Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 42

Vædderen - 21/3-20/4

3-stj.pngI den sidste tid har der været stort fokus på dit parforhold og dine relationer generelt. Det vil der fortsat være, men samtidig vil din opmærksomhed også være rettet mod livets psykologiske sider. Du interesserer dig for, hvad der ligger bag andre menneskers adfærd. Er du i et fast parforhold, bliver det en uge, hvor du har brug for nærhed og intimitet. Der behøves ikke at være så meget samtale, men det er vigtigt at føle og mærke hinanden.

Tyren - 21/4-21/5

5-stj.pngDer er fokus på dine relationer i denne uge. I den sidste tid har arbejdet fyldt rigtig meget, men nu er der også plads til kærligheden. Er du i et fast parforhold, er der en god stemning mellem jer, og der er ikke så mange kurrer på tråden lige nu. Er du single, har du gode muligheder for at møde kærligheden. Du kommer nemlig let i kontakt med andre, og du har ikke svært ved at finde et emne at tale om. En god veninde vil også søge et godt råd hos dig.

Tvillingen - 22/5-21/6

6-stj.pngKærligheden har gode vilkår i øjeblikket, og du tiltrækkes af mennesker, der ved en masse og måske er eksperter inden for deres felt. Er du single, har du sikkert mere end én bejler. Du har masser af muligheder for at møde den rette, men dit arbejde fylder også en del i denne uge, så med mindre at arbejde og kærlighed kan følges ad, bliver det svært at få tiden til kærligheden. Ellers egner ugen sig godt til at lægge fremtidsplaner med din partner.

Krebsen - 22/6-22/7

5-stj.pngDu har været lidt af en hjemmefødning i den sidste tid, og du har fortrukket at være derhjemme, men i denne uge vil der være flere festligheder og arrangementer, som du deltager i. Hvis du gerne vil finde kærligheden, er forudsætningen, at du kommer ud af dit hjem, medmindre du vælger at sidde derhjemme og skabe kontakten online. Der er også gode muligheder for at møde kærligheden gennem en fritidsbeskæftigelse, som du brænder meget for.

Løven - 23/7-23/8

3-stj.pngHvis der har været uoverensstemmelser omkring de daglige pligter mellem dig og din partner, bliver det lidt lettere nu. Det handler om, at I begge to tager et ansvar og deler opgaverne retfærdigt mellem jer. Hvis du er single, kan det dog blive lidt vanskeligt at møde folk, da du er mere indadvendt, end sædvanligt. Du trækker dig lidt tilbage og er mindre synlig. Kærligheden og kontakten til andre glider derfor ikke så let i denne uge.

Jomfruen - 24/8-23/9

5-stj.pngKærligheden har gode vilkår, og du og din partner er gode til at kommunikere sammen. Er du single, er du god til at komme i kontakt med andre. Du har ikke svært ved at finde emner at tale om. Du er heller ikke bange for at tale om dybe følelser og tabubelagte emner, og specielt er du god til at lytte til andre. Det giver en dyb samhørighed, og den første kontakt starter næsten altid med en eller anden form for kommunikation.

Vægten - 24/9-23/10

4-stj.png

Kærlighed og parforhold er et meget vigtigt område for dig hele livet. Det er, som om at du først føler dig hel, når du er i et parforhold. Men i denne uge er du lidt mere egoistisk og selvkørende. Du tænker derfor ikke så meget på kærligheden, og hvis du er i et fast parforhold, vil du være knapt så indstillet på at skabe fred og balance, som sædvanligt. Du vil gerne have dine krav opfyldt, og du er ikke indstillet på at indgå så mange kompromiser.

Skorpionen - 24/10-23/11

3-stj.pngNår det gælder kærligheden, er der lidt stille i denne uge. Er du single, foretrækker du at være dig selv, og i stedet drømme om den eneste ene. Du er ikke den, der selv tager initiativet i disse dage. Selv om du er i et fast parforhold, kan du godt føle dig ensom. Du er også lidt mere følsom, end du plejer at være. Det bedste, du kan gøre, er at række ud til din partner og søge den kontakt, du mangler.

Skytten - 24/11-21/12

6-stj.pngDer har en helt mystisk og charmerende aura omkring dig i denne uge. Du føler dig rigtig godt tilpas og mere feminin end ellers. Og når du smiler til verden, smiler den igen. Der bliver lagt mere mærke til dig, og det gavner også dit kærlighedsliv. Er du single, kan du pludselig og helt uventet møde en, der vækker din interesse. Det kan meget vel starte med en stærk fysisk tiltrækning, som du har svært ved at modstå.

Stenbukken - 22/12-20/1

5-stj.pngKærligheden har vilkår i øjeblikket. Men er du i et fast parforhold, er det vigtigt for dig, at I har et fællesskab og en interesse, som I kan dele. Leder du efter kærligheden, er dine bedste muligheder i de sociale kredse, som du er en del af. Det kan også være, at en veninde præsenterer dig for én, der vækker din romantiske interesse. Er du på datingportalerne, kan der også opstå en kontakt, der fanger din opmærksomhed.

Vandmanden - 21/1-19/2

4-stj.pngDu er målrettet og ambitiøs, og derfor er du mest fokuseret på dit job og din karriere. Privatlivet og kærligheden bliver der derfor ikke så meget fokus på i denne uge. Hvis der er nogen, der skal fange din opmærksomhed, skal det være på jobbet, eller nogen, som er lige så ambitiøs, som dig selv. Det er også muligt, at du tiltrækkes af mennesker med en højere rang og status end dig selv. Normalt er du ikke til de stive og ambitiøse typer, men det er du i øjeblikket.

Fisken - 20/2-20/3

4-stj.pngDu har holdt dig lidt i baggrunden, men nu tager du et skridt frem i lyset. Du vil gerne udvide din horisont og blive klogere. Når det gælder kærligheden, egner ugen sig godt til kulturelle oplevelser eller rejser sammen med den, du elsker. Det stimulerer jeres forhold, hvis I oplever noget sammen. Det kan være alt fra en eventyrlig rejse til et godt teaterstykke. Leder du efter kærligheden, er det uden for dine sædvanlige cirkler, at mulighederne er bedst - for eksempel på en rejse.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex