Petra Nagel
SPONSORERET indhold

Petra Nagel tager drastisk beslutning: Slukker for alt

Petra Nagel går all in på at spare på strømmen. Det fortæller hun i en story på Instagram.

Af: Rikke Lynge Foto: Peter Hauerbach
17. nov. 2022 | Bolig

Det er næppe gået nogens næse forbi, at energipriserne har været høje som aldrig før. Hjemme hos tv-vært Petra Nagel har de besluttet slet ikke at bruge elektricitet i flere uger.

Det fortæller hun i en story på Instagram.

"Jeg har kastet mig ud i lidt af et projekt sammen med min familie. Vi har slukket for strømmen, og strømmen bliver ved med at være slukket i et par uger. Det er derfor, jeg sidder med den her lille batteridrevne lampe. Og ellers er alt andet MEGET mørkt," sådan starter tv-værten sin story.

Petra har for en kort stund tændt mobilen for at få gode tips fra sine følgere.

"Har I derude fede tips til, hvordan man kan leve uden strøm. Hvordan man kan lave et køleskab, eller hvordan man kan lave god mad uden strøm, gøre rent, vaske tøj og bare generelt leve et fedt liv uden strøm, så må I meget gerne skrive til mig."

Petra forklarer ligeledes, at hendes mobil vil være slukket en del, da hun kun kan oplade den ude på sit job, eller hvis hun kommer forbi nogen, der kan give lidt strøm til mobilen.

"Vi snakkes ved på den anden side," slutter Petra.

Om Petra og familien, der består af kæresten Asbjørn Munk og børnene Pelle Emil på tre og Rosa på et år, sparer på elektriciteten for at spare penge, eller om de gør det for at teste egne vaner, eller om årsagen er en helt tredje, melder historien ikke noget om

Artiklen er første gang bragt på HER&NU. Dette er en redigeret udgave.

Anbefalet til dig