Ugens sex- og kærlighedshoroskop
Foto: Ditte Breineberg Hvilke vibrationer fylder dit kærligheds- og sexliv i denne uge?

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Er du nysgerrig på, hvordan din kærlighedskurve og dit sexliv ser ud i denne uge, så dyk ned i ALT.dk’s ugentlige sex- og kærlighedshoroskop. Horoskopet vil pege dig i retning af, hvor du kan finde og dyrke kærligheden bedst muligt, så du ved, hvilke amoriner der flyver rundt i luften – og på lagnerne.

Sex- og kærlighedshoroskop for uge 8

Vædderen: 21/3-20/4

3-stj.pngDu har dine tanker rettet mod de romantiske og hemmelighedsfulde sider af livet, og du er mere sensitiv og følsom end ellers. Det er en uge, hvor du suger alle indtryk til dig. Derfor har du også brug for noget alenetid, hvor du drømmer om den eneste ene. Måske er vedkommende så perfekt, at ingen kan leve op til din standard. Måske du skal sænke ambitionsniveauet en smule, ellers kan det godt føre til skuffelser.

Tyren: 21/4-21/5

5-stj.png

Dit sociale netværk fylder meget i denne uge, og du nyder at være sammen med mennesker, der har samme interesser, som du selv har. Leder du efter kærligheden, kan det meget vel være nogle idealer eller velgørende aktiviteter, der bringer jer sammen. Er du i et fast parforhold, er det vigtigt for dig, at I har noget at være fælles om. Det kan være en fritidsinteresse eller en politisk sag, som I kan støtte hinanden i.

Tvillingerne: 22/5-21/6

4-stj.pngDu tiltrækkes af de målrettede og konventionelle typer i øjeblikket, og leder du efter kærligheden, kan det meget vel være i forbindelse med dit job og din karriere, at den rigtige partner findes. Det kan meget vel være en autoritetsfigur, der har en høj position, og som tør påtage sig et stort ansvar. Du er selv meget målrettet og seriøs, og du flirter ikke for sjov. Hvis du flirter, ligger der stor alvor bag. Du er ikke til overfladiske bekendtskaber i øjeblikket

Krebsen: 22/6-22/7

5-stj.pngDu er positiv og optimistisk, når det gælder kærlighed og parforhold. Kærligheden vokser, og parforholdet udvikler sig dag for dag. Du har derfor også mange store, romantiske drømme for fremtiden, og det er netop disse drømme, der driver dig frem i denne uge. Det er de bløde værdier, du sætter højest i øjeblikket. Der kan være en tendens til, at du lover mere, end du kan holde – måske fordi du svæver rundt på en lyserød sky, og at hverdagen ikke har meldt sig endnu.

Løven: 23/7-23/8

4-stj.pngDu er mere følsom end ellers, og der er en personlig forvandling i gang. Er du i et fast parforhold, vil jeres kontakt blive dybere, men samtidigt også mere åbent – særligt ved ugens slutning. Er du single, er det ikke sikkert, at du gør så meget aktivt for at finde en partner lige nu. Du er nemlig lidt mere reserveret end ellers. Du skal lige se andre mennesker an, inden du lukker dem ind.

Jomfruen: 24/8-23/95-stj.pngNår det gælder kærligheden, kan det blive en meget romantisk uge. Du er interesseret i at komme i dialog med andre og høre deres mening og holdninger til tingene. Du deler også gerne ud af dine følelser og inderste hemmeligheder. Er du single, egner ugen sig godt til flirt og dating. Der hersker en stor ømhed og følsomhed mellem dig og din partner, og din følsomhed er større end ellers i øjeblikket.

Vægten: 24/9-23/10

3-stj.pngArbejdet fylder rigtig meget i øjeblikket. Din kalender er fyldt til bristepunktet med arbejde, og derfor kan det være svært at få plads til kærlighedslivet. Det vil derfor fungere bedst, hvis du og din partner hjælpes ad om arbejdet. De professionelle forhold fungerer lettere, end de private og romantiske forhold gør i øjeblikket. Er du single, kan en professionel forbindelse på længere sigt udvikle sig til et kærlighedsforhold. Sex og romantik er der ikke tid til i denne uge.

Skorpionen: 24/10-23/11

6-stj.pngDet bliver næppe en kedelig uge, du går i møde. Der er fokus på livets sjove sider, og er du single, er dagene velegnede til flirt og dating. Det er i høj grad lysten, der driver værket. Pligterne og det kedelige lader du ligge. Det er heller ikke usandsynligt, at din interesse for de kreative og anderledes typer er stærk i øjeblikket, og alt, der stikker i en anden retning end din egen, fanger din interesse.

Skytten 24/11-21/12

4-stj.pngNormalt er du et meget socialt menneske, men i denne uge, er du et meget privat menneske. Er du single, har du ikke lysten og overskuddet til at gå på date eller lede efter kærligheden helt generelt. Du bruger sikkert tiden på at lade tankerne gå tilbage til tidligere forhold – måske er der et savn eller lidt nostalgi at spore? Er du derimod i et fast parforhold, er der basis for en intim og romantisk stemning derhjemme, hvor I nyder hinanden – bare jer to.

Stenbukken: 22/12-20/1

6-stj.pngDet bliver en uge med mange kontaktflader. Er du single, er der derfor mange muligheder for en lille, uskyldig flirt. Du er god til at lytte og få andre til at føle sig godt tilpas i en samtale. Søde ord kan let krydse din vej først på ugen. Er du i et fast parforhold, kan noget romantisk musik være dét, der sætter dig og din partner i den helt rette stemning. Giv jer tid til at lytte til den musik, der var fremme, da I mødte hinanden.

Vandmanden: 21/1-19/2

5-stj.pngKærligheden har de bedste vilkår i ugens første halvdel, hvor Venus stadig befinder sig i dit stjernetegn. Andre mennesker bliver tiltrukket af din charme, din optimisme og overskud. Du har heller ikke svært ved at komme i kontakt med andre og finde et emne at tale om. Er du i et fast parforhold, er du den i forholdet, der har overskuddet til at klare det hele i øjeblikket, og det giver også en ro hos din partner. Du er den, man kan læne sig op ad.

Fiskene: 20/2-20/3

6-stj.pngKærligheden fylder ikke så meget ved ugens start, men i sidste halvdel af ugen går kærlighedsplaneten Venus ind i dit stjernetegn. Det giver dig en fordel og mere opmærksomhed fra andre. Du har en særlig sødme og charme, der tiltrækker andre, og du føler dig godt tilpas og mere sexet end ellers. Du kan dog virke lidt stille på andre, der ikke kender dig, men når de kommer lidt tættere på dig, opdager de, at du har rigtig meget på hjerte, som du gerne vil dele med andre.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed og Sex