-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Chilikylling med bagte græskar og salat
Sødt græskar er genialt tilbehør til den stærke chilikylling.
4
Ingredienser
- 1 stor flot øko- kylling eller en bornholmerhane
- 1 spsk muscovadosukker eller brun farin
- 1½ spsk tamari soya
- 1½ tsk sambal oelek eller mere, hvis du gerne vil have det ekstra stærkt
- saften af 1 lime
- lidt salt
- 1 græsker, f.eks. butternut-squash
- 3 spsk olivenolie
- salt og peber
- 1 bakke blandet salat
- saften af ½ citron
- 1½ tsk sesamolie
- 2 spsk finthakket skalotteløg eller rødløg
- 2 spsk groft hakkede koriander
- Tilbehør: brød
Sådan laver du chilikylling
- Rens kyllingen og parter dem i 8 stykker. Bland muscovadosukker sammen med soja, chili, olivenolie, limesaft og lidt salt.
- Kom kyllingestykkerne i et ovnfast fad og smør dem godt ind i chilimarinaden. Steg kyllingestykkerne i ovnen 40-45 min ved 200 grader til kødet er gennemstegt og skindet sprødt.
- Halvér græskaret, fjern kernerne og skær græskaret i grove stykker. Kom græskarstykkerne på bageplade med bagepapir. Hæld godt med olivenolie på dem og krydr med salt og peber. Bag græskarrene ca. 35 min ved 200 grader til de er møre og lækre.
- Bland salaten med citronsaft, sesamolie, skalotteløg og koriander.
- Servér chilikyllingen med bagte græskar og salat.