knokler: Den hedder børn.

De fleste forældre har en fornemmelse af, hvad det vil sige at gøre rent og rydde op og samtidig passe børn. Højst sandsynligt er det lettere sagt end gjort. 

En amerikansk mor Esther Anderson har lavet en video med titlen “Why moms get nothing done”, der viser, hvordan hun prøver at vaske tøj, sortere det, gøre rent osv., mens hendes lille datter samtidig spolerer det hele ved at hive tøj ud af skufferne og kravle rundt i skidtbunken. Der er en grund til, at man siger, at barsel er et fuldtidsjob.

Så hvis du nogle gange føler, at du ikke kommer nogen vegne, er du ikke alene. Se bare herunder:

LÆS OGSÅ: Video: Babyer smager citron for allerførste gang

LÆS OGSÅ: Video: Sådan ser en morgen ud, når man har en baby

LÆS OGSÅ: Video: Parodi viser det skøre i, at mødre har patent på ”sandheden”