Løven
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2023 for Løven

Bliver 2023 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
30. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Løven: 23. juli – 23. august

Der skal ske noget, for du tiltrækkes og inspireres af at lære nye ting. Du er særligt kreativ og finder måder at udvikle dig på, både personligt og mentalt. Derfor er det en god ide, hvis du rejser mere, deltager i spændende kurser eller en ny uddannelse.

- Arbejde og økonomi -

Kaster du dig ud i nye ting, kommer succesen til dig. Vær derfor ikke bange for at tage nogle chancer. Du kan videreuddanne dig eller skifte arbejde, hvis du føler for det. Her er perioden fra maj bedst. Din økonomi vil være svingende, du kan få mere i løn, men du kan også hurtigt bruge mange penge.

- Familie og bolig -

Du vil ikke kaste dig ud i de helt store projekter i din bolig, men lidt kan du altid finde på. Du nyder at være kreativ, især når du får familien med på dine ideer. Stemningen hjemme er god, da du generelt har en positiv attitude, og der bliver mulighed for virkelig mange sjove og hyggelige stunder.

- Kærlighed og parforhold -

Hvis du ikke har en partner, kan du lave om på dette i år. Det eneste, du skal gøre, er egentlig at være social og sige ja til de invitationer, du får. Du skal vove at tage en chance, så kommer kærligheden. Er du i et forhold, så glem ikke at være nærværende i hverdagen. Planlæg romantiske stunder.

- Årets bedste råd -

Gå med det, der giver dig glæde.

Anbefalet til dig