Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 34

Vædderen: 21/3-20/4

4-stj.png

Mandag og tirsdag er der masser af kærlighed og en lille kontorflirt, kan det også blive til. De øvrige dage er det arbejdet, der fylder, og der bliver derfor ikke tid til så meget romantik. Uanset om du er i et fast parforhold eller er single, er dit sexliv også bedst i starten af ugen. Fra midten af ugen bliver det hele lidt mere hverdagsagtig. Men hvis der ikke er forskel på gode og mindre gode dage, ville du jo ikke kunne mærke forskellen, vel?

 

Tyren: 21/4-21/5

5-stj.png

Ugen byder på masser af fornøjelser og festligheder. Er du single, er tiden også velegnet til flirt og dating, og specielt i ugens første 3 dage er vilkårene rigtig gode. Det er generelt mennesker med en magnetisk udstråling og en meget stærk karakter, som du møder på din vej i øjeblikket. Du har heldet med dig, når det gælder kærlighed, og uanset om du er single eller i et fast parforhold, kan du se frem til en dejlig uge med masser af kærlighed og erotik.

 

Tvillingerne: 22/5-21/6

4-stj.png

Du har en god kontakt til din partner og andre mennesker generelt. Der er lagt op til nogle gode samtaler, hvor du kan lærer en masse og udvide din horisont betragteligt. Når man bliver forelsket, kan det være mange forskellige ting, der vækker ens interesse, men for dit vedkommende er det specielt vigtigt, at den mentale kontakt er god, og at samtalerne flyder. Din partner skal helst være klog og meget vidende.

 

Krebsen: 22/6-22/7

3-stj.png

Der sker ikke de store ting, når det gælder kærlighed og parforhold lige nu. Er du i et fast parforhold, er det stabilt og din partner støtter og bakker dig op. Er du single, er det ikke de store romantiske begivenheder, du kan se frem til. Brug i stedet ugen på at tænke over, hvad dine egne personlige værdier er, og hvilken partner du kan se dig selv sammen med. Hvad kan du selv bidrage med, og hvad lægger du vægt på i et parforhold?

 

Løven: 23/7-23/8

6-stj.png

Du har heldet med dig i næsten alt, hvad du gør. Din selvtillid er i top, og du har meget af give af. Dit humør er højt, og du ser generelt lyst på tilværelsen i øjeblikket. Med dit gode humør tiltrækker du dig masser af opmærksomhed, specielt i ugens første dage. Du gør også mere ud af dig selv, og du klæder dig mere feminint end ellers. Har du en fast partner, styrker det også den fysiske tiltrækning mellem jer. Der er masser af dejlig erotik på programmet i denne uge.

 

Jomfruen: 24/8-23/9

6-stj.png

Du kan se frem til en fantastisk uge, hvor din udstråling er helt i top. Kærlighedsplaneten Venus træder ind i dit tegn i midten af ugen og forsøder din tilværelse. Du føler dig godt tilpas og mere feminin end ellers. Samtidig har du masser af energi og udstråler en naturlig autoritet. Du er ikke sådan at overse i øjeblikket. Er der en, der fanger din interesse, tager du gerne initiativet. Du falder nemlig for den lidt generte type i øjeblikket.

 

Vægten: 24/9-23/10

3-stj.png

Når det gælder kærligheden og dine følelser, går du lidt stille med dørene i denne uge. Du trækker dig lidt fra fællesskabet og vil gerne være dig selv. Er du i et fast parforhold, foretrækker du de intime og stille stunder sammen, men er du single, er du mere tilbageholdende. Hvis der er en, der fanger din interesse, holder du det helst for dig selv. Du skal måske lige se vedkommende an, eller du er lidt for genert til selv at tage initiativet.

 

Skorpionen: 24/10-23/11

5-stj.png

Du har haft travlt på jobbet, men midt på ugen bliver der mere tid til kærligheden og det sociale generelt. Du nyder samværet med vennerne, og er du i et fast parforhold, bliver der også tid til at dyrke en fælles interesse sammen. Er du single, kan nogle af de mange sociale aktiviteter bringe dig i kontakt med en, der får gnisterne til at springe. Det er dog ikke sikkert, at det udvikler sig til noget varigt, men den fysiske tiltrækning er stærk.

 

Skytten 24/11-21/12

3-stj.png

Kærlighed og parforhold har bedst vilkår i ugens første 3 dage, herefter har du din opmærksomhed rettet mod fremtiden og specielt din karriere. Ugen egner sig dog godt til at lægge fremtidsplaner sammen med din partner. Er du single, findes de bedste muligheder faktisk på jobbet, og du tiltrækkes af dem, der har ligeså store ambitioner, som dig selv. Du vil ikke have hvem som helst. Din partner må gerne være et karrieremenneske og være meget målrettet.

 

Stenbukken: 22/12-20/1

5-stj.png

Du har i høj grad din opmærksomhed rettet mod kommunikation og uddannelse i øjeblikket. Skal du starte på et nyt studie, kan det meget vel være dér, at du møder kærligheden. Er det ikke en uddannelse, der optager din tid, kan det meget vel være en rejse, der er aktuel i denne uge. Og det vil være en rejse, der fremmer kærligheden og ikke mindst erotikken. Nyd livet og kast dig ud i eventyret. Du har en tendens til at være lidt tilbageholdende. Slip hæmningerne.

 

Vandmanden: 21/1-19/2

6-stj.png

De relationer og alliancer, du indgår i denne uge, har også en positiv indflydelse på din økonomi. Er du i et fast parforhold, kan det også være, at din partners indtægt stiger, og derfor kan bidrage med mere til den fælles økonomi. Er du single, har du en god kontakt til andre mennesker, og du kommer let i snak med andre i øjeblikket. Du udvider hele tiden din omgangskreds, og hvem ved, måske finder du også kærligheden i denne uge.

 

Fiskene: 20/2-20/3

4-stj.png

I denne uge bliver der mere fokus på dit parforhold og mindre fokus på jobbet. Det giver anledning til nogle gode samtaler, hvor der er plads til både følelser og fornuft. Du og din partner er gode til at hjælpe hinanden og samarbejde. I er et godt team, der får udført en masse sammen. Er du single, er der gode muligheder for at finde kærligheden i disse dage. Du mangler i hvert fald ikke selskab, og du er selv meget socialt anlagt i øjeblikket.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex