Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 39

Vædderen - 21/3-20/4

5-stj.pngDer er fokus på kærligheden og dine relationer. Ugen egner sig derfor godt til alle former for alliancer og samarbejder - men også til flirt og dating. Der er også fokus på samspillet med andre helt generelt. Er du single, vil du have let ved at få kontakt til andre mennesker, og samtalerne glider let og ubesværet. Særligt fra torsdag og resten af uge er stemningen mellem dig og din partner ekstra god.

Tyren - 21/4-21/5

3-stj.png

Det bliver ikke de store romantiske og erotiske begivenheder, der præger ugen. Men først på ugen kan der godt være nogle søde ord og beskeder, der krydser din vej. Midt på ugen er der mere fokus på hverdagen og de daglige rutiner. Er du i et fast parforhold, er I gode til at deles om opgaverne derhjemme og til at få hverdagen til at glide let og ubesværet. Er du single, og leder du efter kærligheden, er arbejdspladsen et godt sted at starte.

Tvillingen - 22/5-21/6

6-stj.pngDu kan se frem til en dejlig og fantastisk uge, når det gælder kærlighed og erotik - særligt i ugens anden halvdel. Dit humør er højt, og det smitter positivt af på dine omgivelser. Er du single, vil der blive mange gode muligheder for flirt og romantik, og med dit smil og glimt i øjet kommer du hurtigt i kontakt med andre. Du er et meget nysgerrigt menneske, og du tiltrækkes særlig meget af mennesker, som kan lære dig noget og udvide din horisont.

Krebsen - 22/6-22/7

3-stj.pngDet bliver en uge, hvor du foretrækker at være hjemme og nyde de nære ting. Du sætter pris på at være sammen med familien og dem, du elsker. Du prioriterer, at der skal være plads til at slappe af og nyde de hjemlige omgivelser sammen med din partner. Er du single, er det derfor ikke sikkert, at du kommer så meget ud. Måske er der en fra fortiden, som stadig er i dine tanker.

Løven - 23/7-23/8

6-stj.pngDu er god til at få andre til at lytte, og særligt i ugens sidste halvdel er dine evner langt over middel. Er du single, er dine muligheder for flirt og dating derfor rigtig gode. Kurser, fornøjelser og rejser fremmer kærligheden, også hvis du allerede har en fast partner. En forlænget weekend lidt væk fra hverdagen enten med din partner eller en god veninde vil gøre godt.

Jomfruen - 24/8-23/9

3-stj.pngDu har travlt med at gøre dig nogle tanker om dig selv og dine egne værdier, og indtil de er på plads, kan du ikke inddrage andre i dit liv. Derfor kan du naturligvis godt have en partner, men du har dit fokus rettet mod dig selv. Du gør dig mange tanker om, hvad du selv prioriterer højt, og hvad der gør dig glad. Det er vigtigt, at du tør give dig hen til romantikken og det ukendte.

Vægten - 24/9-23/10

6-stj.pngEfter en periode, hvor du har opholdt dig lidt i baggrunden, bliver der mere fokus på din person i denne uge. Det er også en tid, hvor kærlighedsplaneten Venus forsøder dit liv, og du føler dig rigtig godt tilpas. Du har fokus på dit ydre og din personlige udstråling, og du kan ikke undgå at tiltrække andres opmærksomhed. Du charmerer andre med din venlighed og dit glimt i øjet. Det er også en uge, hvor du har lyst til at klæde dig mere feminint end ellers.

Skorpionen - 24/10-23/11

3-stj.pngDet bliver en lidt stille uge, hvor du foretrækker dit eget selskab. Du har brug for at være dig selv og trække dig lidt tilbage fra alt virvaret, som du har befundet dig midt i. Også når det gælder kærligheden, er du tilbageholdende og reserveret. Du holder dine følelser for dig selv, indtil du føler dig på sikker grund. Du kan let virke meget distræt og fraværende over for andre. Et hemmeligt kærlighedsforhold kan dog godt være aktuelt, ligesom at der kommer til at være små søde beskeder, som kun du og din udkårende kender til.

Skytten - 24/11-21/12

6-stj.pngDu har fokus på fællesskabet og dit sociale netværk, og det føles godt at være en del af kliken. Du er en central figur i gruppen, og du er den, der er god til at samle flokken og få alle til at bidrage. Leder du efter kærligheden, findes de bedste muligheder i de foreninger eller interesseorganisationer, som du er en del af. Er du i et fast parforhold, bliver det en uge, hvor I tilbringer meget tid sammen med vennerne eller på en fælles interesse, som I deler med andre.

Stenbukken - 22/12-20/1

4-stj.pngDet kommer til at handle om din karriere og dine mål for fremtiden i denne uge. Derfor har du heller ikke selv så meget fokus på dit privatliv og kærligheden. Har du en fast partner, vil der dog være gode muligheder for at lave et fælles projekt eller blot planer, der rækker længere ud i fremtiden end denne uge. Er du single, har du ikke særligt meget fokus på flirt og dating. Du vil ikke spilde tiden med sjov og ballade – men du er målrettet og meget seriøs. Hvis nogen fanger din interesse, er de i hvert fald lige så seriøse, som du selv er.

Vandmanden - 21/1-19/2

6-stj.pngDit kærlighedsliv er inde i en positiv udvikling, og du skaber nye kontakter gennem uddannelse eller udlandet. Der kan helt pludselig og uventet opstå en gnist mellem dig og en særlig anden, eller I kan mødes under særlige og specielle omstændigheder. Er du single, er det bare med at tage ud at rejse – kærligheden venter derude. Er du i et fast parforhold, vil rejser og kulturelle aktiviteter stimulere kærligheden mellem jer. Det er vigtigt, at den grå hverdag ikke kommer til at fylde for meget.

Fisken - 20/2-20/3

3-stj.pngDu har din opmærksomhed rettet mod psykologiske emner, og du interesserer dig for, hvad der ligger bag andre menneskers adfærd. Du er svær at skjule noget for, og hvis der ligger hemmelige motiver bag noget, gennemskuer du det med det samme. Nærhed og dybde er derfor vigtigt for dig, når det gælder kærlighed og sexliv. Du gider ikke at bruge tiden på overfladiske og ligegyldige forhold – i så fald vil du hellere undvære og være dig selv.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex

610x200_woordy_knap2.jpeg