Julie Sandlau

Foto: Danbolig Tisvildeleje og Les Kaner I 2018 købte Julie Sandlau og hendes mand Dennis en gammel feriekoloni og omdannede den til dette smukke sommerhus.

Fra lejrskole til luksussommerhus: Se smykkedronningens smukke feriebolig

Med en prisstigning fra 2,2 mio. til 16 mio. på bare fire år skulle der være en god skilling tilovers, hvis smykkedronningen Julie Sandlau og ægtemanden Dennis får solgt deres smukke sommerhus i Frederiksværk til den udbudte pris.

Det fine sommerhus, der både tæller et hovedhus og en bjælkehytte til overnattende gæster, ligger på en 1,4 hektar store grund og er omgivet af skov og natur. Sommerhuset ligger lidt udenfor Liseleje på Sjællands nordlige kyst – og nu kan det altså blive dit for den nette sum af 16 millioner kroner.

Julie Sandlau og ægtemanden Dennis Sandlau Jacobsen betalte selv 2,2 millioner kroner, da de købte den tidligere lejrskole tilbage i sommeren 2018, men ifølge salgsmaterialet har ejendommen gennemgået en gennemgribende renovering de seneste år. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Lejrskole.jpg
Arrenakkebakke Lejrskole før renoveringen. Foto: E-mægleren

Derfor er udbudsprisen da også et godt stykke over gennemsnittet på sommerhusmarkedet i Halsnæs Kommune, hvor Julie Sandlaus sommerhus ligger. Med en kvadratmeterpris på 40.000 kroner ligger huset nemlig langt over de 33.200 kroner pr. kvadratmeter, som andre sommerhuse i området i gennemsnit er til salg for.

Du kan se flere smukke billeder fra Julie Sandlaus sommerhus HER.

Se alle billeder af sommerhuset hos mægleren HER

Julie Sandlau sommerhus
Sommerhuset efter renoveringen. Foto: Danbolig Tisvildeleje

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: ”Alle syntes det var så åndsvagt og grimt, men nu er det simpelthen blevet SÅ flot og fungerer SÅ godt”

Se, hvad vi ellers skriver om: Sommerhus, Kendte, Boligkøb og Boligindretning

610x200_woordy_knap2.jpeg