Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 28

Vædderen: 21/3-20/4

5-stj.png

Du nyder at være social, og du kommer hurtigt og let i kontakt med andre. Er du single, kan du med en sjov bemærkning og et glimt i øjet fange andres opmærksomhed. Er du i et fast parforhold, vil det blive en uge, hvor du selv er mere udadvendt end din partner. Din partner har det bedre med at være derhjemme, og I må finde et kompromis. Men alt i alt kan du se frem til en dejlig uge, når det gælder kærligheden.

Tyren: 21/4-21/5

3-stj.png

Er du single, sker der nok ikke så meget i denne uge. Du gider ikke tale om overfladiske emner, og du skal selv kende dem, du møder, hvis der skal opstå en dyb kontakt. Er du i et fast parforhold, er der en god følelsesmæssig kontakt mellem dig og din partner i denne uge. I øjeblikket er der en tendens til, at du gerne vil gøre dig bemærket og provokere en smule, men i denne uge er du meget lyttende og forstående.

Tvillingerne: 22/5-21/6

6-stj.png

Kærlighedsplaneten Venus befinder sig stadig i dit tegn, så du får masser af opmærksomhed i øjeblikket. Er du single, har du ikke svært ved at skabe den første kontakt med andre, og din charme og glimt i øjet tiltrækker andre. Er du i et fast parforhold, kan der godt være noget omkring jeres fælles økonomi, som kræver lidt mere opmærksomhed. Er du single, møder du spændende mennesker, der giver dig energi og er til stor inspiration.

Krebsen: 22/6-22/7

3-stj.png

Kærlighed og samarbejde glider ikke så let, som du kunne ønske det. Selv om du giver meget selv, bliver du hele tiden mødt med nye krav fra din partner eller andre mennesker. Det tærer på dine følelser. Giv derfor dig selv lidt alene-tid, så du kan genoprette balancen. Du har et rigt indre liv, og kærligheden og den eneste ene eksisterer sikkert mere i din fantasi end i virkeligheden.

Løven: 23/7-23/8

3-stj.png

På overfladen er du meget udadvendt og kontaktsøgende, men du giver i virkeligheden ikke så meget af dig selv til andre – heller ikke selv om du har en fast partner. Følelsesmæssigt trækker du dig lidt tilbage i øjeblikket. Er du single, er du god til at flirte, men når andre forsøger at komme lidt tættere på, trækker du dig tilbage. Måske er du lidt for urealistisk, når det gælder kærligheden.

Jomfruen: 24/8-23/9

4-stj.png

Romantik og kærlighed bliver der ikke så meget af i denne uge, men er du i et fast parforhold, kan I sammen nyde samværet med gode venner. Er du single, vil det være vennerne, der trækker dig med ud, og hvem ved, måske er der en god veninde, der præsenterer dig for én, som vækker din interesse. Men hvis det hele er op til dig, sker der ikke så meget. Du har travlt på jobbet.

Vægten: 24/9-23/10

4-stj.png

I dit parforhold kan det slå gnister. Brug derfor energien på en konstruktiv måde i stedet for at bekrige hinanden. Start et nyt projekt eller tag på en aktiv ferie sammen, hvor I kan udfordre hinanden på en positiv måde. Er du single, kan en rejse også bringe kærlighed med sig. Det kan blive en uge med stor passion eller sammenstød. Du bestemmer selv udfaldet. Holder du hovedet koldt, og tænker du, før du taler, kan det blive helt fantastisk.

Skorpionen: 24/10-23/11

4-stj.png

Kærlighedsmæssigt er du inde i en tid med mange forandringer, men i denne uge er der mere ro, og hvis du har muligheden, vil en rejse væk fra hverdagens stress og jag gavne forholdet og kærligheden. Er du single, ser du optimistisk på livet, og du møder mange spændende mennesker, der kommer fra en anden kultur end din egen. Når det gælder det seksuelle, kan lysten til at eksperimentere godt blive aktuelt i disse dage.

Skytten 24/11-21/12

5-stj.png

Når det gælder kærligheden og dit parforhold, er du inde i en god periode. Du og din partner har en god kontakt til hinanden, og I er gode til at hjælpe og bakke hinanden op. Er du single, er det let at skabe den første kontakt.Du har i det hele taget et lyst sind, og når du selv er meget positiv og udstråler overskud, som du gør i denne uge, får du også meget kærlighed retur.

Stenbukken: 22/12-20/1

3-stj.png

På den ene side har du brug for at være social og få input udefra, men på den anden side er du lidt stiv og ufleksibel. Du kan også virke en smule belærende på andre, og det er ikke det bedste udgangspunkt, hvis du skal finde en partner. Prøv at være mere åben og lytte bedre til andre menneskers idéer. Er du i et fast parforhold, kan du godt føle dig ensom i øjeblikket. Du tror ikke nok på dig selv. Du skal ikke være så hård ved dig selv.

Vandmanden: 21/1-19/2

6-stj.png

Når det handler om kærligheden, bliver det en god uge. Er du single, er det en god uge for flirt og dating. Du har ikke svært ved at komme i kontakt med andre, og samtalerne glider let og ubesværet. Du er god til at vise dig fra din bedste side, og du har ikke svært ved at finde et interessant emne at tale om. Du virker oprigtig interesseret i andre, og det er et godt udgangspunkt – også hvis du er i et fast parforhold i forvejen.

Fiskene: 20/2-20/3

4-stj.png

Du nyder livet, kærligheden og særlig meget dine hjemlige omgivelser. Men har du en fast partner, må du forberede dig på, at ugen også byder på nogle praktiske udfordringer i hverdagen. Det er ikke sikkert, at I er helt enige om, hvem der skal lave hvad derhjemme. Når det gælder det seksuelle, kan du se frem til en dejlig uge, hvor der er en god følelsesmæssig kontakt mellem dig og din partner. Er du single, er ugen rigtig god for flirt og dating. Dit erotiske liv kan blive ganske intenst.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex