Video: Parodi viser det skøre i, at mødre har patent på ”sandheden”

Sjov og tankevækkende video viser, hvad der sker, når mødre med forskellig holdning til, hvad det vil sige at være en god forælder, støder sammen i en ”battle”. Slutningen sætter lige det hele i perspektiv.

Er det bedst at amme eller give flaske? Skal man bære sit barn i slynge eller køre baby rundt i klapvogn? Og er der plads til regnbuefamilier, fædre på orlov og mødre, der også gerne vil have en karriere?

En amerikansk video sætter det hele lidt på spidsen og viser, hvad der sker, når alle de forskellige grupper af mødre og fædre tørner sammen på en legeplads og ”battler” hinanden i kunsten at være den bedste forældre – og fordømme alle de andre.

Det er nemlig nemt at være fordomsfuld, når man selv har fundet den gyldne vej, men i virkeligheden burde vi måske være mere rummelige over for hinanden.

I bund og grund ønsker vi jo bare det bedste for vores børn. Og vi er forældre af samme grund: Fordi vi elsker vores børn!

Sådan er budskabet i videoen ”The Sisterhood of Motherhood”, der er en parodi på de stereotype mortyper og lavet af et firma, som fremstiler modermælkserstatning.

“Videoen opfordrer forældre til at forenes og fokusere på de fælles mål, ikke på forskelligheder”, står der i pressemeddelelsen i forbindelse med filmen ifølge Huffington Post.

Herunder kan du se videoen.

LÆS OGSÅ: Video: Sådan ser en morgen ud, når man har en baby

LÆS OGSÅ: Video: Sådan sniger du dig væk fra en sovende baby

LÆS OGSÅ: Vores Børn-tema: Amning

Se, hvad vi ellers skriver om: Amning, Baby, Kærlighed, Mor, Aktiviteter for børn, Familieliv og Video