Vædderen

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2021: Der siger stjernerne om Vædderens år.

Årshoroskop 2021 for Vædderen

Bliver 2021 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Vædderen: 21. marts-20. april

I år er der et positivt fokus på mål og drømme. Du har mødt modstand og arbejdet hårdt for dine resultater, men nu vil du komme langt med en mindre indsats. Energien vender tilbage, og du arbejder godt med andre. Du får det tilhørsforhold, du ønsker.

– Arbejde og økonomi –

Du kan nu høste de gode resultater af de seneste års hårde arbejde. Du er ikke kommet let til noget, men det ændrer sig nu. Nye muligheder dukker op, og du behøver ikke gøre andet end at sætte dig ambitiøse mål. Du kommer længst ved at samarbejde med andre. Økonomisk ser det også virkelig godt ud.

– Familie og bolig –

Det er ikke familien, der optager dig mest. Du har fokus på mange udadrettede projekter og herunder især arbejde og karriere. Du har en god energi, så du finder dog tid og plads til alt. Din boligsituation ser ikke ud til at forandres meget, men du kan tilføre lidt nyt og lave om, hvis du ønsker det.

– Kærlighed og parforhold –

I nogle perioder betyder kærligheden alt for dig, og i andre vil du nærmest glemme, at du har en partner, fordi alt er spændende omkring dig. Vær nærværende, når I er sammen, og udnyt de stille øjeblikke. Er du single, passer det dig ganske godt lige nu, men mulighed for romantik vil være til stede.

– Årets bedste råd –

Sæt ambitiøse og spændende mål.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn