Er du klar til en teknologi-revolution på badeværelset?

Er du klar til en teknologi-revolution på badeværelset?

Det moderne badeværelse er ikke bare velvære og komfort - det er også fyldt med teknologi og lækre features, der gør dit badeværelse endnu mere lækkert.

Det kedelige og praktiske badeværelse er fortid. Med tekniske massagefunktioner gemt i stilrene brusehoveder og integrerede højtalere på badeværelset, er det moderne badeværelse blevet en helt naturlig del af boligen.

Fremtiden er her nu

Teknologi på badeværelset lyder måske som noget fra en fremtidsfilm - men fremtiden er her nu, og nu er det badeværelsets tur til at få en teknologisk opgradering.
Geberit går forrest når det gælder strømlinet, nordisk design og revolutionerende teknologi - og med nyheden Monolith, der er badeværelsesmoduler med unikke teknologiske features som blidt lys, luftudsugning og elektronisk touch-funktion, og AquaClean Mera douchetoilet med sofistikeret teknologi og stilfuldt design, har teknologien for alvor gjort sit indtog på badeværelset.

Når et toilet ikke bare er et toilet

Med en teknologisk opgradering af badeværelset kan du få endnu mere velvære i det rum, som du faktisk tilbringer mere tid i end du tror.

Eksempelvis kan du komme lugtgener til livs med Monolith Plus WC-modulet, der har indbygget DuoFresh, som automatisk sørger for at suge luften direkte ud gennem toilettet, inden den når at sprede sig - og et aktivt kulfilter renser herefter luften, inden den sendes tilbage igen i en frisk og ren udgave.

Revolutionerende toiletteknik

Måske tror du ikke at toiletter er vigtige, bare de er der - men når Geberit hele tiden arbejder med at udvikle toiletter og gøre dem bedre og mere behagelige, er det fordi, det ikke er helt ligegyldigt for os mennesker, at vores badeværelser bringer os ro og velvære.

Det nye Geberit AquaClean Mera douchetoilet med sofistikeret teknologi og stilfuldt design, bringer netop komforten og behageligheden til helt nye højder, så dit badeværelse bliver endnu mere lækkert.

Det er det første douchetoilet, som har WhirlSpray funktion med to dyser, der forsyner med varmt vand fra et hybrid-varmtvandssystem, der garanterer at man bliver helt ren. Derudover har det TurboFlush teknologi, der gør det muligt at skylle lydløst ud i toilettet og et diskret orienteringslys, automatisk toiletsæde med sædevarme og ergonomisk udformning og lugtudsugning. Og med den brugervenlige fjernbetjening kan man styre alle funktionerne.

Med et moderne og teknologisk toilet er du ikke bare med på moden, du giver også dig selv mere velvære i hverdagen - og hvem har ikke fortjent det?

Se, hvad vi ellers skriver om: Badeværelser og Boligindretning