Løven
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2024 for Løven

Skal du flytte, forfremmes, tage parforholdet op til overvejelse? Se hvad stjernerne siger om dit 2024 i dette store årshoroskop.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
26. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Løven: 23. juli – 23. august

Fra starten af året vil du føle dig energisk og mindre stresset, end du har gjort længe. Du vil derfor også være i stand til at tage nogle betydelige skridt mod de mål, du sætter dig. Du kommer langt, hvis du er struktureret og får et godt overblik.

- Arbejde og økonomi -

Det bliver et virkelig godt karriere-år, hvor du er i stand til at opfylde dine arbejdsmæssige ønsker. Det er ikke penge, der tiltrækker dig, det er ansvar, prestige, og så skal det være sjovt og interessant. Vælg ikke ud fra, hvad du burde, men hvad du har lyst til. Du kommer ikke til at mangle penge.

- Familie og bolig -

Du vil være meget social og holde mange hyggelige arrangementer og stunder med familie og venner i din bolig. Overraskelser i familien bliver også aktuelle. Det kan være uventet familieforøgelse eller skift af retning for nogle af dine kære. Skal du bygge om eller lignende, så vent til slutningen af året.

- Kærlighed og parforhold -

Er du ikke i et parforhold, så kan du lave om på dette, hvis du ønsker det. Romantiske muligheder opstår, når du mindst venter det, og du har held i kærlighed. Har du en partner, så kan I opleve en masse spændende ting sammen. I kommer ikke til at kede jer i hinandens selskab, der er harmoni og balance.

- Årets bedste råd -

Hold ikke igen, tag nogle chancer.

Anbefalet til dig