Løven
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2020: Der siger stjernerne om Løvens år.

Årshoroskop 2020 for Løven

Bliver 2020 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Løven: 24. juli – 23. august

Du vil tiltrækkes af nye og spændende ting, og du skal ikke holde dig tilbage. Det er nu, du kan tage den uddannelse eller det kursus, du har tænkt på, samtidig er der mulighed for at rejse. Det kan være arbejdsmæssigt eller for fornøjelsens skyld.

– Arbejde og økonomi –

Mange spændende, nye karrieremuligheder viser sig, når du mindst venter det. På arbejdet er du, hvor der sker mest, og du kan lægge et helt nyt og bedre fundament, hvis du ønsker det. Forandringer kommer, og det er blot op til dig at omfavne dem. Din økonomi bedres lidt, hvis du tænker dig om.

– Familie og bolig –

Der vil komme perioder, hvor tingene bliver komplicerede. På den ene side skal der være plads til frihed i familien, men det vil også være nødvendigt med noget kontrol. Et godt overblik er den bedste løsning. Du vil sikkert få lyst til at flytte, hvis du ikke skal, så find på lidt kreativ fornyelse.

– Kærlighed og parforhold –

Sæt kærligheden på dagsordenen, og fokusér på dit par­forhold. Du og din partner kan lægge gode mål og finde på mange impulsive ting, I kan foretage jer sammen. Det bliver ikke kedeligt. Er du single, vil der bestemt være kærlighed og romantik i luften. Du skal egentlig bare være udadvendt
og social, så kommer det til dig.

– Årets bedste råd –

Vær ikke bange for at tage en chance.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn