Ugens sex- og kærlighedshoroskop
SPONSORERET indhold

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Af: Amanda Schou Foto: Ditte Breineberg
29. maj. 2023 | Horoskop | ALT.dk

Sex- og kærlighedshoroskop for den 29. maj - 4. juni

Vædderen - 21/3-20/4

4-stj.pngDu er passioneret og nærmest syg efter forvandling. Noget kan ikke længere være, som det plejede at være. Her er et godt råd: Vær opmærksom på, hvornår du rækker ud efter forandring, fordi du er rastløs eller irritabel. Sørg også for ikke at opstille urimelige forventninger til dem, du elsker: Alle bevæger sig gennem livet i deres eget tempo, ikke dit tempo. Hvis du skal på date i weekenden, har du to valgmuligheder; lørdag er til de bløde, drømmende samtaler; søndag er det fuldmåne, der giver os en eventyrlysten, horisontudvidende grundstemning.

Tyren - 21/4-21/5

3-stj.pngDenne uge beder dig om at lytte indad og slippe forestillingen om forventningspres eller ydre succeskriterier. Det betyder, at succeskriterierne for dine kærlighedsrelationer måske også kan forvandles. Frem for at vurdere dine dates eller dit sexliv ud fra konventionelle parametre, se, om du i stedet kan spørge dig selv, hvor meget plads er der til hele dig? Weekenden er god til små og store overraskelser. Søndagen er perfekt til de store, eventyrlystne kærlighedserklæringer.

Tvillingen - 22/5-21/6

4-stj.pngDenne uge er det nemt at drømme og længes. Nogle gange er det dagdrømmende og sukkende en flugt fra hverdagens forpligtelser, andre gange er de små portaler til en fremtid, der er lige på tærsklen til faktisk at findes. Brug denne uge på virkelig at mærke, hvad det er, du længes efter, og tag et lille, meningsfuldt skridt i retning af præcis dét. Søndagen er god til meningsfulde dates og vigtige samtaler. Lyt dybt til dem, du elsker eller drømmer om at elske.

Krebsen - 22/6-22/7

3-stj.pngDenne uge handler om at passe på dig selv og om at ære dine længsler og dine behov. I praksis betyder det, at du må blive særligt god til at sige højt, hvad du har brug for og fra hvem. Lad denne uge udfordre alle indgroede forestillinger om, at andre allerede ved præcis, hvad du har brug for. Det gør de ikke.

Løven - 23/7-23/8

3-stj.pngDenne uge handler om at stå ved dig selv på en uprætentiøs, varm og nærværende måde. Vis med handlinger, hvem du er, frem for at fortælle det med ord eller med undskyldninger. Hvis du skal på date med nogen, du aldrig har mødt før, er der eventyr i luften på søndag, hvor det er fuldmåne. Hvis du derimod har brug for tid til at reconnecte med en, du allerede elsker og har elsket gennem længere tid, så lad lørdagens bløde grundstemning guide jeres hjerter nærmere hinanden.

Jomfruen - 24/8-23/9

3-stj.pngHver gang du sætter en tydelig, intentionel og omsorgsfuld grænse i en kærlighedsrelation, skaber du bedre vilkår for, at kærligheden kan vokse og blomstre. Den gode grænsesætning kan godt nogle gange føles egoistisk eller ikke særlig hensynsfuld, men i virkeligheden er de gode grænser det, der søger for at der er god plads til alle, involverede i relationen. Det er med andre ord slut med at gå på kompromis med dig selv og dine behov.

Vægten - 24/9-23/10

3-stj.pngPas på dig selv, og pas på alt det, der føles sjovt, opmuntrende, tydeligt og imødekommende. Denne uge er det særligt godt at huske dig selv på, at du ikke rigtigt skylder nogen noget. Det kan godt føles som om gensidige forpligtelser og andres forventninger er af betydning, og det er også fint. Men lige bagved alt det, der skylder du ikke nogen noget. Du skylder ikke nogen en bestemt opførsel, du skylder ikke nogen bestemte udtryk eller et bestemt udseende. Begynd at spørge dig selv, hvad du ville gøre anderledes, hvis du kun havde dig selv at tænke på.

Skorpionen - 24/10-23/11

4-stj.pngDer er rigtig meget medvind på kærligheden lige nu, og det bringer selvfølgelig både dejlige følelser, men også anledning til besværlige, sårbare eller rastløse samtaler. Den anspændthed, der særligt fyldte i sidste uge, aftager nu og giver plads til, at du kan give dig hen til de relationer, der virkelig betyder noget. Samtidig kan du måske føle en tiltagende længsel efter anerkendelse, og det driller dit grundlæggende behov for autenticitet og autonomi. Stå ved dig selv, og vær modtagelig for alt det, der føles kærlighedsfuldt og meningsfuldt.

Skytten - 24/11-21/12

5-stj.pngDet her er din uge! Tid til at stråle som en kæmpe sol og blive anerkendt for alt det, du er og alt det, du giver. Denne uge giver dig medvind i både kærlighed og selvopretholdelsesdrift, du behøver med andre ord ikke at være bange for at gå for meget på kompromis med dig selv. Dette har en sikkert enormt frisættende effekt på dit system, der pludselig tør elske og blive elsket.

Stenbukken - 22/12-20/1

4-stj.pngBrug dine kræfter på at vise dem, du elsker, hvem du er gennem simple, kreative, udtryksfulde handlinger. Ord er nemme at misforstå, handling taler tydeligt og trænger rent igennem. Ved at være tydelig gennem handling, viser du også, hvad der virkelig betyder noget for dig. Vis gennem handling, hvilke situationer, mennesker, relationer, dynamikker, der er betydningsfulde for dig. Spørg dig selv, hvad du skal gøre for at skabe ekstra meget plads til det, du gerne vil have i en relation.

Vandmanden - 21/1-19/2

3-stj.pngDenne uge står i hjemmets tegn. Der er tryk på forvandling eller i hvert fald opgradering her, og det føles nærende og vigtigt. Samtidig handler ugen for dig også om at blive hjemme i dig selv, men uden at trække dig. Det vil sige, at du i dine relationer og samtaler kan øve dig i at blive hjemme i dig selv, men samtidig forblive nysgerrig, engageret, nærværende.

Fisken - 20/2-20/3

4-stj.pngDenne uge er i høj grad anledning til et indre arbejde, og det kan trække din opmærksomhed lidt væk fra dem, du elsker, dater eller holder af. Forsøg dig måske med at italesætte dit store behov for alenetid, frem for bare at forsvinde stille væk fra det hele. Hvis du samtidig drømmer om en langstrakt, sansemættet eller inspirerende date, så er lørdagen oplagt. Her er en drømmende, og lidt virkelighedsfjern grundstemning, der åbner døren ind til hjertet og den visdom, der bor her.

Anbefalet til dig