Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 48

Vædderen: 21/3-20/4

4-stj.png

Det bliver en uge med en god blanding af arbejde og kærlighed. Du har travlt, så tiden går mest med arbejde, men når du så holder fri, er din opmærksomhed til gengæld rettet mod din partner. Derfor er der en dejlig intim stemning mellem jer. Nogle gange handler det heller ikke om hvor meget tid, man er sammen, men at man er nærværende og tilstede, når man så endelig er sammen.

Tyren: 21/4-21/5

5-stj.png

Det bliver en periode med fokus på livets psykologiske sider. Din interesse er rettet mod alt det, der ikke er synligt med det blotte øje. Det gælder også andre mennesker. Du gider ikke overfladisk snak, men hvis du møder én, der lukker lidt op, vækkes din interesse med det sammen. Er du i et fast parforhold, er der basis for et intenst og erotisk kærlighedsliv. Uanset om du er single eller i et fast parforhold, møder du meget kærlighed på din vej i denne uge.

Tvillingerne: 22/5-21/6

5-stj.png

Du er en social person, og specielt i øjeblikket er du interesseret i at høre andre meninger og holdninger. Når det gælder kærlighed og parforhold, er du optimistisk og imødekommende. På jobbet er der en god stemning, og måske kan der opstå en helt uventet flirt mellem dig og en kollega. Du virker oprigtigt interesseret, og det tiltrækker andre mennesker. Er du i et fast parforhold, vil ugen også bringe dejlige stunder med sig, hvor specielt jeres seksliv blomstrer.

Krebsen: 22/6-22/7

5-stj.png

Er du i et fast parforhold, har det føltes tungt i den sidste tid, men vinden vender nu – det vil blive lettere. Din partner har haft en vanskelig tid, men omstændighederne er blevet meget bedre, og det smitter også af på dig. Er du single, kan en flirt blive meget intens og få din puls til at stige. Du er ikke forberedt, da det kommer som et lyn fra en klar himmel.

Løven: 23/7-23/8

4-stj.png

Som den festlige Løve, du er, savner du helt sikkert alt det sociale og muligheden for at opsøge alle livets fornøjelser i øjeblikket, og selv om det er begrænset, hvad man kan i øjeblikket, benytter du en hver lejlighed. Er du single, kaster du dig gerne ud i flirtens kunst. Du elsker den leg, der følger med. Du er også god til at vise dig fra din bedste side i denne uge. Du må være kreativ, da du trænger til at bryde med den grå hverdag. Har du børn, kan du se frem til en dejlig uge med masser af kreativitet derhjemme.

Jomfruen: 24/8-23/9

5-stj.png

Der er en god kontakt mellem dig og din partner i øjeblikket, og I kan tale om næsten hvad som helst – jo dybere jo bedre. Er du single, sker der ikke så meget, hvis du bare vælger at blive derhjemme. Du er nemlig meget glad for dit hjem i denne uge, og har det bedst i dine sædvanlige omgivelser. Måske kan netdating være en løsning. Det er dog næppe sikkert, at det bliver til mere end en overfladisk flirt.

Vægten: 24/9-23/10

3-stj.png

Når det gælder kærlighed og parforhold, kan du se frem til en lidt urolig uge. Du bryder dig bestemt ikke om skænderier, men nogle gange skal man rense luften. Er du single, tænker du ikke så meget over at finde en fast partner i øjeblikket. Det bliver derfor ikke en uge, hvor der er så meget fokus på det romantiske og at finde en fast partner. Du nyder friheden og at flirte, uden at du lægger noget alvorligt i det.

Skorpionen: 24/10-23/11

6-stj.png

Kærlighedsplaneten Venus befinder sig i dit tegn i denne uge. Du har derfor en intens og fantastisk udstråling, der virker meget tiltrækkende på andre. Dit smil og din charme slår gnister, og du sætter let ild til noget eller nogen. Du fanger andre med dit smil og dit stærke nærvær, og hvis du ikke har en partner allerede, kan lynet pludseligt og helt uventet slå ned.

Skytten 24/11-21/12

5-stj.png

Det er ikke de store romantiske eller erotiske begivenheder, der præger denne uge – men din selvtillid er stor, så det påvirker dig ikke i en negativ retning. Du kan nemlig klare dig selv, og du nyder måske oveni købet at være dig selv og kunne træffe alle beslutninger uden at skulle spørge andre. Du er også meget idealistisk, når det gælder om at finde dig en partner. Derfor er det lettere at opretholde illusionen, hvis idealpartneren blot findes i din fantasi.

Stenbukken: 22/12-20/1

3-stj.png

Det bliver en uge, hvor du har brug for at studere dit indre univers. Du har været inde i en periode, hvor du har mødet meget modgang, men du er også blevet meget stærkere. Du har derfor heller ikke din opmærksomhed rettet mod andre eller kærligheden. Du er mere optaget af, hvordan du selv har det, og hvordan du kan udvikle dig.

Vandmanden: 21/1-19/2

4-stj.png

Du har dine tanker rettet mod samarbejde og fællesskabet. Det er derfor ikke så meget tosomheden, du søger. Det betyder meget for dig at være en del af et større fællesskab, og hvis du er single, savner du sikkert slet ikke en fast partner lige nu. Hvis nogle skal fange din interesse, skal det være fordi, det er jobbet eller en fælles interesse, der bringer jer sammen.

Fiskene: 20/2-20/3

5-stj.png

Når det gælder kærligheden, er du optimistisk. Kærligheden udvikler sig nemlig i den helt rigtige retning. Ugen egner sig derfor godt til at sætte jer nye fælles mål. Året rinder snart ud, og der kan være en velegnet tid til at gøre status og sammen beslutte, hvad 2021 skal byde på. Er du single, kan du bruge ugen på at finde ud af, hvad du sætter størst pris på i et parforhold og hvilke forventninger, du har. Det er dog vigtigt, at du er realistisk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex