Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Find inspiration til din egen personlige krans til hoveddøren.
Foto: Gyrithe Lemche Find inspiration til din egen personlige krans til hoveddøren.

Lav din egen krans til døren

6 naturlige og smukke julekranse til døren

Helt enkle og naturlige kranse bundet af klassiske julematerialer som æbler, grankogler og eucalyptus– nemme at lave og supersmukke i deres forgængelighed.

Af Nicola Kragh Riis og Martin Reinicke fra Blomsterskuret.

Den med æbler

Store paradisæbler på hegnstråd sammen med paradisæblegrene. Det skal du vide: Æblerne skrumper lidt og får mere charme med tiden.

 

Den med eukalyptus

Tre slags eukalyptus bundet på hegnstråd med myrtetråd.Det skal du vide: Den tørrer flot ind og får et mere vissent look.

Den alternative

Thuja, troldelærk og safari sunset bundet på hegnstråd.Det skal du vide: Bladene fra den eksotiske safari sunset-plante bliver kun pænere med tiden.

Den med snebær

Den buskede blød ene bundet på hegnstråd med snebær.Det skal du vide: Snebærrene giver kransen et lyst og nordisk look, de skrumper og bliver lidt mørkere med tiden.

Den med kogler

Lærkekogler på gren viklet om hegnstråd og fæstnet med vindseltråd og arkitektens trøst.Det skal du vide: Som den eneste af de seks ændrer koglekransen ikke udseende ud over, at det grønne falmer lidt.

Den med julestjerner

Julestjerneplanter afklippet og sat i våd oasiskrans.Det skal du vide: Kransen holder sig bedst i liggende position og med regelmæssig vanding.

 

LÆS OGSÅ: Her er gaverne til læsehesten i dit liv

LÆS OGSÅ: Maise Njor: "Nisser bor hos en, indtil de ikke har lyst længere"

Giv et abonnement i gave

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul og Julepynt