Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 50

Vædderen: 21/3-20/4

4-stj.png

Du drømmer dig langt væk fra hverdagens kedelige rutiner, og ugen egner sig også godt til rejser, hvor du udvider din horisont og bryder med dagligdagens færdigheder. Du har brug for at komme ud af din komfortzone og ud i nogle situationer, hvor du ikke kan bruge din erfaring og sædvanlige metoder. Året nærmer sig sin afslutning, og du bruger også tiden på at tænke over, hvad du skal bruge det nye år til. Dit fysiske overskud ikke det største.

 

Tyren: 21/4-21/5

5-stj.png

Når det gælder dit parforhold, tager du hul på en dejlig uge. Du nyder at være sammen med den, du elsker, og julehyggen spreder sig i weekenden. Du lægger meget kærlighed i de julegaver, du finder til din partner og din familie. I øjeblikket er det være vigtigt for dig at blive klogere og bedre udrustet til fremtiden og din karriere. Det vil derfor ikke være usandsynligt, at du går med tankerne om en ny uddannelse i det kommende år. Brug gerne ugen på at forberede de første skidt.

 

Tvillingerne: 22/5-21/6

6-stj.png

Der er stor fokus på dit parforhold og dine relationer generelt. Du tiltrækkes og tiltrækker mennesker, der kan lære dig noget og udvide din horisont. Du sætter pris på mennesker, der har et optimistisk livssyn, der kan inspirere dig med nye synsvinkler på livet. Arbejdet glider let og ubesværet, og der er tid til at pleje det sociale på jobbet. Er du single kan en julefrokost sætte gang i amorinerne. Måske er det én, du har haft et godt øje til hele året.

 

Krebsen: 22/6-22/7

4-stj.png

Din kalender er fyldt til bristepunktet, og det kan derfor være svært at få juleforberedelserne på plads i god tid. Heldigvis brænder du for dét, du laver, og tiden flyver afsted. Inden du ser dig om, er der gået endnu en uge. Dit parforhold vil være én af de ting, du bliver nødt til at forholde dig til i denne uge. Du har et stort ønske om, at din partner tager mere ansvar i det daglige – hvis det skal lykkes, er det nødvendigt, at I begge støtter og hjælper hinanden.

 

Løven: 23/7-23/8

5-stj.png

Du kan se frem til en periode med masser af festligheder og fornøjelser. Af natur er du en livsnyder, og det bliver derfor en uge lige efter dit hoved. Du kan lide at være centrum for begivenhederne, og du underholder gerne med sjove bemærkninger, der sætter liv i festen. Er der julefrokost på jobbet, kan du regne med en sjov aften. Har du børn, bliver det også en uge, hvor samværet med børn eller børnebørn, giver dig stor glæde – specielt fordi julen er lige om hjørnet.

 

Jomfruen: 24/8-23/9

4-stj.png

Du har fokus på familien og julen, der nærmer dig. Julen er hjerternes fest, og du nyder at samle familien og gøre noget særligt ud af december. Når det gælder julegaverne, køber du det meste på nettet. Det er enkelt og nemt, og så er mere tid til familien. Kærligheden har også gode vilkår i denne uge, og der basis for at sætte ord på følelserne. Du vil sandsynligvis også modtage flere søde julehilsner fra nær og fjern.

 

Vægten: 24/9-23/10

4-stj.png

Der er positive økonomiske overraskelser i vente i starten af ugen. Derfor er der råd til et par ekstra store julegaver i år. Ellers bliver det en periode med stor fokus på alle former for mentale aktiviteter. Din nysgerrighed er større end ellers, og dine kommunikative færdigheder er fantastiske lige nu. Der bliver lyttet til dine budskaber, og du kan virkelig være inspirerende for andre. Du lægger meget energi på jobbet i øjeblikket, og det er vigtigt, at du sætter en grænse og holder fri, når du har fri. Sluk din arbejdstelefon.

 

Skorpionen: 24/10-23/11

6-stj.png

Kærlighedsplaneten Venus befinder sig i dit tegn indtil starten af januar. Det er en periode, hvor du føler dig godt tilpas og en tid, hvor du får mere opmærksomhed fra det modsatte køn end ellers. Kærligheden er stærk og nærmest elektrisk i denne uge, men stabilitet er næppe det, du skal regne med. Du møder anderledes og specielle mennesker, der udfordrer din jalousi. Jo mere frihed du giver til andre, jo stærkere bliver kærligheden.

 

Skytten 24/11-21/12

5-stj.png

Du går ind i en periode med personlig udvikling. Du har haft fokus på dit indre univers og været knapt så udadvendt, som du plejer at være, men nu er du igen klar til at møde verdenen. Du føler dig bedre tilpas, og din optimisme er vendt tilbage. Du har meget på hjertet og pakker ikke tingene ind. Når det gælder dit arbejde, er der positive overraskelser i sigte i december måned. Et samarbejde sætter gang i en forandringsproces. Januar måned står i økonomiens tegn, og tiden er velegnet til at lægge et budget for det nye år.

 

Stenbukken: 22/12-20/1

4-stj.png

Du har brug for at trække dig lidt tilbage fra de sociale aktiviteter. Det kan blive lidt vanskeligt, da ugen også byder på mange julearrangementer. Hvis du ikke ønsker at deltage, bør du have et godt svar i ærmet, da mange invitationer kommer uventet og i sidste øjeblik. Et venskab kan blive til kærlighed eller en veninde kan præsentere dig for et spændende menneske. På jobbet får du de bedste idéer, når du er alene og har tid til at lade tankerne flyve.

 

Vandmanden: 21/1-19/2

5-stj.png

Det bliver en uge med mange sociale aktiviteter. Du udvikler dig personligt gennem de grupper og netværk, du er en del af. Det vil også være en tid, hvor du kan hente stor hjælp og støtte i dit netværk. Du er også selv meget optaget af, at gøre verdenen til et bedre sted at være. Det kan være gennem interesseorganisationer eller politiske grupper. Når det handler om økonomien, vil det være en god idé at lave et budget for julegaveindkøbene. Ellers kan du let sprænge budgettet.

 

Fiskene: 20/2-20/3

4-stj.png

Det bliver en uge, hvor du kigger fremad, og du har allerede gjort dig mange tanker om, hvordan dit nye år skal forme sig. Måske har du allerede lagt en detaljeret plan. Det er vigtigt, at du laver en realistisk plan. Din vilje og energi fejler ikke noget, men der kan være en tendens til, at du ikke lytter til din krop og brænder ud, inden du når i mål. Alle former for rejser og kulturelle oplevelser fremmer kærligheden lige nu.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex