Vædderen
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2019: Der siger stjernerne om Vædderens år.

Årshoroskop 2019 for Vædderen

En fed lønforhøjelse, en stormende forelskelse eller en ny indretning af hjemmefronten? Tjek, hvad dit 2019 byder på af triumfer og udfordringer, hvis det går, som stjernerne spår.

Vædderen: 21. marts-20. april

Du har fuld fart på fra årets start, og det passer dig godt, da du har masser af energi. Du har lært meget om dig selv og andre i det forgangne år, og det er nu, det hele vil falde på plads. Tæl dine sejre, og vær stolt over, hvor langt du er kommet.

– Arbejde og økonomi –

Selvom du får travlt, vil du ikke føle dig stresset. Det skyldes, at du har et virkelig godt overblik og en stærk vilje til at opnå dine mål. Er du interesseret, er især januar, juli og december gode måneder
for et jobskifte. Din økonomi vil være svingende.

– Familie og bolig –

Der er ikke den store fokus på familien, du har travlt med karrieren og med at opnå dine mål. Derfor må du planlægge familietid, så du ikke bliver for upopulær. Der sker heller ikke de store ting, når det kommer til din bolig, med mindre du bliver nødt til at foretage forandringer eller flytte.

– Kærlighed og parforhold –

Også på kærlighedsfronten bliver det et skønt år. Din partner vil støtte dig og være ved din side med gode råd. Du vil føle dig mere rolig og tryg, end du har gjort længe, og I kan næsten blive helt nyforelskede. Er du single, så glæd dig også. Du får nemlig masser af dejlig opmærksomhed, og kan selv vælge, hvad du vil.

– Årets bedste råd –

Spild ikke tiden, træf beslutninger.