Stjernetegn stenbuk krystal
SPONSORERET indhold

Stenbukkens fødselssten: Her er dine 3 krystaller

Nogle krystaller passer ekstragodt til bestemte stjernetegn, og stenbukken er ingen undtagelse. Her kan du blive klogere på, hvilke krystaller der passer godt til den stædige, loyale og praktiske stenbuk. Lær de tre krystaller at kende her, og læs mere om stjernetegnet stenbukken og dets krystaller.

Af: Anna Flodberg Foto: Emma Fjalland Lund - Ilustration: Tikkie Elsøe
09. jun. 2022 | Horoskop | ALT.dk

Nogle krystaller passer ekstragodt til netop dit stjernetegn. For den ambitiøse stenbuk er rød granat det stædige sidekick, der hepper på dig fra sidelinjen, mens røgkvartsen åbner din bevidsthed og lapis lazuli booster din visdom.

Hvis du vil vide mere om, hvad de tre krystaller, der passer til dit stjernetegn, betyder, så læs med her.

"Jeg har de ressourcer, jeg har brug for, til at nå mine mål”

Stenbukkens affirmation

Disse tre sten passer godt til Stenbukken:

 1. Lapis lazuli
 2. Granat
 3. Røgkvarts

Lapis lazuli & stenbukken

En lapis lazuli med sin smukke, blå farve og visdom passer rigtig godt til stjernetegnet stenbukken.

Stenbuk lapis lazuli

EGENSKABER:

Kodeordene for en lapis lazuli er:

 • Visdom
 • Udsyn
 • Meditation
 • Intuition

Stenen står også for fokus, frihed, at kunne tænke ud af boksen  og beskyttelse og så er den smukke, blå lapis lazuli også en døråbner til andre dimensioner og et indre syn på selvet.

OM LAPIS LAZULI:

Det siges, at stenen har eksisteret siden tidernes begyndelse. Den minder os om det evige, den grænseløse himmel og universet, og siges at styrke det indre syn, meditation og en dyb forståelse af mennesket. En lapis lazuli er en kraftfuld krystal til forbedring af intellektuelle evner.

CHAKRA: Hals og pande.

Vidste du ... at en lapis lazuli gennem tiderne har været en meget eftertragtet smykkesten på grund af sin smukke dybblå farve.

Granat & stenbukken

Granaten er som en stædig pendant til stenbukken: ”Ja, endnu et trin! Kæmp, du kan godt! Du har magten!”

Stenbuk granat

EGENSKABER:

 • Ønsker
 • Styrke
 • Mod

Med denne krystal tør og vil stenbukken altså at udtrykke sig frit på trods af det store ønske om perfektion.

OM GRANAT:

Granaternes kærlige energi støtter dig i at udleve din passion, din seksualitet, din vitalitet og din vildskab. Krystallen åbner op for kærlighedens magt, forståelse og varme, der kommer til udtryk i dit liv. Lev lidenskabeligt, og lev fuldt ud!

CHAKRA: Rod og fundament

Vidste du ... at granaten er den perfekte forlovelsessten for en stenbuk, fordi den inspirerer til kærlighed og hengivenhed.

Røgkvarts & stenbukken

Røgkvartsen understøtter stenbukken jordnære natur. Det er det materielle, reelle og ægte, der betyder noget. Den fornuftige og kritiske indstilling til realiteterne er kun en dårligt ting, der hjælper stenbukken med at holde fødderne på jorden.

Stenbuk røgkvarts

EGENSKABER:

 • Lyst
 • Styrke
 • Mod

Røgkvarts giver dig mod til at turde vise verden din fuldkommenhed.

OM RØGKVARTS:

En røgkvarts er en grundlæggende krystal, der hjælper dig med at holde dit sind åbent, selvom du er stædigt anlagt. Røgkvartsen siges at beskytte mod alle former for negativ energi, og den kan både rense hjemmet og hjælpe dig med at løsne op for de negative tankemønstre. Den er velegnet til at blive brugt til dyb afslapning, meditation og til at se ud over selvets begrænsninger.

CHAKRA: Rod og fundament

Vidste du ... at røgkvarts siges at være virkelig god til at lindre smerte, og at den kan hjælpe dig med at komme hurtigere til hægterne igen.

Krystaller venligst udlånt af tessies.dk