-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Grillede gulerødder med myntegremolata
Disse grillede gulerødder er det lækreste tilbehør til påskemiddagen, og passer perfekt til et stykke lam!
6 personer
Ingredienser
- 1 bundt gulerødder med to
- 1 bundt mynte
- 2-3 gulerodstoppe
- 1 usprøjtet citron
- 2 fed hvidløg
- 100 g feta
- 6 spsk. god olivenolie
- salt og peber
Sådan gør du:
- Skræl gulerødder, skær toppen af, så der stadig sidder lidt grønt på guleroden, og gril gulerødderne i 3-4 min. på hver side, til de får sorte mærker.
- Skær gulerødderne i kvarte på langs. Læg gulerødder på et fad.
- Skyl gulerodstoppene grundigt fri for jord. Hak mynte og gulerodstoppe fint. Skyl og riv skallen fra citronen. Pil og hak hvidløgsfed fint. Bland hakket grønt med citronskal og hvidløg.
- Drys myntegremolata over de grillede gulerødder. Smuldr feta over. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.