-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Chopped liver – klassisk jødisk postej
En Uptown-frokostklassiker. Perfekt i en god sandwich, lun eller afkølet, og gerne i selskab med syltede agurker.
6-8
Ingredienser
- 2 mellemstore løg
- 2 spsk andefedt
- 300 g kyllingelever
- 1 tsk frisk timian
- salt
- sort peber
- ½ dl hedvin, feks madeira, marsala eller portvin
- 3 hårdkogte æg
Sådan gør du:
- Hak løgene groft. Varm andefedtet i en pande, og steg løgene ved middel varme, til de begynder at brune. Tag løgene af panden, og kom dem i en foodprocessor.
- Dup leveren tør med køkkenrulle. Skru op under panden, og steg leveren ved høj varme, ca. to minutter på hver side. Krydr med timian, salt og peber, og hæld hedvin ved. Lad væsken koge ind, og sluk for varmen. Kom leveren over i foodprocessoren til løgene.
- Kom de kogte, hakkede æg i, og kør massen sammen i foodprocessoren. Det skal hakkes til en ensartet, men gerne lidt grov, paté. Smag til med en smule salt, kom så postejen over i en form.
- Spis den lun eller afkølet på godt brød med syltede agurker og grønt til.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Hjemmebagte bagels