-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Grønkålssuppe
Boost din sundhed og få varmen med en suppe fyldt med gode sager.
4
Ingredienser
- Grundsuppe:
- 1 kylling
- 2 gulerødder
- 2 løg
- 1 løg, grofthakket
- 2 laurbærblade
- salt og 5 sorte peberkorn
- Tilbehør:
- pancetta eller peberbacon
- cremefraiche
- hakket bredbladet persille
- Grønkålssuppe:
- 1 løg, hakket
- 1 stor bagekartoffel i tern
- olivenolie til stegning
- 1,2 liter grundsuppe
- 200 g grønkål, hakket, ribbet vægt
- 1 bundt bredbladet persille (75 g)
- salt og peber
- æbleeddikke
- Sådan gør du: Rens kyllingen, og kom den i en gryde, som er stor nok til, at du kan dække kyllingen med vand. Skræl gulerødder og løg, og skær løgene i halve. Kom dem op i gryden sammen med kyllingen, og hæld vand på, så det dækker. Tilsæt laurbærblade og peberkorn, og bring vandet i kog. Lad kyllingen koge stille og roligt ca. en times tid, til kødet er mørt. Sigt suppen, og tag kyllingen fra. Du kan enten servere kyllingekødet til suppen eller gemme det til dagen efter og bruge det i salater, sandwiches eller i en wokret. Smag suppen til med salt.
- Find en rummelig gryde til grønkålssuppen. Steg løget ved svag varme, til det bliver blødt. Tilsæt kartoffeltern, og steg et par minutter ved svag varme. Kom 1,2 liter af grundsuppen over, og lad det koge ca. 15 minutter, til kartoflerne er møre. Tilsæt grønkål og halvdelen af persillen, lad det koge yderligere tre minutters tid, eller til grønkålen er mør. Blend suppen, til den er jævn og smukt grøn. Smag til med salt, peber og evt. æbleeddikke.
- Skær pancetta ud og rist det på en tør pande. Hak den øvrige del af persillen. Server suppen med en god klat cremefraiche og ristet pancetta. Drys med bredbladet persille.