Vædderen
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2020: Der siger stjernerne om Vædderens år.

Årshoroskop 2020 for Vædderen

Bliver 2020 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Vædderen: 21. marts-20. april

Det foregående år krævede en del af dig, og det fortsætter i år. Der er intet, der kommer af sig selv, tværtimod må du tage ansvar og arbejde for at opnå det, du ønsker. Det er en udvikling, og der er fuld fart på, men det bliver også spændende.

– Arbejde og økonomi –

Karriere og mål er stadig et af de områder, der er mest fokus på. Hårdt arbejde er påkrævet, og du skal tage ansvar og være din egen leder. Det vil til tider være udfordrende, men du lægger også et solidt fundament og bliver meget succesfuld. Økonomisk vil du i perioder have mange penge til dig selv.

– Familie og bolig –

Der er forandringer i vente i år. I lange perioder vil tingene være stille og rolige, men så sker der pludselig noget, der kræver din opmærksomhed. Der kan komme en familieforøgelse eller
mulighed for flytning. Det kan også være, du bare ønsker at lave ændringer i din bolig, så den bliver mere funktionel.

– Kærlighed og parforhold –

De bedste måneder på året for dig, der er single, er april til september. Men ellers er der gennem hele året mulighed for flirt, hvis du ønsker det. Er du i et forhold, vil I have mange sjove stunder sammen, slå dig lidt løs, du kan være for seriøs. Det er vigtigt med en god kommunikation, og at I støtter hinanden.

– Årets bedste råd –

Tag ansvar, og du vil opnå succes.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn