Løven

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2021: Der siger stjernerne om Løvens år.

Årshoroskop 2021 for Løven

Bliver 2021 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Løven: 24. juli – 23. august

Et socialt år venter, hvor du sikkert vil udvide dit netværk, men samtidig også rydde lidt op i venne- og bekendtskabskredsen. Vær ikke bange for at bede andre om hjælp, da du kan lære meget af andres erfaring. Det sparer dig både tid og en del bekymringer.

– Arbejde og økonomi –

Et meget spændende og interessant år venter forude, hvor der karrieremæssigt viser sig mange nye og uventede muligheder. Det er vigtigt, at du har det godt i det daglige, så det er ikke kun penge, du skal skelne til, når du skal træffe beslutninger. Din økonomi vil være komfortabel, men svingende.

– Familie og bolig –

I løbet af året kan du kaste dig ud i kreative boligprojekter. Du vil opleve, at hverdagen glider lettere, og der derfor er mere tid til sjov. Familien bliver bedre til at deltage i hverdagens rutiner, og I hygger jer imens. Læn dig tilbage og lad dig forkæle, du behøver ikke altid tage styringen.

– Kærlighed og parforhold –

Der er skøn fokus på kærligheden gennem året, men det kræver, at du og din partner sørger for at kommunikere. Bryd også de kedelige rutiner, for der kommer en skøn energi i jeres forhold, når I oplever noget nyt og spændende sammen. Er du single, så vil du kun interessere dig for de seriøse tilbud.

– Årets bedste råd –

Lyt til andre, det inspirerer. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn