TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 16

Vædderen: 21/3-20/4

6-stj.png

Du er meget nysgerrig og social i øjeblikket, og det giver dig en god kontakt til andre helt generelt. Er du single, er du selv opsøgende og interesseret i at komme i kontakt med andre. Lørdag træder kærlighedsplaneten Venus ind i dit tegn, og det varsler en dejlig periode for kærlighed og parforhold. Du bliver også selv mildere og mere charmerende. Du kan derfor se frem til en god uge og specielt en god weekend, uanset om du er single eller er i et fast parforhold.

 

Tyren: 21/4-21/5

3-stj.png

Du er knapt så udadvendt i starten af ugen. Du foretrækker mest dit eget selskab, og derfor ligger kærligheden lidt stille. Men i weekenden kommer du igen ud af dit skjul. Du får mere energi, og du får en stærk trang til, at der skal ske noget. Pas på, at det ikke bliver lidt for hektisk. Du kan godt skræmme folk væk med dit lille personlige oprør. Skal du på jagt efter kærligheden, er din stil lidt for frembrusende – i hvert fald for nogle.

 

Tvillingerne: 22/5-21/6

6-stj.png

Du har fuld fart på kedlerne og er fyldt med energi. Det tiltrækker andre mennesker, der er positivt indstillet overfor alle dine idéer og initiativer. Når det handler om kærligheden, er der en helt særlig gnist og positiv energi mellem dig og din partner. Leder du efter kærligheden, vil du ikke nøjes. Du går efter det bedste og har selvtilliden i orden. Du bruger også gerne humoren som en vej ind til andres hjerter. Dit lette og lyse sind tryllebinder let andre.

 

Krebsen: 22/6-22/7

4-stj.png

Der sker ikke så meget i dit kærlighedsliv. Er du i et fast parforhold, kan det godt føles lidt op ad bakke i øjeblikket. Du synes ikke, at din partner tager nok ansvar. Men måske er det fordi, din tid er fyldt med pligter og arbejde udenfor hjemmet. Det handler om at give luft nok i kalenderen til at pleje kærligheden for parforholdet, og det er i høj grad også dit ansvar. Er du single, er det nok en periode, hvor du prioriterer flirt og dating særlig højt.

 

Løven: 23/7-23/8

6-stj.png

Uanset om du er single eller er i et fast parforhold, kan du se frem til en sjov og festlig uge. Er du single, er du god til at sælge dig selv og vise dig for din absolut bedste side. Du er sjov og underholdende og har altid en sjov bemærkning i ærmet, som kan charmere dine omgivelser. Er du i et fast parforhold, vil du sandsynligvis møde mange fristelser, men dit parforhold er endelig blevet mere stabilt, og derfor er du ikke parat til at sætte det over styr.

 

Jomfruen: 24/8-23/9

4-stj.png

Du er selv et meget struktureret menneske, der har styr på detaljerne. Det mærker din parter eller potentielle partnere, og du tiltrækker derfor mennesker, der har knapt så meget styr på deres liv. Du tiltrækkes også af deres kreative og til tider kaotiske livsstil, hvor intet er planlagt. De er gode til at tage en dag ad gangen. Du skal derfor lære at ikke at tage over og bringe orden i deres liv og herefter forvente, at de bliver som dig. Lad forskellighederne leve på godt og ondt.

 

Vægten: 24/9-23/10

5-stj.png

Du kan se frem til en dejlig uge, når det gælder kærlighed og parforhold. Specielt weekenden byder på dejligt samvær med din partner. Der er en god kontakt mellem jer, og der er basis for nogle gode samtaler. Det er også sandsynligt, at weekenden bruger gode muligheder for socialt samvær fx med gode venner eller naboer. Men uanset om du er i et fast parforhold eller er single, er du meget social og har brug for kontakt med andre. Det øger naturligvis også dine chancer for at møde kærligheden, når du selv er åben og nysgerrig.

 

Skorpionen: 24/10-23/11

4-stj.png

Er du i et fast parforhold, gælder det om at give hinanden den nødvendige frihed og måske se jeres parforhold i et helt nyt lys. Hvis I blot kører videre i samme rille, vil der være én af jer, som får trang til at bryde ud. Er du single, sker der en masse uforudsete ting omkring dig. Du bliver tiltrukket af de skøreste og mest anderledes mennesker i øjeblikket, og dine egne følelser kan komme helt bag på dig. Du kan møde et menneske, som er radikalt anderledes end de partnere, du tidligere har haft. Eller du kan møde én, som ikke har lyst til at binde sig – og det kan være svært for en Skorpion.

 

Skytten 24/11-21/12

6-stj.png

Det er masser af aktivitet i dit liv, når det gælder kærlighed og parforhold. Du hviler godt i dig selv i øjeblikket, og dit optimistiske livssyn tiltrækker mennesker, der gerne vil hjælpe med at føre nogle af dine idéer ud i livet. Det bliver også en uge, hvor du nyder livets erotiske sider særlig meget – og uanset om du er i et fast parforhold eller er single, byder ugen på masser af dejlig sex. Der vil også være masser af festligheder at vælge imellem.

 

Stenbukken: 22/12-20/1

5-stj.png

Er du i et fast parforhold, nyder du hjemmelivet og din partner ekstra meget i denne uge. Specielt i weekenden nyder I at have gæster på besøg og være sociale under private forhold. Det er den hyggelige middag og snakken hen over bordet, som i begge nyder. Er du single, er du mere åben og parat til at udforske dit sexliv. Du behøver ikke at have et langt forhold bag dig for at eksperimentere med dit sexliv. Du tør kaste dig ud i masser af flirt og erotik i øjeblikket.

 

Vandmanden: 21/1-19/2

5-stj.png

Når det gælder kærligheden, kan én fra din fortid pludselig helt uventet dukke op igen. Det kan føles trygt og godt, da I kender hinanden i forvejen. Er du allerede i et fast parforhold, bliver det en uge, hvor I nyder hinanden derhjemme. Der hersker en god tone mellem dig og andre, og du er god til at lytte og give din partner taletid. Dit erotiske liv har også gode vilkår, og du er ikke bange for at give udtryk for dine lyster og behov.

 

Fiskene: 20/2-20/3

3-stj.png

Når det handler om kærlighed og parforhold, sker der ikke så meget i denne uge. Er du i et fast parforhold, nyder du trygheden ved at være to, og du sætter pris på at nyde livet sammen med din partner. Er du single, er du ikke så udadvendt og parat til at møde nye mennesker. Du skal føle dig tryg, før du åbner for dine følelser. Du vil gerne se andre mennesker lidt an, inden du gør mere. Det er i hvert fald helt sikkert, at du gerne vil sikre dig, at han har samme indstilling til livet og værdier, som du selv lever efter.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex