Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 21

Vædderen - 21/3-20/4

3-stj.pngDer er en god kontakt mellem dig og din partner, og I mangler ikke noget at tale om. Det er næppe stilhed, der præger ugen. Du skal dog ikke forvente de store romantiske og følelsesmæssige begivenheder i denne uge. Kontakten til din partner er bedst i ugens første to dage. Resten af ugen er du selv meget på farten og har ikke så meget tid til kærlighed og parforhold.

Tyren - 21/4-21/5

5-stj.pngDu kan se frem til en fremragende uge, når det gælder kærlighed og parforhold. Særligt midt på ugen har du en helt særlig udstråling, og med din charme og dit glimt i øjet får du andre mennesker til at føle sig godt tilpas i dit selskab. Du får derfor mere opmærksomhed fra andre i øjeblikket, men derfor er det ikke sikkert, at du har lyst til at binde dig i et fast parforhold. Har du en fast partner, er det vigtigt, at du får masser af frihed og plads til at gøre ting alene også.

Tvillingen - 22/5-21/6

4-stj.pngDu er meget social af natur, og i denne uge er det særlig udtalt. Du søger andres selskab, og dit netværk vokser hele tiden i øjeblikket. Leder du efter kærligheden, er det også gennem dit netværk og vennerne, at de bedste muligheder er. Er du allerede i et fast parforhold, egner ugen sig godt til at dyrke en fælles interesse. At være sociale sammen er noget, der giver jer begge energi og glæde.

Krebsen - 22/6-22/7

3-stj.pngDer sker ikke så meget i dit parforhold i øjeblikket. Du har været igennem en tid med magtkampe og partnere eller andre relationer, der har tæret på dine kræfter. Du har derfor brug for en pause og brug for at tænke dig om. Måske er der én, som er meget i dine tanker, men hvor du ikke er parat til at dele dine følelser med endnu. Du vil gerne være helt sikker, inden du bevæger dig ud i risikofyldt farvand.

Løven - 23/7-23/8

4-stj.png

Kærligheden overrasker i starten af denne uge. Der kan være nye karrieremuligheder, der pludselig dukker op, og som involverer din partner. Er du single, og leder du efter kærligheden, kan du gennem dit job møde en, der fanger din interesse. Kærligheden har også et internationalt skær i øjeblikket, og skal du på en rejse, kan det også være der, du møder en, der får større betydning for dig, end du troede i starten.

Jomfruen - 24/8-23/9

4-stj.png

Du falder for de kreative og anderledes typer i øjeblikket. Rejser og alle former for uddannelse kan være med til at påvirke kærligheden og dine følelser. Du indgår i nogle nye grupper og kredse, der har forbindelse til udlandet, kulturelle aktiviteter eller et studiemiljø, og i den forbindelse kan du helt uventet møde en, der vækker din romantiske interesse. Det er sandsynligvis én ustruktureret sjæl, som du gerne vil hjælpe.

Vægten - 24/9-23/10

3-stj.pngKærligheden byder på en spændende udvikling. Der vil være en vigtig beslutning i den forbindelse, der skal træffes i midten af ugen. Samtidig søger du også lidt spænding i dit liv. Ugen egner sig derfor godt til at lege og eksperimentere sammen med den, du elsker. Er du single, er du nok lidt mere forsigtig, da tillid også er meget vigtigt for dig i denne uge. Du er ikke til overfladiske bekendtskaber, og du vil gerne kende modparten godt, før du tager det næste skridt.

Skorpionen - 24/10-23/11

5-stj.png

Kærligheden kommer, når du mindst venter det – og det gør den i starten af denne uge. Er du single, kan den perfekte partner lige pludselig stå foran dig. Du oplever en stærk fysisk tiltrækning, men det er dog ikke sikkert, at det udvikler sig til et varigt forhold. Det gør dog ikke oplevelsen mindre stærk og intens. Er du i et fast parforhold, kan din partner overraske og bryde hverdagens kedelige rutine. Det giver kærligheden et boost.

Skytten - 24/11-21/12

5-stj.pngI ugens første halvdel sker der ikke så meget med kærligheden, da du har fokus på arbejdet. Særligt i ugens sidste dage er der mere tid til parforhold og dine relationer generelt. Du er også inde i en periode, hvor din energi stiger. Er du single, har du mere mod på at tage initiativet selv, hvis du møder én, der fanger din interesse. Du er også mere social og imødekommende.

Stenbukken - 22/12-20/1

3-stj.pngEr du i et fast parforhold, egner ugen sig godt til ferie og afslapning sammen med den, du elsker. Specielt er det godt, hvis I ikke planlægger så meget, men i stedet tager dagene, som de kommer. Det kan godt være en udfordring for dig, der gerne vil lægge planer for alt. Tag i stedet bilen eller cyklen, og kør ud i det blå, og se, hvad dagene bringer. Er du single, er mulighederne for flirt og dating rigtig gode.

Vandmanden - 21/1-19/2

5-stj.png

Du har let ved at få kontakt med andre, og derfor bliver det heller ikke et problem, hvis du er single og gerne vil møde nye mennesker. Du har let ved at finde på noget at tale om, og lidt humor er også en god isbryder, når man ikke kender folk i forvejen. Er du i et fast parforhold, bliver det en uge med masser af festligheder. Der er også udsigt til nogle gode snakke, som I ikke har haft tid til længe.

Fisken - 20/2-20/3

4-stj.pngEn diskussion omkring et økonomisk anliggende er aktuel i ugens første dage. Du og din partner er ikke helt enige om, hvordan pengene skal bruges. I er lige stædige, men som ugen skrider frem, når I alligevel til en vis enighed og fælles forståelse. Ved ugens slutning skifter temaet, og der falder mere ro over tingene. Stemningen bliver bedre, og der er plads til hygge og afslapning.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex

610x200_woordy_knap2.jpeg