Ugens sex- og kærlighedshoroskop
SPONSORERET indhold

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Af: Amanda Schou Foto: Ditte Breineberg
13. maj. 2024 | Horoskop | ALT.dk

Sex- og kærlighedshoroskop for den 13. - 19. maj

Vædderen - 21/3-20/4

3-stj.pngRent kropsligt er du sikkert virkelig i dit es lige i øjeblikket. Det er nemt for dig at mærke de passionerede og erotiske impulser. Samtidig handler denne uge umiddelbart om alt muligt andet end lige præcis hotte dates. Her er mere fokus på at genforhandle, hvad der virkeligt betyder noget og på at blive klogere på dig selv gennem nuancerede og konkrete tiltag. Weekenden står i overraskelsernes og selvindsigtens tegn.

Tyren - 21/4-21/5

4-stj.pngDen her uge kan gå mange veje for dig, men der er smæk på uden tvivl! Lad noget eller nogen overraske dig, lad noget eller nogen vise dig helt nye, underlige veje gennem gamle problemstillinger. Lad et nyt perspektiv inspirere dig til mere autenticitet. Genfind en enorm friskhed og en vilje til at lade dig opløfte og forandre.

Tvillingen - 22/5-21/6

3-stj.pngHvis du trænger til fornyelse – og hvornår gør du ikke det? – da kommer denne uges astrologi som kaldet. Det er bare ikke nødvendigvis den fornyelse og forandring, du lige gik og forestillede dig. På den måde kan denne uges astrologi bedst sammenlignes med bølger af forandring og forvandling, som du må øve dig i at surfe på. Slip kontrollen, og læg mærke til, hvilke muligheder og strømninger, der opstår i dig og omkring dig.

Krebsen - 22/6-22/7

2-stj.pngDenne uge får ikke mange kærlighedsstjerner – ikke fordi det nødvendigvis ser ud til at blive en dårlig uge, men snarere fordi den ser ud til at komme til at handle om alt muligt andet end lige netop kærlighedsrelationer. Her er en uge med særligt fokus på meningsfulde fællesskaber, rolige, nærende samtaler og på at forandre noget i det store, fælles perspektiv. Gør en indsats her, og vend tilbage med fornyet energi til dine nære relationer i næste uge.

Løven - 23/7-23/8

3-stj.pngDenne uge er fuld af overraskelser og underlige indsigter! Det er med andre ord ikke tid til at lægge store planer for dit kærlighedsliv lige netop nu, men derimod tid til at lade sig rive lidt med, og se, hvor det fører dig hen. Hvis du har en fast kæreste, er det måske tid til aktivt at gøre noget på helt andre måder, end I plejer. Hvis du er single, er øvelsen følgende: Gør alt, hvad du kan for virkelig at give plads til alle sider af den, du er. Skriv en underlig bio på din Tinder profil for at sortere de allermest ordinære matches fra på den måde; Vær ”for meget” eller ”for underlig” eller ”for modig.” Det her kategorier findes alligevel ikke rigtigt i virkeligheden, vel?

Jomfruen - 24/8-23/9

4-stj.pngDet her bliver en underligt horisontudvidende og sikkert oplevelsesrig uge. Tag med til alt, du bliver inviteret til! Lad enhver form for FOMO rive dig ud af rutinerne, og oplev noget, du ellers ikke ville have oplevet. Hvis du er i et fast forhold, er denne uge en særlig mulighed for at udvide dit perspektiv på samtaler og dynamikker, der måske har føltes fastlåste. Hvis du derimod er single, er der kun ét fokus denne uge: Byd eventyr og underlige oplevelser hjerteligt velkommen!

Vægten - 24/9-23/10

4-stj.pngDet ser ud til, at du er inde i en passioneret periode, hvor det er nemt at handle på det, der tænder dig eller nemt at udtrykke, hvad du føler gennem handling. Det er sikkert dejligt at mærke både for dig og for den, du dater eller elsker. Samtidig ser denne uge ud til også at handle om at genoverveje eller genforhandle nogle grundlæggende overbevisninger om, hvem der skylder hinanden noget. Hvis der findes elementer af byttehandel i dine kærlighedsrelationer, så kan de her dynamikker med fordel afvikles nu. Giv ikke kærlighed eller omsorg og opmærksomhed for at få noget tilbage. Giv det, fordi du ikke kan lade være.

Skorpionen - 24/10-23/11

5-stj.pngHvis du er klar på at byde store og små forandringer velkommen, da bliver denne uge fuld af medvind. Hvis du derimod stritter imod og gør alt, hvad du kan for at opretholde følelsen af genkendelighed og kontrol, da vil denne uges astrologi nok føles både kaotisk, overvældende og irriterende! Der findes med andre ord ikke dårligt astro-vejr, kun dårlig påklædning. Og denne uge kan du med fordel klæde dig på til overraskelser og nye, spændende indsigter i dine kærlighedsrelationer. Lad den, du dater eller elsker vise vej.

Skytten - 24/11-21/12

4-stj.pngNogle gange må sex godt handle mere om kroppen og mindre om følelserne. Sådan ser denne uges astrologi ud til at være. Sørg for at have det sjovt, sørg for at svede og grine, og giv udtryk for det, du mærker på overraskende måder. Der er med andre ord noget enormt kreativt og nytænkende over denne uge, og det ser ud til særligt at komme dit sexliv til gavn, men du kan selvfølgelig også bruge den til alt muligt andet. Hvis du er single, er det tid til at tage på date med nogen, du typisk ikke ville date.

Stenbukken - 22/12-20/1

4-stj.pngKreativiteten fejler ikke noget denne uge, og du overrasker sikkert både dig selv og din partner. Hold dig ikke tilbage med at vise, hvad du kan lide. Hav det sjovt og opnå nye, overraskende indsigter herigennem. Hvis du er single, er det også godt at huske at have det sjovt! Det behøver ikke se helt stereotypt og partygirl ud, men bare giv dig selv lov til at tage på date, fordi det er sjovt, ikke nødvendigvis for at opnå noget. Med andre ord: Tid til at skrue lidt på succeskriterierne og tid til at slippe kontrollen.

Vandmanden - 21/1-19/2

4-stj.pngHvis du er i et fast forhold, og særligt hvis I bor sammen, da er der denne uge meldinger om et behov for forandring og fornyelse. Læs en bog sammen, tag en workshop. Lær noget sammen og på den måde også om hinanden eller jeres indbyrdes dynamik. Byd forvandling velkommen, både den der sker helt uventet og den, der tager tid og vedholdenhed. Hvis du derimod er single, er det ikke sikkert, at du har enormt meget overskud til at møde nye mennesker denne uge. Husk samtidig, at genkendelighed kan opnås på andre måder end ved at gå tilbage til en fuser.

Fisken - 20/2-20/3

5-stj.pngDenne uge er fyldt med underlige, overraskende og inspirerende samtaler. Det er gode energier til at flirte på måder, du ellers ikke ville turde flirte på. Slå dig løs, og overrask på den måde også dig selv! Der er dage denne uge, hvor du særligt gerne vil være noget for den, du elsker eller dater, og hvilken gave at have dig som partner eller elsker! Husk samtidig, at du ikke behøver give mere, end du rent faktisk har at give.

Anbefalet til dig