-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Hjemmerørt remoulade: Sådan gør du trin for trin
Denne remoulade er madskribent Pernille Høyrups personlige favorit, når fx fiskefileten eller fiskefrikadellen skal have selskab. Opskriften er nem at gå til, og det gode ved hjemmerørt remoulade er, at så kan du få smag og konsistens præcis, som du vil have den.
2 personer
Ingredienser
Hjemmerørt remoulade
- 6 spsk. mayonnaise, f.eks. Hellmanns
- 2 spsk. cremefraiche 18%
- 4 spsk. pickles
- 1 spsk. hakkede syltede drueagurker
- 1 spsk. kapers
- Ca. 1 spsk. dijonsennep
- Salt og peber
- Lidt gurkemeje
Sådan laver du mayonnaise og remoulade:
- Bland mayonnaise og cremefraiche. Hak pickles, drueagurker og kapers fint. Rør det hele godt sammen.
- Smag til med sennep, salt, peber og gurkemeje. Hæld remouladen i en skål, og lad den gerne trække lidt inden servering.