Løven
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2019: Der siger stjernerne om Løvens år.

Årshoroskop 2019 for Løven

En fed lønforhøjelse, en stormende forelskelse eller en ny indretning af hjemmefronten? Tjek, hvad dit 2019 byder på af triumfer og udfordringer, hvis det går, som stjernerne spår.

Løven: 24. juli – 23. august

Du foretager vigtige ændringer, måske vælger du endda helt at skifte retning. Du vil opleve, at mulighederne er mange, og du bør bestemt tage nogle chancer. Pas dog på med ikke at hoppe fra det ene til det andet, så opnår du ikke meget.

– Arbejde og økonomi –

Du kan skifte job eller ændre helt på dit arbejdsområde i år. Du er hurtig til at slå til, når nogle af de mange muligheder viser sig. Du har brug for spænding og forandring. Du vil stadig være seriøs og arbejde hårdt, derfor kan du også nå langt. Du har ikke noget at bekymrer dig over økonomisk.

– Familie og bolig –

Det er meget vigtigt for dig at have et godt overblik i det daglige. Når der er struktur og styr på din dagligdag, har du det bedst. Det bliver ikke altid let at få familien til at være lige så seriøse, så du må have kontrollen selv. Det er tvivlsomt, at du får lyst til at flytte eller lave meget om.

– Kærlighed og parforhold –

Romantik skal der til. Det er vigtigt for dig, at du og din partner skaber nogle skønne stunder, hvor I kan være som nyforelskede igen. Find derfor på arrangementer, I begge vil nyde. Det gør jeres fundament stærkt. Er du ikke i et forhold, vil du få en masse muligheder for kærlighed, da du er udadvendt og meget charmerende.

– Årets bedste råd –

Vær lidt mindre impulsiv.