Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 30

Vædderen - 21/3-20/4

5-stj.pngDine muligheder for en sommerromance er bestemt til stede. Der vil være en masse fester og sammenkomster, hvor der er plads til at folde din charme ud. Det er også her, du kan flirte både for sjov og for alvor. Du har ikke svært ved at fange andres opmærksomhed. Er du på arbejde, kan det være en lille uskyldig kontorflirt, der får smilet frem på dine læber.

Tyren - 21/4-21/5

4-stj.pngDu bruger meget tid på dit job i denne uge, men heldigvis går det ikke ud over dit kærlighedsliv. Har du en partner, har I en god kontakt til hinanden, og I nyder de timer, I har sammen. Hvis du er single, kan det dog blive vanskeligt at finde tiden til flirt og dating, men måske er der muligheder på jobbet, hvor du jo i forvejen bruger mange timer.

Tvillingen - 22/5-21/6

6-stj.pngDet bliver en uge lige efter din smag. Det bliver en social uge, hvor du er meget på farten. Du møder derfor mange nye mennesker, og hvis du er single, øger det derfor også dine muligheder for at møde en, der fanger din romantiske interesse. Du kommer let i kontakt med andre, og det bliver ikke svært at finde et emne at tale om. Er du i et fast parforhold, vil ugen byde på mange sociale aktiviteter, som I nyder sammen.

Krebsen - 22/6-22/7

4-stj.png

En lille ferie væk fra de daglige rutiner vil gøre dig godt. Er du i et fast parforhold, vil det også gavne kærligheden. Og er du single, kan det give dig gode muligheder for at møde kærligheden. Dog vil det næppe være en rejse langt væk, da budgettet lige nu er lidt småt. Men en miniferie på lavbudget kan sagtens bringe romantikken frem.

Løven - 23/7-23/8

3-stj.pngDer er fokus på dit parforhold og dine relationer generelt, og i denne uge vil der være en i din nærhed, som har det svært. Du er inde i en periode, hvor dit kærlighedsliv på den ene side har mange begrænsninger, men på den anden side udvikler det sig i en ny retning. Måske oplever du en overgang til noget nyt i et eksisterende forhold eller i et helt nyt et af slagsen.

Jomfruen - 24/8-23/9

6-stj.pngDet bliver en uge, hvor du får mere opmærksomhed fra andre. Du tiltrækker alle med din charme og venlighed. Kærlighedsplaneten Venus er nemlig på besøg i dit tegn. Dit gode humør har også en positiv indvirkning på dit kærlighedsliv. Uanset om du er i et fast parforhold eller er single, kan du se frem til en dejlig uge, når det gælder kærlighed og romantik.

Vægten - 24/9-23/10

3-stj.pngNår det gælder kærligheden, bliver det ikke til de store begivenheder, men er du i et fast parforhold, glider hverdagen let og ubesværet. Du har brug for frihed og at være sammen med vennerne. Du vil derfor heller ikke savne tosomheden særligt meget i denne uge. Er du i et fast parforhold, er der gode muligheder for en dejlig uge sammen med fælles venner.

Skorpionen - 24/10-23/11

5-stj.pngNår det gælder dit sociale liv, kan du se frem til en dejlig uge med masser af festligheder. Er du single, er dine muligheder for en romantisk uge rigtigt gode. Det er dog ikke sikkert, at det udvikler sig til noget fast og varigt. Du er sikkert heller ikke selv så interesseret i et fast og varigt forhold lige nu. Du har brug for frihed og luft omkring dig.

Skytten - 24/11-21/12

5-stj.pngHumøret og optimismen stiger, og du føler dig godt tilpas. Det smitter også af på dine omgivelser og dine muligheder for at møde kærligheden. Du er selv åben og imødekommende, og du vil gerne i kontakt med mennesker, der kan lære dig noget. Leder du efter kærligheden, er udlandet et godt sted at lede. Du tiltrækkes af mennesker med en anden kulturel bagrund end din egen.

Stenbukken - 22/12-20/1

4-stj.pngDer er en kærlig og øm kontakt mellem dig og din partner, men du vil opleve, at ord kan give en lidt anspændt stemning, mens kreative aktiviteter som musik og dans kan skabe den helt rigtige og romantiske atmosfære. Er du single, er det ikke sikkert, at det bliver til så meget kærlighed i denne uge, da du er lidt reserveret. Du er nemlig ikke til smalltalk, som en ny samtale ofte starter med.

Vandmanden - 21/1-19/2

5-stj.pngDer er fokus på dit parforhold og dine relationer, og du kan lære meget af de mennesker, du møder i denne uge. Det kræver blot, at du vil åbne dig lidt mere. Der kan godt være en tendens til, at du lukker lidt af og er lidt for stædig. Er du single, har kærligheden rigtig gode vilkår – specielt uden for Danmarks grænser, hvor to kulturer mødes.

Fisken - 20/2-20/3

5-stj.pngDer er fart over feltet, når det gælder dit parforhold og dine relationer generelt. Der er en helt særlig energi mellem dig og andre i øjeblikket, og det sætter gang i mange nye initiativer. Den erotiske gnist mellem dig og din partner er også stærk i øjeblikket. Er du single, er der også gode muligheder for flirt og erotik – specielt hvis du mærker en stærk fysisk tiltrækning, holder du dig ikke tilbage.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex