-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Æble-pære-crunch med julens krydderier
4
Ingredienser
- 3 æbler, gode danske sorter, gerne syrlige
- 2 pærer, gode danske.
- Crunch:
- 100 g havregryn
- 50 g mandler
- 50 g valnødder
- 2 dl fuldkorns-speltmel
- 50 g smør
- 3 spsk rørsukker
- ½ tsk stødt nellike
- 1 tsk kanel
- 1/2 tsk kardemomme
- ½ tsk stødt ingefær
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne til crunchen i en foodprocessor og blend til en dejlig smuldret dej.
- Skær æblerne og pærerne i mundrette bidder og læg dem i et ildfast fad, som du har smurt godt med smør. Fordel smuldredejen over æblerne og pærerne.
- Bag på 180 grader i ca. 35-40 min.
- Server med yoghurt, fromage frais eller flødeskum/vaniljeis, hvis du skal skeje ud.
- TIP
- Du kan også lave kagen med andre frugter, f.eks. abrikoser, blommer og bruge forskellige æblesorter.