-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Bønnesalat med hvidløgs-yoghurt, sumak og bacon
En mættende og lækker frokostsalat med mellemøstlig smag
Ingredienser
- 400-500 g kartofler
- 300 g grønne bønner
- 1 bundt radiser
- ½ rødløg
- 100 g bacon
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 2 dl græsk yoghurt 10 %
- ½-1 fed finthakket hvidløg
- salt og peber
- 1-2 spsk citronsaft
- ½ tsk sumak (Sumak er et krydderi, som bruges meget i mellemøsten. Find det hos mellemøstlige købmænd, grønthandlere eller E-deli.dk)
- + ekstra til pynt
- 2 spsk olivenolie
- 3-4 spsk purløg, finthakket
Sådan laver du bønnesalat med hvidløgsyoghurt og bacon:
- Skrub kartoflerne, og kog dem møre i vand med salt. Afkøl, og halvér dem.
- Nip bønnerne, og skær dem evt. over en enkelt gang. Skær top og bund af radiserne, og skær dem i både eller i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver eller tern.
- Kog bønnerne 3 min i vand med salt. Hæld vandet fra, og afkøl bønnerne. Skær bacon i små tern, og steg det sprødt på en pande. Hæld fedtet fra, og tilsæt hvidløg og bønner. Lad det stege 1 min.
- Rør yoghurt sammen med salt, peber, hvidløg, citronsaft, sumak og olivenolie. Vend kartoflerne sammen med bønner, bacon, lidt citronsaft, radiser og rødløg. Anret det på tallerkener eller et stort fad, og kom yoghurtdressing ovenpå. Drys med purløg og ekstra sumak.