v
Vædderen

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2022: Der siger stjernerne om Vædderens år.

Årshoroskop 2022 for Vædderen

Bliver 2022 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Vædderen: 21. marts-20. april

Fokus er på arbejde, karriere og mål, men der sker også en masse andre spændende ting. Du holder af at lære og udvikle dig personligt, hvilket der bliver stor mulighed for. Du skal ikke holde dig tilbage, men gå efter alt det, du ønsker at opnå.

- Arbejde og økonomi -

Du vil træffe beslutninger, der påvirker dig mange år frem. Det kan være, du ønsker at gå nye veje og forfølge andre drømme. Der er ikke tvivl om, at du kan opnå meget mere, end du selv tror. Du har energien til at arbejde hårdt. Når det kommer til penge, kan du både få uventede indtægter og udgifter.

- Familie og bolig -

Der vil ikke ske det store på boligområdet, medmindre du virkelig ønsker det. Du kan flytte, hvis det bliver nødvendigt. Der vil være svingende fokus på familien i løbet af året. Du nyder familietid, men der er så meget andet, der fanger dig, så du kan glemme at gøre en indsats for sammenholdet.

- Kærlighed og parforhold -

Sætter du kærligheden på dagsordenen, så kan du også indgå i et seriøst forhold. Du har dog alt mulig grund til at være kræsen, det er nemlig ikke hvem som helst, der kan leve op til dig. Har du en partner, så sørg for, I slår jer lidt løs i det daglige. Når der sker noget, giver det energi og harmoni.

- Årets bedste råd -

Sørg for at udvikle dig personligt

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg