-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Bagte søde kartofler med kikærter, persille, granatæbler og pinjekerner
Lækker lun salat, som mætter glimrende. Også godt med lam eller grillet kylling.
4
Total:35 minutter
Ingredienser
- ca 800 g søde kartofler
- 1 dåse kikærter
- 1 lille bundt mynte
- 1 lille bundt bredbladet persille
- 2 små eller 1 stort granatæble
- 50 g pinjekerner
- 100 g gedefeta (kan udelades)
- ½ dl god olivenolie
- 1 citron, saften herfra
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader. Skrub de søde kartofler grundigt, og skær dem i store tern på ca. 2 x 2 cm.
- Fordel dem på en bradepande med bagepapir, dryp med olivenolie og drys med salt.
- Bag kartoflerne i ca. 30 minutter, til de er møre – men ikke alt for bløde. Lad dem køle af.
- Skyl og hak krydderurterne, og tag granatæblekernerne ud fra skallen. Det gør du nemmest ved at dele frugten i to og banke på skallen med en træske eller lignende, så kernerne falder ud.
- Rist pinjekernerne på en pande, til de er gyldenbrune. Vend de søde kartoffeltern med kikærter, granatæblekerner, krydderurter og evt. gedefeta.
- Drys med pinjekerner, og hæld olivenolie og citronsaft på. Server salaten lun eller kold.