Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Løven
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2018: Der siger stjernerne om Løvens år.

Årshoroskop 2018 Løve

Årshoroskop 2018 for Løven

Se, hvad 2018 har i vente for Løven - både på kærligheds- og jobfronten.

Løven: 24. juli – 23. august

Skab plads
Meget af din opmærksomhed vil i det meste af 2018 kredse om dit privat- og familieliv. Det hele handler om at få mere følelsesmæssigt berigende oplevelser og om at være totalt åben for de understrømme, der findes i hjemmet.

Det er et godt tidspunkt til at bygge eller at tilegne sig ejendomme og til at skabe mere plads. Natur, vand, musik og alt, hvad der vækker din mystiske natur, giver lykke – du har brug for at mærke dine rødder.

Når solformørkelsen kommer i februar, tyder det på øget aktivitet i dine relationer og blandt venner. Begivenheder på dette tidspunkt vil bringe nye mennesker ind i dit liv, og nogle af de nye venner, du får, vil være ret usædvanlige.

I sommerperioden bliver du involveret med outsidertyper, hvis rolle er at chokere dig ud af din stilstand og give ekstra spænding i dit liv. Det er først i slutningen af 2018, du virkelig forstår beskeden, men i november bliver du mere udadvendt, mere åben over for romantik og eventyr – måske mere som dit gamle selv.

Du vil skabe mere struktur i din dagligdag i 2018, og det indebærer, at du påtager dig langt mere ansvar på jobbet. Det er godt at hjælpe kolleger, som har svære livsbetingelser; din medfølende side vækkes, men ikke din bløde side. Du tager ansvar seriøst, og du er nødt til at iværksætte regler på jobbet eller at adlyde de regler, andre skaber. Der opstår forhindringer, og dem klarer du fint.
Fra september og frem er en tid, hvor det ser ud til, at nogen bevæger sig ind og ud af dit liv, og det synes lidt irrationelt eller uforudsigeligt. Men sådan er tingenes tilstand, i hvert fald når det handler om din karriere.