-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Asparges- og kyllingespyd med frisk couscous salat
Aspargessæsonen er skudt igang og det betyder massere af retter med den lækre grøntsag. Lav for eksempel en skøn forårsmiddag med spyd af kylling og asparges, samt en frisk salat til.
4 personer
Ingredienser
- 12 træspyd
- 12 grønne asparges
- 12 kyllingefileter
- 2 spsk. olivenolie
- 4 kviste timian
- salt og peber
- 1 usprøjtet citron
- 250 g couscous
- 1½ dl kogende vand
- 2 usprøjtede citroner
- 1 dl olivenolie
- 1 bundt bredbladet persille
- 1 bundt mynte
- 1 bundt purløg
- 4 tomater
- 50 g mandler
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
- Bræk enderne af aspargeserne, og skyl dem. Kom kyllingefileter og asparges på træspyd. Sæt 3 træspyd igennem hver asparges og kyllingefileter.
- Pensl med olivenolie, og krydr med timian, salt og peber. Grill dem i 8 min. på hver på side.
- Hæld couscous i en stor skål, og hæld kogende vand over. Dæk skålen til med alufolie, og lad det trække, til grynene er møre, ca. 15 min.
- Skyl og hak krydderurterne fint.
- Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Hak mandlerne groft.
- Fjern alufolien fra couscoussen, og løsn grynene fra hinanden med en gaffel. Tilsæt citronsaft og olie, og rør med gaflen.
- Vend krydderurter, tomat og mandler i. Rør rundt, og smag til med salt og friskkværnet peber.