GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 49

Vædderen: 21/3-20/4

3-stj.png

Du er selv meget målrettet og ambitiøs, og hvis du er single, skal det derfor være én, som er ligeså fokuseret på at nå noget i livet som dig, hvis det skal fange din interesse. Er du allerede i et fast parforhold, egner ugen sig godt til at finde et projekt, som I kan være fælles om. Du er god til at grave dig helt ind til sagens kerne, mens din partner er rigtig god til at holde fokus på det endelig mål og få sat en retning på projektet. Det bliver dog ikke til de store romantiske begivenheder i øjeblikket.

 

Tyren: 21/4-21/5

4-stj.png

Du er selv meget opsat på at tage på eventyr og opleve noget. Din partner derimod kan være lidt mindre åben og ikke så positiv indstillet generelt. Det kan godt give anledning til nogle diskussioner. Din partner vil være mere kritisk end dig. Men uanset om du er single eller er i et fast parforhold, vil det gavne kærligheden med en ferie. Når du kommer væk fra dine sædvanlige cirkler, bliver du selv mere åben og modtagelig for kærlighed

 

Tvillingerne: 22/5-21/6

6-stj.png

Der er en god forståelse mellem dig og andre mennesker. Alle former for samarbejde glider lettere. Er du single, bliver det derfor ikke svært med den første kontakt, hvis du møder én, der fanger din romantiske interesse. Er du i et fast parforhold, er I rigtig gode til at se tingene fra begge sider. Den åbne og nuancerede facon betyder, at I lærer noget af hinanden i stedet for at blive uvenner. Du har også brug for nærhed og fysisk kontakt, så seksuelt bliver det også en god uge.

 

Krebsen: 22/6-22/7

5-stj.png

Det bliver en dejlig uge for parforhold og kærlighed, og hvis kærlighedslivet har været tungt i den seneste tid, er der udsigt til mere optimisme i den nærmeste fremtid. Alligevel handler det om at tage ansvar for hinanden og kærligheden. Efter lang tids mørke kan I begge to se lyset, og der vil være masser af positivitet og optimisme at spore. Er du single, kan du møde spændende mennesker med stor viden og indsigt. Du tiltrækkes af dem, der kan lærer dig noget.

 

Løven: 23/7-23/8

4-stj.png

Der er mange festligheder at vælge i mellem i øjeblikket, og du nyder at være den, der sætter gang i festen med en sjov bemærkning. Er du single og leder du efter kærligheden, er det på arbejdspladsen eller i dit nære miljø, at dine muligheder er bedst. Er du allerede i et fast parforhold, er der en god arbejdsfordeling mellem dig og din partner. I får det dagligt til at glide let og ubesværet på trods af, at der er mange ting, der skal ordnes inden jul.

 

Jomfruen: 24/8-23/9

6-stj.png

Du kan se frem til en rigtig dejlig uge, når det gælder kærlighed og erotiske oplevelser. Du er normalt et meget reserveret menneske på det område, men du vil udvikle dig meget i den kommende tid, og din lyst til at gå på opdagelse i det erotiske univers bliver større i den kommende tid. Uanset om du er single, eller er i et fast parforhold, vil du opleve vækst i dit erotiske liv. Du vil udvikle dig på dette område, og dit udsyn vil blive meget større.

 

Vægten: 24/9-23/10

4-stj.png

Du har mest fokus på dit privatliv, hvor du nyder samværet med familien og dine nærmeste. Er du i et fast parforhold, bliver det en uge, hvor I nyder hinanden derhjemme. Der er fokus på julen, der nærmer sig, og derfor har I travlt med forberedelserne i det lille hjem. Er du single, er der ikke udsigt til så meget flirt og dating. Du bruger måske ugen på at reflektere over dit kærlighedsliv, og hvilke typer du helst ikke vil løbe ind i igen – eller der kan være tale om én fra fortiden, som du savner.

 

Skorpionen: 24/10-23/11

4-stj.png

Du møder de sjoveste men også mærkeligste mennesker på din vej i øjeblikket. Du har let ved at komme i kontakt med andre, og det kan der komme nogle sjove samtaler ud af. Er du single, kan det derfor blive en sjov uge, men det er ikke sikkert, at du møder én, der har lyst til at binde sig i et fast og traditionelt forhold. Har du allerede en partner, er det vigtigt, at I giver hinanden meget lang snor. Kærligheden dør, hvis I laver for stramme regler.

 

Skytten 24/11-21/12

5-stj.png

Du har selv en stærk udstråling, og du har masser af selvtillid. Det kan sagtens tiltrække nogle, men det kan også skræmme andre væk. Uanset om du er single eller i et fast parforhold, foregår det meste på dine præmisser. Din partner må indrette sig efter dig og din rytme, hvis I skal være sammen. Du har også et stærkt behov for at være sanselig og i kontakt med din krop og den fysiske verden. Nærhed og livets sanselige glæder fylder meget lige nu.

 

Stenbukken: 22/12-20/1

4-stj.png

Kærlighedsplaneten Venus befinder sig i dit tegn i øjeblikket, og det betyder, at du har lyst til at klæde dig mere feminint end ellers. Din feminine stil og charme virker tiltrækkende på andre. Du er i det hele taget mere åben og imødekommende end ellers. Der har været en periode, hvor du har haft paraderne oppe og bygget en mur mellem dig og andre mennesker. Det er overstået nu, og derfor bliver det meget lettere at give plads til kærligheden.

 

Vandmanden: 21/1-19/2

5-stj.png

Det bliver en uge med en livlig debat i et samarbejde eller et fællesskab, som du er en del af. Der bliver udvekslet holdninger og nye idéer, som er visionære og fyldt med optimisme. Din energi og dit mod er over middel, og skal der sættes nye ting i gang, er du gerne den, der går forrest. Kærligheden har ikke de bedste vilkår, og hvis du er forelsket, holder du det for dig selv. Du har fuld kontrol over dine følelser, og måske også lidt for meget.

 

Fiskene: 20/2-20/3

4-stj.png

Romantik bliver der ikke så meget tid til i denne uge, men der vil være masser af sociale sammenkomster, hvor du møder spændende mennesker, der kan udvide din horisont. Er du single, kan det være en fælles interesse, der bringer dig sammen med et menneske, hvis viden, du bliver meget fascineret af. Er du i et fast parforhold, bliver ugen fyldt med hyggelige stunder sammen med fælles venner. Der bliver dog ikke tid til så mange stille stunder med plads til erotik.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex