Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 8

Vædderen: 21/3-20/4

4-stj.png

Du tiltrækkes af de målrettede og konventionelle typer i øjeblikket, og leder du efter kærligheden, kan det meget vel være i forbindelse med dit job og din karriere, at den rigtige partner findes. Det kan meget vel være en autoritetsfigur, der har en høj position, og som tør påtage sig et stort ansvar. Du er selv meget målrettet og seriøs, og du flirter ikke for sjov. Hvis du flirter, ligger der stor alvor bag. Du er ikke til overfladiske bekendtskaber i øjeblikket.

 

Tyren: 21/4-21/5

4-stj.png

Du er helt din egen i øjeblikket, og du har brug for meget frihed og råderum. Er du single, er det ikke sikkert, at du har lyst til at binde dig i et fast parforhold lige nu. Er du allerede i et parforhold, er det vigtigt, at din partner forstå at give dig en meget lang snor – ellers er der en risiko for, at du bryder ud af forholdet. Der kan godt være en tendens til, at du er lidt egoistisk i øjeblikket og ikke tager så meget hensyn til din partners behov. Han må prøve, om han kan følge med.

 

Tvillingerne: 22/5-21/6

5-stj.png

Du er positiv og optimistisk, når det gælder kærlighed og parforhold. Kærligheden vokser, og parforholdet udvikler sig dag for dag. Du har derfor også mange store og romantiske drømme for fremtiden, og det er netop disse drømme, der driver dig frem i denne uge. Det er de bløde værdier, du sætter højest i øjeblikket. Der kan være en tendens til, at du lover mere, end du kan holde – måske fordi du svæver rundt på en lyserød sky, og at hverdagen ikke har meldt sig endnu.

 

Krebsen: 22/6-22/7

4-stj.png

Arbejdet fylder rigtig meget i øjeblikket. Din kalender er fyldt til bristepunktet af arbejde, og derfor kan det være svært at få plads til kærlighedslivet. Det vil derfor fungere bedst, hvis du og din partner hjælpes ad om arbejdet. De professionelle forhold fungerer lettere end de private og romantiske forhold i øjeblikket. Er du single, kan en professionel forbindelse på længere sigt udvikle sig til et kærlighedsforhold. Sex og romantik er der ikke tid til i denne uge.

 

Løven: 23/7-23/8

3-stj.png

Din partner er lidt af enrebel i øjeblikket. Han går sine helt egne veje, og retningen er meget uforudsigelig. Det nytter ikke noget at forsøge at tale ham til fornuft. Når han først har sat sig noget i hovedet, bliver han meget stædig og målrettet. Men måske tænder du også lidt på hans uforudsigelighed og drive, der driver ham frem mod de mål, han har sat sig. Du har kun to muligheder: At følge med og tage med ham på eventyr eller at stå af og lade ham gå selv.

 

Jomfruen: 24/8-23/9

5-stj.png

Der er særlig fokus på dit parforhold og dine relationer generelt. Du er interesseret i at komme i dialog med andre og høre deres mening og holdninger til tingene, og du deler også gerne ud af dine følelser og inderste hemmeligheder. Er du single, egner ugen sig godt til flirt og dating. Der hersker en stor ømhed og følsomhed mellem dig og din partner, og din følsomhed er større end ellers i denne uge. Du er på udebane, men du føler dig tryg i din partners hænder.

 

Vægten: 24/9-23/10

5-stj.png

Efter en urolig tid, når det gælder kærligheden, er du blevet lidt mere forsigtig. Du holder derfor dine følelser lidt for dig selv og bruger i stedet tiden på at reflektere over dine egne følelser. Du holder derfor dine følelser i lidt kort snor i øjeblikket, og først når du er klar, lukker du andre ind igen. Du har brug for at se tilbage og komme helt ind til sagens kerne og finde ud af, hvordan du selv er. Derfor er der heller ikke så meget flirt og dating på programmet.

 

Skorpionen: 24/10-23/11

3-stj.png

Der sker en masse i dit parforhold i øjeblikket, og er du single, vil du møde stærke og specielle typer i øjeblikket. Der kan endda være en tendens til, at der er nogle, der overskrider dine grænser og er endda meget pågående. Du bryder dig ikke om, hvis andre mennesker kommer alt for tæt på – i hvert fald ikke lige med det samme. Du vil gerne se dem an først, inden du viser dine følelser frem. Det kan derfor være en svær balance for dig i denne uge.

 

Skytten 24/11-21/12

4-stj.png

Du er næsten ikke til at komme udenom i øjeblikket. Der bliver lagt mærke til dig, også selv om du ikke selv behøver at anstrenge dig særlig meget. Eller rettere sagt – du synes ikke selv, at du gør noget for at få opmærksomheden, men spørger man andre mennesker, er du et meget videbegærligt menneske, der kan virke lidt belærende. Det kan godt få potentielle partnere til at trække sig, da du kan virke som et menneske, de ikke kan leve op til. Er du i et fast parforhold, er det lettere, da din partner kender dig godt. Husk også at give plads til din partner og til kærligheden.

 

Stenbukken: 22/12-20/1

6-stj.png

Du kan se frem til en dejlig uge, når det gælder kærlighed og erotik. Du har en helt særlig charme og stærk udstråling, der tiltrækker andre mennesker. Er du i et fast parforhold, er der en stærk fysisk tiltrækning mellem dig og din partner. Der er også en god kontakt mellem jer, og de fortrolige og intime samtaler er med til at styrke kærligheden. Er du single, vil du næppe få problemer med at tiltrække dig opmærksomhed. Der vil være mere end én bejler at vælge imellem.

 

Vandmanden: 21/1-19/2

3-stj.png

Normalt er du et meget socialt menneske, men i denne uge, er du et meget privat menneske. Er du single, har du ikke lysten og overskuddet til at gå på date eller i byen og lede efter kærligheden. Er du derimod i et fast parforhold, er der basis for en intim og romantisk stemning, hvor I nyder hinanden – bare jer to. Den fysiske kontakt og et aktivt sexliv, kan være med til at dæmpe den indre uro, som du mærker i øjeblikket.

 

Fiskene: 20/2-20/3

5-stj.png

Når det gælder kærlighed og parforhold, foregår det meste på dine præmisser i denne uge. Det er dig, der har førertrøjen på og sætter retningen. Normalt kan du godt være lidt reserveret, men i øjeblikket viser du lidt mere af dig selv. Der kan dog være en tendens til, at du er lidt for skarp i dit tonefald. Husk at ord også godt kan være et stærkt våben. Tænk før du taler. Din partner er en følsom sjæl i denne uge. Normalt er det dig, der er den følsomme.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex