Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 39

Vædderen: 21/3-20/4

5-stj.png

Der er fokus på kærligheden og dine relationer. Ugen egner sig derfor godt til alle former for alliancer og samarbejde, men også til flirt og dating, hvis du er single. Er du i et fast parforhold, kan din utålmodighed godt få din partner til at stille spørgsmål. Måske burde du lytte lidt mere. Årsagen til din utålmodighed kan sagtens ligge i, at du har meget travlt på jobbet i øjeblikket, men tænke over, at der også skal være tid til kærligheden.

Tyren: 21/4-21/5

4-stj.png

Det bliver ikke de store romantiske og erotiske begivenheder, der præger ugen. Der er fokus på hverdagen og de daglige rutiner. Er du single, kan der dog godt være en kollega, som du synes er lidt sødere end de andre, men det er ikke sikkert, at det udvikler sig til noget seriøst – i hvert fald ikke lige nu. Men er du i et fast parforhold, er jeres sexliv faktisk rigtig godt i disse dage. Det er både stærkt og intenst til glæde for jer begge to.

Tvillingerne: 22/5-21/6

6-stj.png

Du kan se frem til en dejlig og fantastisk uge, når det gælder kærlighed og erotik. Dit humør er højt, og det smitter positivt af på dine omgivelser. Er du single, vil der blive mange gode muligheder for flirt og romantik og med dit smil og glimt i øjet, kommer du hurtigt i kontakt med andre. Du er et meget nysgerrigt menneske, og du tiltrækkes særlig meget af mennesker, som kan lærer dig noget og udvide din horisont. Du tænder på dem, der er eksperter indenfor deres felt. Det kan også være indenfor sportens verden, at du møder kærligheden.

Krebsen: 22/6-22/7

3-stj.png

Det bliver en uge, hvor du foretrækker at være hjemme og nyde de nære ting. Du sætter pris på at være sammen med familien og den, du elsker. Du prioriterer, at der skal være plads til at slappe af og nyde de hjemlige omgivelser sammen med din partner. Er du single, er det derfor ikke sikker, at du kommer så meget ud. Du er lidt for mageligt anlagt til at gå ud og opsøge kærligheden. Det bliver derfor ikke en uge med så mange udadvendte aktiviteter.

Løven: 23/7-23/8

6-stj.png

Kærlighedsplaneten Venus forsøder dit liv i øjeblikket, og det gælder også hele denne uge. Din charme og venlighed tiltrækker andre mennesker. Du er også meget udadvendt og nysgerrig på andre. Kurser, fornøjelser og rejser fremmer kærligheden – også hvis du allerede har en fast partner. Tag derfor gerne på en forlænget weekend lidt væk fra hverdagen med din partner.

Jomfruen: 24/8-23/9

4-stj.png

Du har travlt med at gøre dig nogle tanker om dig selv og dine egne værdier, og indtil de er på plads, kan du ikke inddrage andre i dit liv. Derfor kan du naturligvis godt have en partner, men du har dit fokus rettet mod dig selv. Du gør dig mange tanker om, hvad du selv prioriterer højt, og hvad der gør dig glad. Måske er der et tema omkring orden og struktur, som du tænker meget over lige nu. Din partner er nemlig ikke så struktureret som dig.

Vægten: 24/9-23/10

3-stj.png

Efter en periode hvor du har opholdt dig lidt i baggrunden, bliver der mere fokus på din person i denne uge. Alligevel er du lidt tilbageholdende, når det gælder dine følelser. Der vil derfor heller ikke være så meget fokus på kærligheden i denne uge. Du har fokus på dit sociale liv og vennerne, men kærligheden er ikke så fremtrædende lige nu. Måske har du én i tankerne, men du går lidt stille med det.

Skorpionen: 24/10-23/11

4-stj.png

Det bliver en travl og hektisk uge på jobbet, og det giver ikke så meget plads til kærlighed og parforhold. Dog kan der være en mulighed, hvis arbejde og kærlighed kan gå hånd i hånd. Måske er der en på jobbet, som er ligeså målrettet som dig, og som fanger din interesse. Er du i et fast parforhold, egner ugen sig godt til at sætte sig nye mål eller arbejde på et projekt sammen med den, du elsker.

Skytten 24/11-21/12

6-stj.png

Du har fokus på fællesskabet og dit sociale netværk, og det føles godt at være en del af kliken. Du er en central figur i gruppen, og du er den, der er god til at samle flokken og få alle til at bidrage. Leder du efter kærligheden, findes de bedste muligheder i de foreninger eller interesseorganisationer, som du er en del af. Er du i et fast parforhold, bliver det en uge, hvor I tilbringer meget tid sammen med vennerne eller bruger tid på en fælles interesse, som I deler med andre.

Stenbukken: 22/12-20/1

4-stj.png

Du er et meget ambitiøst menneske af natur, og det er ingen undtagelser i denne uge. Du er meget opsat på at gøre det godt på jobbet, og derfor bruger du mest tid der og mindst tid derhjemme. Det vil derfor gå ud over dit parforhold, hvis du ikke prioriterer hjemmelivet lidt mere. Er du single, vil det bare betyde, at der ikke er så store chancer for, at der kommer en ny ind i dit liv lige nu.

Vandmanden: 21/1-19/2

6-stj.png

Dit kærlighedsliv er inde i en positiv udvikling, og du skaber nye kontakter gennem uddannelse eller udlandet. Der kan helt pludselig og uventet opstå en gnist mellem dig og en særlig anden, eller I kan mødes under særlige og specielle omstændigheder. Er du single, er det bare med at tage ud at rejse – kærligheden venter derude. Er du i et fast parforhold, vil rejser og kulturelle aktiviteter stimulere kærligheden mellem jer. Det er vigtigt, at den grå hverdag ikke kommer til at fylde for meget.

Fiskene: 20/2-20/3

3-stj.png

Du har din opmærksomhed rettet mod psykologiske emner, og du interesserer dig for, hvad der ligger bagved andre menneskers adfærd. Du er svær at skjule noget for, og hvis der ligger hemmelige motiver bag noget, gennemskuer du det med det samme. Nærhed og dybde er derfor vigtigt for dig, når det gælder kærlighed og sexliv. Du gider ikke bruge tiden på overfladiske og ligegyldige forhold – i så fald vil du hellere undvære og være dig selv.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex