Lamper til børneværelset
Foto: PR Hvilken lampe passer til dit barns værelse?

Lamper til børneværelse

9 søde lamper til børneværelset

Der er ikke noget mere hyggeligt end at indrette børneværelset, og det indebærer en eller flere fine lamper, så belysningen er på plads. Vi har fundet 9 fantastisk søde lamper til børneværelset.

1. Lampen er designet som and i hård plast, med et blødt og beroligende lys som skaber stemning og hygge på børneværelset. Andelampe fra Lirum Larum Leg, 399 kr.

 2. Tag en eventyrlig flyvetur i den søde luftballon. Under luftbalonen hænger en fin kurv af bambus. CamCam luftballon, 599 kr.

 3. Ugle lampen er en sød en dekorativ ugle om dagen og om aftenen forvandler den sig til en smuk natlampe. Djeco ugle, 89 kr.

 4. Natlampen skifter i blød overgang i mellem 3 farver og skaber et flot spil i glimmeret, der også hvivles rundt i kuglen automatisk. Djeco snekugle, 319 kr.

 5. Fantasifuld lampe lavet i eg og formet som en luftballon. Ferm Living luftballon, 499 kr.

 6. Som at være med i et eventyr. Svanelampen givet et smukt lys på børneværelset og er ledningsfri. Lapin svane, 119 kr.

7. En charmerende bamse med et lidt betuttede udtryk. Mr. Maria Brown, 1499 kr.

 8. På svampelampens top er små huller, hvor lyset kommer ud og giver hyggelige bløde lysstråler. Svampelampe, 379 kr.

 9. Lampen er formet som supermands logo og har praktiske LED lys, der gør at lampen ikke bliver varm.  Sweetlight Supermand, 899 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Børneværelse, Boligindretning, Shopping, Tumling, Interiør og Lamper