Løven
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2022 for Løven

Bliver 2022 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
06. jan. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Løven: 24. juli – 23. august

Det er utroligt, så mange ideer du vil få. Da du samtidig er meget impulsiv og hurtig til at træffe beslutninger, sker der noget, hvor du er. Ikke alle kan følge med i dit tempo, men tænk på dig selv, det er dig, der skal være glad. Glem ikke pauser.

- Arbejde og økonomi -

Du kan skifte job op til flere gange, hvis du vil. Mulighederne viser sig, men det kan også være, at der er skift på dit nuværende arbejde. Du er ikke bange for at tage en chance eller to, og det kommer dig til gavn. Ikke alle er helt lette at arbejde sammen med, men sætter du grænser, så går det.

- Familie og bolig -

At være aktiv og sammen med familien i det daglige, fylder dig med glæde. Du er god til at forkæle, og nyder at være i centrum af begivenhederne. Din optimisme smitter af på dem omkring dig. Der kommer ikke til at ske det store boligmæssigt, men du kan bruge penge på lidt nyt med skønne farver.

- Kærlighed og parforhold -

Mindre kriser kan opstå i parforholdet, men åbner du op om dine behov og er villig til at lytte til din partner, er der mulighed for mange skønne stunder og dejlige, fælles oplevelser. I skal tage ansvar og give hinanden opmærksomhed og plads. Har du ikke en partner, er du ikke til pjat, det skal være ægte.

- Årets bedste råd-

Du kan ikke være for ambitiøs

Anbefalet til dig