Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Vædderen
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2018: Der siger stjernerne om Vædderens år.

Årshoroskop 2018 Vædder

Årshoroskop 2018 for Vædderen

Se, hvad 2018 har i vente for Vædderen - både på kærligheds- og jobfronten.

Vædderen: 21. marts-20. april

Kærlighedens sommer
2018 bliver et mere privat og dæmpet år for dig sammenlignet med sidste år. Det, der især vil interessere dig, er ærlighed, intimitet og forståelse i dit følelsesmæssige liv, og det kan føre til en større interesse for psykologi og åndelighed.

Året begynder med et intenst fokus på alle de økonomiske relationer, som har at gøre med din komfort og tryghed, og du vil være i kontakt med din indre styrke. Din karriere og din mission i livet er også af største vigtighed i år, og du kommer meget ambitiøst fra start. Du vil sikkert synes, at mennesker med autoritet er dominerende og egenrådige, men dette er måske en indikation på, at du selv bør påtage dig mere ansvar og magt.

I marts, april og maj vil du gøre din indflydelse gældende og arbejde hårdt på at overkomme forhindringer i dit professionelle liv. Det er generelt for 2018, at presset hober sig op i din karriere, men ved at tage imod udfordringen kan du komme rigtig langt.

Foråret og sommeren er en tid, hvor du vil opleve komplikationer professionelt og socialt. De træk, du foretager i foråret, vil ikke være nok til at nå dine mål. Der vil være tilbageslag, og du er nødt til at gå tilbage for at rede trådene ud. Resultatet vil være mere magt, mere ansvar og mere succes.

Romantisk sker der store ting sidst i juni, og det bliver kærlighedens sommer. Der er møder på det tidspunkt, som vil have følgevirkninger, og du vil måske opleve, at du genser en person, du er forelsket i. Kærligheden er kompliceret, fordi bestemte forpligtelser betyder, at forbindelser brydes og senere genoptages.

Romantik og partnerskab fra september til december præges af møder med fantastiske mennesker, hvis liv er i en forandringsproces. Alt falder fint på plads først i november.