Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 24

Vædderen: 21/3-20/4

3-stj.png

Din partner er lidt mere udadvendt og social end dig i denne uge. Du vil helst være derhjemme, mens din partner har brug for at komme ud. I må finde et kompromis, men når din partner først har lokket dig ud af din hule derhjemme, hygger du dig faktisk godt i andres selskab. Samtalerne glider let og ubesværet. Er du single, kan det godt være svært at få overtalt dig selv til mange sociale aktiviteter, men det burde du gøre. Kærligheden venter derude.

 

Tyren: 21/4-21/5

4-stj.png

Der er basis for nogle gode og dybe samtaler med dén, du elsker i denne uge, og hvis forholdet har været lidt anspændt i den sidste tid, mærker du at spændingerne langsomt aftager som ugen skrider frem. Det er dog en forudsætning, at I får talt sammen. Er du single, er der også lagt op til nogle spændende samtaler, og der kan meget vel dukke en sød hilsen op i din indbakke ved ugens start. Det er samtaler, der rører dig følelsesmæssigt.

 

Tvillingerne: 22/5-21/6

5-stj.png

Kærlighed og parforhold er et fokusområde for dig i hele dette år, og uanset om du er i et fast parforhold eller er single, vil dem du elsker være med til at udvide din horisont og gøre dig klogere. Det er vigtigt for dig, at din partner stimulerer dig på det mentale plan. I denne uge kan der dog være en risiko for, at du idealiserer din partner lidt for meget. Det kan nemlig give anledning til skuffelser og knuste drømme. Vær mere realistisk.

 

Krebsen: 22/6-22/7

4-stj.png

De spændinger og diskussioner du har haft med din partner er aftagende i denne uge. Dit overskud er også blevet større, og du har erkendt at ansvaret for dit liv, ligger hos dig selv og ikke hos din partner. De store romantiske begivenheder bliver det dog ikke til i denne uge, men om et par uger er der masser af kærlighed i vente. Er du single, kan der være én du går og drømmer om, men følelserne holder du for dig selv lidt endnu.

 

Løven: 23/7-23/8

4-stj.png

Normalt kan du godt lide rampelyset, men ikke i denne uge. Du har brug for at være dig selv, og er du i et fast parforhold, er det din partner, der står for kontakten til vennerne. Din energi er ikke den største, og skal der ske noget socialt, er det din partner, der skal tage initiativet. Er du single, sker der af samme årsag ikke så meget, da du vælger at være dig selv. Men hvis du leder efter kærligheden, er den derude, og gennem din vennekreds er mulighederne rigtig gode i øjeblikket.

 

Jomfruen: 24/8-23/9

4-stj.png

Du er selv meget social og optaget af fællesskabet i øjeblikket, mens din partner er mere reserveret. Det betyder, at du vælger at være mere ude af huset i denne uge end din partner. Selv om du har meget, der skal passes i dit sociale liv, bør du også afse noget tid til kærligheden. Du bør sætte dig ned og lytte til, hvilke drømme din partner har til fremtiden. Det er der nemlig en stor risiko for, at du slet ikke har opdaget.

 

Vægten: 24/9-23/10

4-stj.png

Din partner har meget at se til på jobbet i denne uge, og det kan godt slå lidt skår i glæden, da du gerne vil holde ferie og nyde livet lidt mere. Du må have lidt mere tålmodighed. Om et par uger har din partner mere tid til det sociale. Er du single, er det bare nu du skal nyde livet og tage på en dejlig ferie. Alle former for rejser er med til at stimulere kærligheden og romantiske oplevelser. Du falder for de ambitiøse typer, der har talegaverne i orden.

 

Skorpionen: 24/10-23/11

4-stj.png

Du bliver på mange måder udfordret i dit kærlighedsliv og parforhold i øjeblikket. Du er nemlig ikke til uforpligtende forhold, men dem du møder, er ikke interesseret i at få et traditionelt forhold. Det udfordrer dig, da du gerne vil have din partner helt tæt på dig. I øjeblikket lærer du meget om, at der ikke er én rigtig måde at være i et parforhold på. Dine personlige værdier flytter sig derfor meget i øjeblikket. Der er udsigt til masser af romantiske stunder.

 

Skytten 24/11-21/12

4-stj.png

Det bliver en dejlig uge, når det gælder kærlighed og parforhold. Er du i et fast parforhold, nyder I hinandens selskab. I er et godt team, og I er gode til at lytte og støtte hinanden. Er du single, er der også udsigt til en god uge, men da du er knapt så udadvendt, vil initiativerne nok ikke komme fra dig. Du er i hvert fald ikke til overfladisk snak i øjeblikket, og du skal mærke en dyb følelsesmæssig kontakt, hvis det skal fange din interesse.

 

Stenbukken: 22/12-20/1

5-stj.png

Der er meget fokus på dit parforhold og kærligheden i øjeblikket, og det har været en lidt urolig tid. Men i denne uge er der basis for nogle gode samtaler, der stimulerer dig følelsesmæssigt. Du kan også have den følelse, at I ikke behøver så mange ord for at forstå hinanden. I er gode til at fornemme hinanden og være omsorgsfulde og kærlige. Er du single, og leder du efter kærligheden, er din arbejdsplads et godt sted at starte. Der er meget kærlighed i luften på jobbet.

 

Vandmanden: 21/1-19/2

5-stj.png

Dit daglige arbejde fylder meget i øjeblikket, og er du i et fast parforhold, er det vigtigt også at afse tid til kærligheden. Hvis arbejdet stjæler alt din tid, kan din partner let føle sig overset. Det er derfor også vigtigt, at du slipper pligterne, når du endelig har fri og nyder livet sammen med den, du elsker. Er du single, byder specielt weekenden på sjove oplevelser med masser af fællesskab og socialt samvær. Flirt og dating har gode vilkår hele ugen.

 

Fiskene: 20/2-20/3

5-stj.png

I denne uge er der ikke så langt fra tanke til handling, og du kaster dig derfor gerne ud i et romantisk eventyr, specielt hvis du mærker at der er en god følelsesmæssig kontakt. Er du i et fast parforhold, kan du se frem til en dejlig uge med en god kontakt til din partner. Det gælder både den mentale og den fysiske kontakt. Jeres sexliv får også en opblomstring i denne uge. Weekenden egner sig også godt til at nyde livet og have selskab af gode venner derhjemme.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex