sponsoreret indhold
Inspiration til smuk og spændende belysning
SPONSORERET indhold

Inspiration til smuk og spændende belysning

Belysningens funktion er indlysende, men lys er ikke bare lys. Belysning skaber stemninger, og med det rette lys kan både rum og interiør spille sammen og åbne op for helt nye udtryk og indtryk.

Foto: GettyImages
16. sep. 2020 | Bolig

Men det kan være svært at finde det optimale lys til stuen, køkkenet eller indkørslen. Er lyset for markant, er det for koldt eller for varmt.

Vi har derfor samlet en række spændende Instagram profiler, som kan inspirere og hjælpe med at finde den helt rigtige belysning.

Caroline Bjørn - Håndfoldede lampeskærme

Eleanor Home - Stolt dansk håndværk, hele vejen igennem

Klassiske lamper - lamper til hele ejendommen

Lampemesteren - får inspiration direkte fra deres kunder

Unikke lamper på bestilling

Caroline Bjørn står bag virksomheden af samme navn! Hun designer og håndfolder lampeskærme til bordlamper, pendel lamper og standerlamper. Caroline Bjørn bruger FSC godkendte materialer, og så foregår al produktion herhjemme i Danmark.

Lampeskærmene kan købes med eller uden tekstilledning i et udvalg af farver. Man kan også vælge at købe skærmen til brug på en fin bordlampe eller standerlampe. Lamperne laves på bestilling og bliver derfor først produceret, når ordren er lagt. Caroline Bjørns lampeskærme kan købes direkte gennem hendes instagram @carobjorndesign eller på webshoppen.

Danskproduceret kvalitet

Da Eleanor Home startede med at lave lamper 2006, var en af deres missioner at hylde danske håndværkstraditioner, og ikke bare Danish design. At Producere alt i Danmark og gøre brug af
lige netop dét håndværk, der har gjort dansk design verdenskendt. I dag har Eleanor Home 24 forskellige modeller, og ca. 95% af alle deres lampedele bliver produceret i Danmark, resten bliver indkøbt indenfor EU.

Eleanor Home laver lamper i høj kvalitet og med en produktion i Danmark, er de med til at reducere vores CO2 udledning signifikant, og det er de selvsagt enormt stole af.! – GO Denmark! Alle lamper er Designet af Sune Jehrbo

Klassiske lamper til hele ejendommen

I mange år har der været stigende efterspørgslen på havelamper og standerlamper OG netop nu er det bare 'IN'.

Du har ikke længere kun væglamper på din ejendom, men den klassiske og stilfulde belysning får du også fra...

- Standerlamper på stribe langs alléen
- Havelampe ved drivhuset, orangeriet, søen, hyggebænken eller ved pavillonen
- Bedlamper fordelt rundt omkring i haven, så du får gavn af havens fulde størrelse i de mørke timer
️- Små praktiske orienteringslys langs den mindre indkørsel
- Centreret 3-armet standerlampe i gårdspladsen, i det hyggelige gårdmiljø eller på en central plads i haven
- Terrasselamper eller sokkellamper, som danner rammen og hygge om terrassen

De runde kobberlamper giver det mere romantiske bløde look, og de firkantede eller sekskantede lamper giver det klassiske look mere 'kant'.

100 forskellige lampemærker fra ind- og udland

Hos Lampemesteren ELSKER de lamper, og det gør deres kunder også. Derfor kan du på deres Instagram finde en lang række billeder fra kunder – den perfekte måde at finde ny inspiration på.

På webshoppen finder du over 100 mærker fra ind- og udland, og der kommer hele tiden flere til. Vil du have endnu mere inspiration fra Lampemesterens kunder så tag et kig her.

Hos Lampemesteren er de ALTID klar til at hjælpe dig både med råd og vejledning, men også med nye ideer. Brug for hjælp? Kontakt dem på Instagram, Facebook, mail, chat eller telefon.