-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
Bagte græskar med appelsinsaft, gurkemeje og hakkede valnødder
4
Ingredienser
- ½ hokkaidogræskar befriet for kerner og skåret i mundrette bidder
- saft af ½ appelsin
- 2 spsk olivenolie.
- 2 tsk gurkemeje
- havsalt
- 1 håndfuld hakkede valnødder
Sådan gør du
- Læg græskarskiverne i et ildfast fad og hæld appelsinsaft og olivenolie over. Krydr med gurkemeje og havsalt og bag ca. 30 min. på 180 grader. Hæld til sidst de hakkede valnødder over.
- Servér de bagte græskar til alt slags kød og fisk.