Ugens sex- og kærlighedshoroskop
SPONSORERET indhold

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Af: Amanda Schou Foto: Ditte Breineberg
04. dec. 2023 | Horoskop | ALT.dk

Sex- og kærlighedshoroskop for den 4. - 10. december

Vædderen - 21/3-20/4

3-stj.pngDenne uge handler måske mere om at date dem, du kender, end at møde en masse nye matches. Der er samtidig også et tema, der handler om ekskærester eller om gamle, udtjente kærlighedsoverbevisninger. Hvad end du er single eller har en fast partner, så er det her en god uge til at spørge dig selv, hvem du plejede at være i kærlighedsrelationer, og hvem du drømmer om at være eller er på vej til at blive i dine relationer.

Tyren - 21/4-21/5

5-stj.pngDit kærlighedsliv får et boost denne december, når Venus går ind i Skorpionens tegn i starten af ugen. Det gør det måske nemmere at mærke, hvad du bedst kan lide, eller hvordan du helst vil elske eller elskes. Både helt konkret, i sengen, og også i et lidt større, mere filosofisk eller højtsvævende perspektiv. I weekenden er der hul igennem til nogle vigtige og imødekommende samtaler, som sikkert føles inspirerende og dynamiske at gå i gang med.

Tvillingen - 22/5-21/6

4-stj.pngDecember er altid en festlig tid med god plads til dit sociale og imødekommende selv. I øjeblikket mærker du sikkert også et ekstra drive eller engagement i dine nærmeste relationer – hvad end der er tale om længerevarende, dedikerede relationer eller nye, nære relationer og matches i et singleliv. Brug din passion med omtanke, vær åben og ærlig omkring dine ønsker og behov. Ikke alle har lige så let ved at adskille sex og kærlighed, som du har. Og lige i øjeblikket kan din begejstring nemt fejlfortolkes af andre.

Krebsen - 22/6-22/7

4-stj.pngHvis der er nogle vigtige eller besværlige samtaler, som du gennem længere tid gerne har villet have med din kæreste eller den, du dater, så er ugen her en god anledning til at få taget hul på emnerne. Samtidig kan der opstå et behov for at blive færdig med nogle gamle forestillinger om tryghed og genkendelighed, som du på en eller anden måde bliver nødt til at blive færdig med eller komme videre fra for at nærme dig en mere autentisk version af dig selv.

Løven - 23/7-23/8

4-stj.pngJo mere plads du kan give til dit legesyge, udtryksfulde og autentiske selv i øjeblikket, desto bedre. Samtidig kan du denne uge mærke et stærkt behov for at give dig hen til det, der føles trygt og genkendeligt. Du mærker et behov for ikke bare at tage på eventyr og opleve nye mennesker og situationer, men også at have overskud til faktisk at modtage og nyde det helt, helt nære. Det kan føles som to meget modsatrettede energier, men gør, hvad du kan for at give plads til begge dele. Tag ud til julefesterne, og mød en masse spændende mennesker, strål som en sol fuld af eventyr og karisma. Husk også at sætte tid af til bare at være derhjemme og nyde alt det gode og rolige og genkendelige, som julemåneden på en måde også handler om.

Jomfruen - 24/8-23/9

4-stj.pngBrug ugen på at vinke farvel til gamle versioner af dig selv, og brug weekenden på at møde de mere autentiske eller nærværende sider af den, du også er. Måske dukker ekskærester eller gamle kærlighedsoverbevisninger op og afkræver din opmærksomhed et øjeblik i løbet af ugen, men allerede i løbet af weekenden kan du begynde at opleve, hvordan din evne til at slippe fortidens relationer sætter dig fri til at være mere til stede der, hvor du er nu.

Vægten - 24/9-23/10

5-stj.pngHvis du har haft svært ved at klippe båndene til en ekskæreste fuldstændigt, så vil du mærke denne relation puste dig i nakken denne uge. Ikke for du skal vende tilbage til den men for, at du skal gøre, hvad du kan for at blive færdig med gamle versioner af dig selv. Spørg dig selv, hvordan dit kærlighedsliv ser ud i sin mest ekspansive og inkluderende version, hvor der er fuldkommen plads til alle sider af den, du er. Undersøg, hvordan det ser ud i praksis, hvad end du er i et fast forhold, eller du er single.

Skorpionen - 24/10-23/11

5-stj.pngKærlighedsplaneten, Venus, er en dronning af alt, der er godt, dejligt, blødt og nydelsesfuldt. Og denne uge går hun ind i dit tegn og er her næsten frem til udgangen af året. Det varsler en kærlighedsfuld juletid, hvor du virkelig kan læne dig ind i det, der føles dybt og nærende. Det er også en anledning til at stå ved dine behov og vælge det til, der virkelig fylder dig op inde i hjertet. Gem ikke dig selv og dine behov væk længere, men stå ved den, du er og det, du er værd! Bed om det, du har brug for, og forvent, at den, du elsker, kan lytte og handle derefter.

Skytten - 24/11-21/12

4-stj.pngDu er inde i en særligt udtryksfuld og passioneret periode, det er nemt for dig at vise, hvem du er gennem handling. Det er dejligt for dem, du elsker eller dater, at mærke din energi så tydeligt. Du er varm, begejstre og entusiastisk! Samtidig kan der denne uge være en ekskæreste eller nogle gamle følelser, der vækkes lidt til live – ikke for at lokke dig tilbage til tidligere versioner af dig selv, men for faktisk at sætte dig fri til at være endnu mere præcis, som du er! Brug fortiden som springbræt ind i de relationer, der virkelig fortjener alt det, du har at bidrage med.

Stenbukken - 22/12-20/1

3-stj.pngHvis du har været lidt for optaget af ydre ambitioner eller andres anerkendelse på det seneste, så bliver du denne uge bedt om at vende opmærksomheden mod de versioner af dig selv, som du virkelig er færdig med. Der er god plads til vigtige overvejelser og de autentiske samtaler lige nu, og de kalder på din opmærksomhed. Det er med andre ord en uge, hvor dine relationer ikke bare kører på automatpiloten, men derimod kræver din autenticitet og tilstedeværelse.

Vandmanden - 21/1-19/2

3-stj.pngDenne uge handler om at give slip på fortiden og få bedre adgang til nye, mere autentiske versioner af dig selv. Det er selvfølgelig et langstrakt, hvis ikke livslangt projekt, men lige netop denne uge kan det være godt at give processen lidt ekstra spillerum. Weekenden er særligt god til at imødekommende samtaler og inspirerende dates, og her er det godt at gøre alt, hvad du kan for ikke at falde tilbage i gamle kærlighedsuvaner.

Fisken - 20/2-20/3

4-stj.pngGiv slip på gamle overbevisninger om, hvem du er eller tror, du bør være i dine relationer. Og skab på den måde bedre plads til relationer, hvor der faktisk er plads til alle sider af den, du er. Det er selvfølgelig et stort projekt, som du ikke bliver færdig med fra den ene dag til den anden. Men der ligger virkelig et tema omkring fortidens fortællinger og overbevisninger og om, hvordan de ikke altid skal have fribillet til at rejse med videre ind i nye relationer, eller nye kapitler af igangværende relationer. Giv slip, og skab plads, er et godt kærlighedsmantra for din uge!

 

Anbefalet til dig