-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Ærtesuppe med yoghurt og grøn dukkah
Vi giver dig her opskriften på en cremet og frisk ærtesuppe med sprød og knasende dukkah.
4 personer
Ingredienser
- 3 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie + ekstra til servering
- 600 g ærter, bælgede
- 4 dl hønsefond
- 2 dl vand
- 2 dl sødmælk
- 1 dl yoghurt naturel
- 50 g pistaciekerner
- 1 spsk korianderfrø
- 1 spsk fennikelfrø
- 1 tsk sorte peberkorn
- 2 spsk sesamfrø
- 1 tsk flagesalt
Sådan gør du
- Pil og hak skalotteløg og hvidløgsfed fint. Varm olien i en gryde, og svits skalotteløgene ved middelvarme, til de bliver blanke.
- Kom hvidløg og ærter i (gem lidt til pynt), og vend rundt 1 minuts tid.
- Tilsæt hønsefond, vand og mælk, og giv suppen et opkog.
- Blend den derpå, til den er helt cremet, og rør yoghurten i lige før servering.
- Dukkah: Rist pistaciekerner på en tør pande, til de bliver lysebrune i kanten.
- Kom dem over i en morter. Rist nu også korianderfrø, fennikelfrø, peberkorn og sesam, til sesamfrøene begynder at poppe.
- Kom også dette over i en morter, og knus så sammen med salt.
- Server suppen toppet med lidt ekstra friske ærter, olivenolie, dukkah og evt. lidt mere yoghurt.