Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 15

Vædderen: 21/3-20/4

5-stj.png

Kærlighed og parforhold glider let og ubesværet i denne uge, og du og din partner har en god kontakt til hinanden. Du er god til at lytte til din partner og give andre taletid. Derfor føles det godt at være sammen med dig. Er du single, tiltrækkes du af de livlige typer, som har en kvik bemærkning i ærmet og et glimt i øjet. Det er ikke svært for dig at starte en samtale – heller ikke selv om du ikke kender vedkommende i forvejen.

 

Tyren: 21/4-21/5

3-stj.png

Du må ikke forvente en uge med masser af romantik – så bliver du bare skuffet. Men der kan være vigtige beslutninger omkring dit parforhold og fremtiden, som skal træffes i denne uge. Er du i et fast parforhold, kan der være nogle drøftelser omkring et fælles projekt, der gør sig gældende. Der kan også være noget omkring kærlighed og arbejde, som bliver blandet sammen i øjeblikket, og det kan sagtens være en beslutning i den forbindelse, der fylder ugen.

 

Tvillingerne: 22/5-21/6

6-stj.png

Når det gælder kærlighed og parforhold, bliver det en dejlig uge. Kærlighedsplaneten Venus befinder sig i dit tegn hele ugen. Du føler dig godt tilpas, og du får masser af opmærksomhed fra det modsatte køn. Forvent ikke, at du får meget tid til dig selv. Din partner og andre vil gerne have din opmærksomhed. Det seksuelle kan også blive meget intenst og udvikle sig i en spændende retning. Nyd livet og hinanden.

 

Krebsen: 22/6-22/7

4-stj.png

Kærligheden har været inde i en vanskelig periode, men i denne uge er der nogle ting, der bliver lettere for din partner og dermed også lettere for dig. Det kan meget vel handle om jeres fælles økonomi og de ressourcer, som din partner kan bidrage med. Det bliver derfor en uge med en positiv udvikling i dit parforhold. Der kan også være en fritidsinteresse, som I kan dele, og som kan udvikle jeres indbyrdes forhold.

 

Løven: 23/7-23/8

3-stj.png

Når det gælder dine nære relationer og dit parforhold, må du være forberedt på nogle udfordringer i denne uge. Din partner er lidt rebelsk og stædig i øjeblikket, og det er ikke sikkert, at I er enige om hvilken vej, I skal. Hvis det ene ord tager hinanden, og det bliver en konkurrence om, hvem der får det sidste ord, flytter I jer længere væk fra hinanden. Det handler om at gå på kompromis og række hånden ud. Læg din sårede stolthed fra dig.

 

Jomfruen: 24/8-23/9

5-stj.png

Kærlighedens toner er blide og romantiske, men det kræver, at du giver dig hen helt uden nogle forbehold. Hvis du kan tøjle din kritiske sans, kan det blive en meget romantisk weekend. Du har også selv et stort behov for fysisk nærhed i øjeblikket, og dit sexliv udvikler sig også i en spændende retning lige nu. Slip kontrollen og giv dig hen til den, du elsker. Er du single, kan du møde en romantisk sjæl, der slår benene væk under dig.

 

Vægten: 24/9-23/10

5-stj.png

Der er fokus på dine relationer og samspillet med andre. Er du single, vil der være gode muligheder for flirt og dating, hvis det er dét, du søger. Dog er du kun interesseret, hvis du vurderer, at det kan føre til noget mere seriøst. Du har ikke lyst til at flirte for sjov i øjeblikket. De største romantiske muligheder finder du uden for dine normale cirkler – fx på en ferie. Eller måske møder du en i forbindelse med en fritidsinteresse.

 

Skorpionen: 24/10-23/11

3-stj.png

Der kan godt opstå nogle udfordringer i dit privatliv i denne uge, og er du i et fast parforhold, kan det godt være noget, der slider på kærligheden. Der kan sagtens opstå nogle spændinger mellem dig og din partner, men hvis kærligheden skal bestå, er det vigtigt, at I ikke er stejle og stædige, men at I er fleksible og indstillede på at give hinanden den nødvendige frihed til at være to selvstændige individer. Det behøver ikke at betyde, at forholdet bliver brudt, men at I skal give hinanden mere frihed.

 

Skytten 24/11-21/12

5-stj.png

Venus begunstiger dit område for kærlighed og parforhold. Er du i et fast parforhold, hersker der en god stemning mellem jer. I er gode til at støtte og hjælpe hinanden. Er du single, har du let ved at komme i kontakt med andre, og du møder venlige og charmerende typer, der vil dig det godt. Du er heller ikke bange for selv at tage initiativet, hvis der er en, der fanger din interesse. Sexlivet har også gode vilkår i øjeblikket.

 

Stenbukken: 22/12-20/1

4-stj.png

Du har lyst til at tage flere chancer i livet i øjeblikket end normalt. Af natur har du en konservativ og forsigtig natur, men du har fået mere mod på livet, og du udvikler dig hele tiden. Det gælder også for kærligheden, at du er parat til at tage flere chancer. Du tiltrækkes derfor af de spændende og anderledes typer og nogle typer, som du måske aldrig før har været i kontakt med. Kærligheden trives også godt på jobbet.

 

Vandmanden: 21/1-19/2

5-stj.png

Kærligheden har gode vilkår, specielt hvis du er single, kan det blive en sjov uge. Men du kan være en stærk modpart for andre, og derfor kan du godt komme ud for, at nogle mennesker bliver lidt bange for din styrke i øjeblikket. Du har en stærk udstråling, og du er ikke bange for at gå forrest og tage initiativet. Nogle mænd kan derfor godt blive skræmte af din selvstændighed og styrke.

 

Fiskene: 20/2-20/3

4-stj.png

Du hygger dig mest med din partner derhjemme, og du nyder at forkæle din partner og dine kære med god mad og hyggeligt samvær. Du har det bedst, når du er på hjemmebane, og det gælder også i forhold til kærligheden. Er du single, og leder du efter kærligheden, går du nok lidt forsigtig til værks. Du er lidt genert og tilbageholdende, og du er ikke den, der tager det første initiativ i øjeblikket. Du vil gerne være sikker på, at følelserne er gengældt.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex