Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 4

Vædderen: 21/3-20/4

4-stj.png

Kærlighedsmæssigt er du inde i en periode, hvor du er lidt tilbageholdende og hemmelighedsfuld. Du vil hellere drømme om den eneste ene, eller have dine følelser for dig selv, indtil du er klar til at melde ud. Er du single, er det næppe noget du gør noget aktivt for at ændre på lige nu. Er du i et fast parforhold, er der en masse sociale aktiviteter, der tager din tid og opmærksomhed. Derfor får kærligheden ikke så meget fokus i denne uge.

 

Tyren: 21/4-21/5

5-stj.png

Du har meget at se til, når det gælder job og karriere, og derfor er der ikke så meget tid til privatliv og kærlighed. Men er du i et fast parforhold, bliver det en uge, hvor I prioriterer socialt samvær ude af huset, når du endelig har fri. I vil gerne pleje vennerne og fælles venner. Til gengæld bliver der ikke så meget tid til den stille romantik. Er du single, kan en fælles interesse bringe romantiske møder med sig. Eller en veninde kan præsentere dig for en, der vækker din interesse.

 

Tvillingerne: 22/5-21/6

4-stj.png

Når det gælder dit privatliv, er der måske en rejse i vente. Kærligheden bliver der ikke så meget tid til, medmindre du kan forene kærlighed og arbejde. Er du i et fast parforhold, kan det være et fælles projekt, som styrker kærligheden og samarbejdet mellem jer. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at du er målrettet og ambitiøs. Er du single, vil det sandsynligvis også kun være mænd med en høj position og ambitioner, der fanger din opmærksomhed.

 

Krebsen: 22/6-22/7

5-stj.png

Dit parforhold og dine relationer er generelt under en stor forvandling og udvikling. Du kan nå store højder sammen med din partner, hvis du griber det rigtigt an. Er du single, er det vigtigt, at du vælger de rigtige partnere, da det er stærke personligheder, du omgås med i øjeblikket. Er det de forkerte, kan det give dig problemer, men er det de rigtige, kan forholdet udvikle sig til noget varigt og ikke mindst til et meget lidenskabeligt og stærkt forhold.

 

Løven: 23/7-23/8

5-stj.png

Det handler meget om dit parforhold og dine relationer i denne uge, og du må være forberedt på, at det kan slå gnister både på den gode og dårlige måde. Lige så hurtigt som en rask diskussion kan opstå, lige så hurtigt kan den forsvinde igen og give plads til nytænkning og inspiration. Er du single, kan ugen også blive spændende med masser af flirt og sjove møder. Du er ikke bange for selv at tage initiativet, hvis der er nogen, der fanger din interesse.

 

Jomfruen: 24/8-23/9

5-stj.png

Kærlighed og parforhold ser dejlig ud i denne uge. Du og din partner nyder hinanden, og der er masser af romantik i luften. Kærlighedsplaneten Venus befinder sig i området for parforhold og kærlighed, og derfor glider tingene lettere i øjeblikket. Du og din partner er gode til at lytte til hinanden og skabe en behagelig og ikke mindst romantisk atmosfære. Er du single, vil musik, dans og kunst være den helt rigtige kulisse, hvis du skal forelske dig.

 

Vægten: 24/9-23/10

3-stj.png

Der sker rigtig meget omkring dig i øjeblikket og denne uge er ingen undtagelse. Du får masser af invitationer, og er du derfor single, er der mange muligheder for flirt og dating. Dog er det ikke så sandsynligt, at noget af det vil blive til et varigt forhold, men sjovt og overraskende kan det sagtens blive. Hvis du leder efter kærligheden, er jobbet faktisk det bedste sted at lede i øjeblikket. Der er en god stemning blandt dig og dine kolleger.

 

Skorpionen: 24/10-23/11

3-stj.png

Du må forvente lidt uro på den hjemlige arena i denne uge. Er du derfor i et fast parforhold, kan der være nogle diskussionslystne personer i familien, der sætter dig og resten af familien på en prøve. Der kan være en tendens til, at du selv er for skarp og firkantet i din måde at sige tingene på. Hvis du er lidt mere diplomatisk, glider tingene lettere. Er du single, er der bedre muligheder for flirt og dating. Dog kan der være en tendens til, at du idealiserer kærligheden og er knapt så realistisk.

 

Skytten 24/11-21/12

3-stj.png

Der er fuld fart på dig i denne uge, og du har masser af energi og overskud. Det er dog ikke sikkert, at der er så meget tid til stille romantiske stunder sammen med din partner. Du er nemlig på farten det meste af tiden. Er du single, har du let ved at komme i kontakt med nye mennesker, men da du er hurtigt videre, giver du ikke muligheden for, at det kan udvikle sig til noget dybere. Det kræver lidt mere fokus og dybde fra din side.

 

Stenbukken: 22/12-20/1

5-stj.png

Du har nemlig en positiv indstilling til livet i øjeblikket, og der skal meget til at vælte dig omkuld og ødelægge dit gode humør. Når det gælder kærligheden, er der en god kontakt mellem dig og din partner. Du er god til at lytte. Du er også inde i en periode, hvor du personligt udvikler dig meget. Du åbner dig mere og giver derfor også andre muligheden for at komme lidt tættere på dig. Uanset om du er i et fast parforhold eller er single, giver det samtidig kærligheden bedre vilkår.

 

Vandmanden: 21/1-19/2

4-stj.png

Når det gælder kærligheden, er der ikke de store romantiske begivenheder i sigte lige nu. Du er meget ærlig og ligefrem i din måde at kommunikere på, og det kan godt få andre til at træde et skridt tilbage. Romantik og kærlighed kræver en blødere tilgang og lidt mere smidighed. Er du i et fast parforhold, burde I tage væk sammen og nyde lidt luksus og hinanden i weekenden. Det vil være gavnligt for kærligheden at komme væk fra hverdagen.

 

Fiskene: 20/2-20/3

6-stj.png

Kærlighedsplaneten Venus befinder sig i dit tegn, og det betyder en periode, hvor du har heldet med dit i kærlighed. Samtidig er du også meget blid og venlig, og det er der nogen, der godt kan udnytte. Husk at sige nej til de ting, du ikke selv har ressourcer til. Uanset om du er i et fast parforhold eller er single, kan du se frem til en dejlig uge, hvor du får masser af opmærksomhed fra dine omgivelser. Du føler dig godt tilpas i øjeblikket.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex