Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 18

Vædderen - 21/3-20/4

3-stj.pngDu kan godt være lidt stædig i denne uge. Du er derfor ikke så god til at gå på kompromis – heller ikke når det gælder dit parforhold. Du kan derfor godt virke lidt egoistisk og egenrådig i andres øjne, men kontakten til andre bliver bedre sidst på ugen. Du er mere imødekommende og lyttende, og det er noget, der fremmer kærligheden, uanset om du er i et fast parforhold eller er single.

Tyren - 21/4-21/5

5-stj.pngDin partner vil gerne have dig i lidt kortere snor, end du bryder dig om i øjeblikket. Du vil gerne være fri som fuglen og gøre præcis, hvad du har lyst til. Parforholdet er nok vigtigere for din partner, end det er for dig. Er du single, gør du dig ikke de store anstrengelser for at finde kærligheden lige nu. Du har det fint med at have tiden helt for dig selv. Er der en, der får dit hjerte til at banke, holder du det for dig selv. Du er ikke parat til at melde klart ud endnu.

Tvillingen - 22/5-21/6

5-stj.pngKærligheden har du ikke så meget tid til før sidst på ugen. Her træder kærlighedsplaneten Venus ind i dit tegn og forsøder dit liv. Du bliver også mere social og udadvendt. Du vil dog stadig være en smule reserveret og tilbageholdende. Er du single, er det derfor ikke sikkert, at det er dig, der tager initiativet. Men i ugens sidste halvdel føler du dig godt tilpas og udstråler en sødme og charme, som andre falder for.

Krebsen - 22/6-22/7

4-stj.pngKontakten til andre er meget intens i denne uge, og det påvirker også kærligheden. Der kan være en tendens til, at andre gerne vil manipulere med dig. Du er stærk i øjeblikket, og det bedste, du kan gøre er, at holde dine egne følelser under kontrol. Hvis du viser sårbarhed, kan det godt blive misbrugt. Er du single, er de bedste muligheder for at møde kærligheden i din vennekreds eller gennem en fritidsinteresse.

Løven - 23/7-23/8

3-stj.pngDu er meget målrettet i denne uge, og der er stor fokus på dit job og din karriere. Er du derfor i et fast parforhold, kan det derfor blive en vanskelig balance at fordele din tid mellem job og privatliv. Du har din opmærksomhed rettet mod nogle vigtige projekter, der har en stram deadline. Er du single, har du helt sikkert ikke tiden til at gå på date lige nu.

Jomfruen - 24/8-23/96-stj.pngEr du single, er der masser af muligheder for at date i denne uge. Det kan være nogle, der kommer fra en helt anden del af landet, end du selv gør – eller måske oveni købet fra et helt andet land. Du bliver tiltrukket af mennesker, som har en anden baggrund end din egen, og som kan udvide din horisont og lære dig noget. Er du i et fast parforhold, kan oplevelser og rejser være noget, der giver kærligheden et boost.

Vægten - 24/9-23/10

3-stj.pngKærlighed og romantik bliver der ikke så meget plads til. Ugen er nemlig fyldt med daglige opgaver, som du er nødt til at fordybe dig i. Din kalender giver ikke plads til så meget andet end de daglige rutiner. Er du i et fast parforhold, er det dog en uge, hvor I er gode til at hjælpe hinanden og til at deles om opgaverne. Er du single, er det på jobbet eller blandt dine daglige kolleger, at dine muligheder for flirt og dating er bedst.

Skorpionen - 24/10-23/11

5-stj.pngDer er fokus på dit parforhold og dine relationer generelt i denne uge. Er du i et fast parforhold, er I gode til at give hinanden den nødvendige frihed til at være to selvstændige individer. Selvom man er et par, er det ikke nødvendigt at gøre alting sammen. Der ligger en stor kærlighed i at hente inspiration og fornyet energi hver for sig, der kan tænde gnisten. Er du single, kan du pludselig møde en, der slår benene væk under dig.

Skytten - 24/11-21/12

4-stj.pngDu går ind i en periode, hvor familien og din bolig vil få mere fokus. Er du i et fast parforhold, er det måske i denne uge, at du og din partner udvider boligen eller køber noget større. Du bliver mere bevidst om at få de helt rigtige rammer omkring dig og din familie. Er du single, sker der ikke de store begivenheder i denne uge. Du er nemlig ikke så udfarende. Du nyder at være derhjemme i dine kendte omgivelser.

Stenbukken - 22/12-20/1

6-stj.pngDu er parat til at tage flere chancer end ellers. Normalt er du et menneske, der lægger planer og forbereder dig godt, inden du går i gang med noget. Men i øjeblikket kan du lide, at der er lidt på spil, som du ikke selv kan styre. Når det gælder kærligheden, egner ugen sig godt flirt og dating. Du er god til at vise dig fra din bedste side, og du kommer let i kontakt med andre i øjeblikket.

Vandmanden - 21/1-19/2

4-stj.pngDu har en uforklarlig indre uro. Du sætter stor pris på frihed, men i denne uge føler du ikke, at du har friheden til at gå dine helt egne veje. Er du single, er det sikkert ikke nu, at du er på jagt efter et fast parforhold. Men kærligheden generelt har bedst vilkår sidst på ugen, hvor din kontakt til andre flyder let og ubesværet. Er du i et fast parforhold, har du en følelse af, at det er dig, der skal bære alt ansvaret, hvilket godt kan dræbe kærligheden.

Fisken - 20/2-20/3

4-stj.pngKærlighed og venskaber går hånd i hånd i denne uge. Der kan sagtens være tale om et venskab, der udvikler sig til kærlighed. Hvis du allerede er i et fast parforhold, styrker det jeres kærlighed at komme ud blandt vennerne eller dele en fælles interesse. Ugen er også god til flirt og dating. Du har modet til at tage initiativet, hvis der er en, der fanger din interesse. Dem, du møder, har et lyst sind og er positive mennesker.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex