Ugens sex- og kærlighedshoroskop
SPONSORERET indhold

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Af: Amanda Schou Foto: Ditte Breineberg
26. jan. 2023 | Horoskop | ALT.dk

Sex- og kærlighedshoroskop for den 26. januar - 1. februar

Vædderen - 21/3-20/4

4-stj.pngDu er fyldt med motivation og handlekraft den her uge. Du gider bare ikke at tale om følelser! Hvis du har en kæreste, der kan værdsætte dit meget direkte og passionerede selv, så er det bare med at hoppe op på køkkenbordet. Hvis du er single og skal på date, så foreslå en rask gåtur midt på ugen, frem for noget hvor I skal sidde stille. Det er smart at finde ud af, om din date elsker dit tempo. Det er også vigtigt på en lidt længere bane. I weekenden er det oplagt alligevel at give dig hen til blød og langsom sex. Vær nysgerrig.

Tyren - 21/4-21/5

3-stj.pngDen her uge står i nysgerrighedens og venskabernes tegn. Det betyder måske, at du er mindre interesseret i lange romantiske middage og hellere vil hænge ud med dine veninder. Hvis du skal på date, er det oplagt at mødes i en social sammenhæng, holde det hele super casual, se hinanden blomstre blandt venner og bekendte. I weekenden er der lagt op til langsom, nydelsesfuld sex, et boblebad og silkebløde lagener.

Tvillingen - 22/5-21/6

4-stj.pngDu har en uge med mange tanker. Du er egentlig ikke specielt meget til stede i kroppen lige nu. Det betyder måske, at flirts og forbindelser først og fremmest foregår online i den her uge. Midt på ugen er det nemt at føle sig misforstået, så hold måske lidt igen med at sende nøgenbilleder eller erotiske fantasier, da det kan føles sårbart at tale forbi hinanden. I weekenden får du måske mulighed for at udleve nogle af dine blødeste fantasier.

Krebsen - 22/6-22/7

4-stj.pngSkriv et kærestebrev til dem, du elsker, eller dem, du har elsket engang. Det kan være dine venner, dine gamle teenagekærester eller dem, du er kærester med i dag. Giv dig hen til ordene som magiske nøgler, der kan åbne døre inde i dit hjerte. Brug tid på at beskrive, hvad der er særligt ved den her person, hvad de tænder i dig, eller hvad giver dig lyst til at gøre. Pointen er ikke nødvendigvis at sende brevene afsted, men at udforske dig selv, og hvad kærlighed, passion, erotik og vedholdenhed betyder for dig.

Løven - 23/7-23/8

4-stj.pngDu vil rigtig gerne din partner denne uge, men bør samtidig lade være med at prøve så hårdt. Lad være med at forsøge at bevise over for nogen, hvor god og dejlig du er. Hvil i stedet i grundfølelsen af, at du er en fantastisk partner eller en brandvarm date, og lad denne grundfølelse stråle ud af dig som en aura af autenticitet og passion. I weekenden er folk generelt lidt mere lydhøre over for komplimenter, hvis du alligevel føler, at du er brændt inde med noget.

Jomfruen - 24/8-23/9

3-stj.pngDu er udtryksfuld og omsorgsfuld denne uge, og noget i dig vil gerne være sikker på, at det, du har at dele, bliver modtaget på den helt rigtige måde. Desværre er det jo bare totalt ude af dine hænder, og trangen til at sende mange sms’er kan med fordel tøjles lidt. Det eneste, du kan gøre, er at sige og gøre det, der er autentisk for dig, og så håbe på, at den, du elsker, kan se dig, som du er. Dette kræver tillid, tålmodighed og stor autenticitet. Det er ugens temaer for dig.

Vægten - 24/9-23/10

5-stj.pngDu er lidt legesyg og lidt rastløs. Det her er en flirtende og imødekommende uge - også på en måde, hvor du måske får indledt flere samtaler, end du egentlig har lyst til at færdiggøre. Du er generelt inde i en god periode på kærlighedsfronten, men bare fordi man har stor appetit, behøver man jo ikke spise hvad som helst. Kvalitet frem for kvantitet er måske et meget godt kærlighedsmantra for dig den her uge. I weekenden vender stemningen lidt, og din udkårne får lov at tage styringen. Du lader dig guide ind i både samtaler og fantasier, du ikke har prøvet før.

Skorpionen - 24/10-23/11

3-stj.pngDu har brug for ekstra tryghed og nærvær denne uge, og du har god mulighed for at bede om præcist det. Skriv måske en ønskeliste til din kæreste - ikke for at vedkommende skal opfylde hvert et punkt, men for at tydeliggøre over for dig selv, hvor dejligt det er at fortælle om dine behov. Weekenden er oplagt til at forbinde dig til din kæreste dagene igennem. Tag på en tur, og oplev noget nærende og rart sammen. Kvalitetstid over årsagsforklaringer. Hvis du er single, så husk, at kun det bedste er godt nok til dig.

Skytten - 24/11-21/12

2-stj.pngDen her uge er nysgerrig og imødekommende, tror du, men nogle synes måske, at du er lidt anmasende eller grænseløs. Du har mange idéer til dates, og hvorfor ikke bare fyre dem alle sammen af med det samme, tænker du måske. Men brug et øjeblik på at undersøge, hvornår du handler fra en oprigtig, passioneret motivation, og hvornår dine initiativer derimod bobler fra et rastløst sted. Det er sjovere at være på date med en person, der hviler i sig selv, frem for en, der gerne bare vil bevise hvor sjov og entusiastisk, hun er. Det ved du også godt, så det her er bare en lille påmindelse.

Stenbukken - 22/12-20/1

1-stj.pngDen her uge er en arbejdsuge for dig. Det, kan en partner eller dine online dates måske godt synes, er lidt kedeligt. Husk, at sunde grænser er cool, men iskolde skuldre er svære at aflæse som andet end afvisninger. Det er ok at sige, du har travlt. Det er ikke ok bare at forvente, at alle ved dette på forhånd. Sæt noget tid af til overraskelser i weekenden eller til at genforbinde dig med din kæreste. Hvis du skal på date så gå efter noget, hvor der er god tid til, at ting kan opstå.

Vandmanden - 21/1-19/2

5-stj.pngDet er særligt nemt for dig at lade dig blive set denne uge. Det er ikke altid din stærkeste side, så nyd godt af komplimenterne. De lander sikkert på et tørt sted. Selv om du ikke var klar over, at det var lige præcis det, der skulle til for at varme din tørre vinterkrop lidt op, så mærk, hvor dejligt det føles, når andres varme øjne sender kærlighed i din retning. Hvis du har en fast partner, kan de næsten forbløffes over din umiddelbare friskhed denne uge. Hvis du er single, er der ikke nogen grund til at være opsøgende. Du er magnetisk!

Fisken - 20/2-20/3

5-stj.pngEfter en lidt forvirrende og uklar tid bliver det pludselig fredag, og du mærker en mere modtagende, afslappet stemning brede sig i kroppen. Lad dig kurtisere - også selv om du har været gift i 15 år. Læn dig tilbage, og find ind i et nydelsesfuldt, afspændt sted inde i dig, hvor dine vådeste drømme har rødder. Bo her hele weekenden. Starten af næste uge kræver lidt mere fokus og klarhed - både i ord og handlinger.

Anbefalet til dig