Festlig champagnecocktail med appelsin & campari
Her får du opskriften på en flot og festlig appelsin-Campari champagnecocktail, som du f.eks. kan servere nytårsaften eller ved andre festlige lejligheder. En champagnecocktail er en cocktail, som tilsættes mousserende vin. Gem den fine årgangs-champagne til en anden lejlighed og brug en hvilken som helst tør mousserende vin med gode bobler til at blande i cocktailen. Servér champagnecocktail som aperitif eller efter middagen.
1 glas
Total:3 minutter
Arbeidstid:3 minutter
Ingredienser
Det skal du bruge til champagnecocktailen med appelsin & Campari
- 3 cl Campari
- 1 cl Grand Marnier
- 5 cl friskpresset appelsinsaft
- 15 cl champagne
- 1 appelsinskive til pynt
Sådan laver du appelsin-Campari champagnecocktail
- Skær et snit i appelsinskallen, så den kan sidde på kanten af glasset.
- Kom Grand Marnier og Campari i glasset.
- Tilsæt appelsinsaft og hæld til sidst champagne i glasset.
- Servér med det samme.
Lækre drinks til nytårsaften
-
Skøn cocktail til nytårsaften: Bulldog Tom Collins
-
Festlig champagnecocktail med appelsin & campari
-
Velkomstdrink: Bobler med ingefær, citrus og mynte
-
Champagnemojito
-
Spændende cocktails til nytårsaften: Amaretto 23, Bubbly Cherry & Hot Buttered Scotch
-
Nytårsbobler med granatæble og lime
-
Champagne cocktail
-
Velkomstdrink: Bellini og sprøde brød med lakse-tatar
-
Skøn drink: Aperol Spritz