Vædderen
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2024 for Vædderen

Skal du flytte, forfremmes, tage parforholdet op til overvejelse? Se hvad stjernerne siger om dit 2024 i dette store årshoroskop.

Af:: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
26. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Vædderen: 21. marts-20. april

Du får i løbet af året en større tro på og tillid til, at tingene sker for dig i rette tid og sammenhæng. Jo mere du læner dig op ad dette, jo mere sikker og fri vil du føle dig. Der vil stadig være et fokus på mål og karriere, og du oplever fremgang.

- Arbejde og økonomi -

Fra anden halvdel af året vil der være stor og positiv fokus på studier og ny læring. Du vil få succes inden for områder som kommunikation og it, men i det hele taget er der ikke meget, du ikke kan, hvis du vil. Din økonomi er god, og du kan komme til penge. Du bruger dog også mere end normalt.

- Familie og bolig -

Der er mulighed for en flytning især først på og midt i året. Det er dog op til dig, om det er et ønske. Der er mulighed for en midlertidig flytning til udlandet, det kan være i forbindelse med noget uddannelse eller arbejde. I perioder kan du lidt glemme familien, du må arbejde på at være nærværende.

- Kærlighed og parforhold -

Har du en partner, kan jeres forhold blive testet i marts og oktober. Det er vigtigt, at I taler sammen, så kan I nemlig forny jeres forhold og blive bedre til at mødekomme hinandens behov. Er du single, så skal der noget ganske særligt til at fange dig, ellers har du det godt med bare at flirte.

- Årets bedste råd -

Skab mere orden og stabilitet.

Anbefalet til dig