Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 42

Vædderen: 21/3-20/4

5-stj.png

Det bliver en uge, hvor du og din partner er en smule på kollisionskurs. Der er en konkurrencemæssig stemning mellem jer, og måske handler det om, hvem der får det sidste ord. Du går meget op i retfærdighed i øjeblikket, og hvis du føler, at noget er uretfærdigt, reagerer du med det samme. Sjovt nok er jeres sexliv meget intenst og dejligt i øjeblikket. Konkurrencen mellem jer er med til at øge den fysiske tiltrækning.

 

Tyren: 21/4-21/5

4-stj.png

Når det gælder kærlighed og parforhold, er der en behagelig stemning mellem dig og din partner. Du kan hente stor opbakning fra den, du elsker, og ikke mindst bliver din trang til frihed respekteret. Er du single, kommer du let i kontakt med andre mennesker, og det er ikke svært at finde et emne at tale om. Dog vil det også blive en uge med meget arbejde, der stjæler din tid. Derfor er der ikke helt så meget tid til kærligheden, som du kunne ønske dig.

 

Tvillingerne: 22/5-21/6

5-stj.png

Der er stor fokus på kærlighed og parforhold, og er du single, mangler du ikke muligheder. Måske er der også mere end ét interessant emne i øjeblikket, og det kan være svært at vælge. Du tiltrækkes af eventyreren, der har rejst verden rundt, og som kan underholde hele selskabet med deres oplevelser. De mere kedelige typer, ser du slet ikke. Er du allerede i et fast forhold, udvikler det sig i den helt rigtige retning lige nu.

 

Krebsen: 22/6-22/7

6-stj.png

Du må være forberedt på lidt ufred mellem dig og din partner. Der er en del opgaver derhjemme, som skal klares, og din kalender er allerede helt fyldt op. Der er dog ikke kun stridigheder på programmet i denne uge. Der er også plads til romantik og dejlig sex. Er du single, er der rigtig gode muligheder for flirt og dating, og specielt i weekenden kan et særligt møde udvikle sig til noget mere seriøst. Der er både krig og kærlighed i luften i denne uge.

 

Løven: 23/7-23/8

3-stj.png

Du og din partner er lidt langt fra hinanden i øjeblikket, og derfor kan det være svært at finde den rette balance i forholdet. Det handler om at være ærlig omkring dine egne følelser og turde sætte ord på dem. Du holder dine følelser lidt for meget for dig selv. Spring ud i det, og fortæl, hvor meget du elsker ham. Er du single, kan det være lidt mere vanskeligt, da du er meget reserveret i øjeblikket. Vær mere åben og ærlig.

 

Jomfruen: 24/8-23/9

5-stj.png

Du har en rigtig god kontakt med din partner i denne uge. Stemningen er god, og I kan tale om næsten hvad som helst – også om dybe og følsomme emner. Er du single, kommer du også let i kontakt med andre. Du er dog ikke så god til at smalltalke, men du vil gerne tale om vigtige ting. Du er god til at få andre mennesker til at åbne sig og fortælle om selv de mest private ting. Det gør, at du meget hurtig kommer tæt på andre.

 

Vægten: 24/9-23/10

4-stj.png

Normalt er du ikke så meget for at konfrontere andre mennesker. Du vil hellere bevare freden, men i denne uge vil du gerne have tingene på dine præmisser, og derfor er du god til at sætte en streg i sandet, hvis nogen prøver at overskride dine grænser. Er du i et fast parforhold, er det dig, der sætter dagsordenen i denne uge, og er du single, er det slet ikke sikkert, at du er særlig interesseret i at finde en fast partner lige nu.

 

Skorpionen: 24/10-23/11

6-stj.png

Det bliver en uge, hvor du får mere opmærksomhed fra det modsatte køn end ellers. Du har en stærk og sensuel udstråling, der nærmest slår gnister. Du kommer derfor i kontakt med mange spændende mennesker, men det er dog ikke sikkert, at det bliver til et varigt og langt forhold. Du tiltrækkes også selv af det anderledes og utraditionelle. Du kan også møde kærligheden på de mærkeligste måder i denne uge. Alting omkring kærligheden er lidt usædvanlig i øjeblikket.

 

Skytten 24/11-21/12

3-stj.png

Når det gælder kærligheden, er der både hemmeligheder og overraskelser i luften. Måske er der en hemmelig kontorflirt i luften med en sød kollega. Er du i et fast parforhold, kan det godt blive en uge, hvor kærligheden bliver sat lidt til side, fordi der sker så meget på jobbet og i de sociale kredse, du er en del af. Glem derfor ikke din partner og pas på, at I ikke kommer for langt fra hinanden. Prioriter kærligheden og hinanden lidt mere.

 

Stenbukken: 22/12-20/1

4-stj.png

Et venskab kan blive til kærlighed eller omvendt i denne uge. Er du i et fast parforhold, er det vigtigt for dig, at du og din partner også kan være venner og fx dele en fælles interesse. Er du single, kan der sagtens være en i din vennekreds, som pludselig vækker din romantiske interesse. Det kan godt være en, som du har været venner med i lang tid, og som du ikke har set som en potentiel partner før nu.

 

Vandmanden: 21/1-19/2

5-stj.png

Er du single, og leder du efter kærligheden, er studiemiljøer og udlandet et godt sted at starte. Det kan også være en rejse eller en uddannelse i forbindelse med jobbet, der sætter rammerne for et romantisk møde. Er du i et fast parforhold, vil det være godt for kærligheden at tage lidt væk fra det daglige miljø for en stund. Det kan være en forlænget weekend til en storby, hvor der er nogle kulturelle tilbud, som I kan udforske sammen.

 

Fiskene: 20/2-20/3

3-stj.png

I denne uge kan der godt opstå nogle diskussioner mellem dig og din partner, og det kan meget vel handle om jeres fælles økonomi. Måske er I ikke helt enige om, hvordan der skal prioriteres. Hvad der har værdi for dig, er ikke nødvendigvis dét, der har værdi for din partner. Det gælder om at være ærlige overfor hinanden og om at finde et kompromis, som I begge kan leve med. Det handler om de overordnede principper for livet – og om I kan finde en fælles vej.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex