-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Jordbær/rabarber frosé
Ja, vi tager lige en sæson mere med frosé. Her får den sødme fra jordbær og rabarbersirup. Og en let bitterhed fra Lillét. I min bog er det et perfekt match. Husk, at jordbær fra frost ikke altid bør spises uden opkog, så frys gerne selv jordbær, så du er sikker på, at de er ok!
Drinks til 4-6 personer
Total:10 minutter
Ingredienser
- RABARBERSIRUP:
- 300 g rabarber
- 200 g sukker
- 5 dl vand
- DRINK:
- 300 g frosne jordbær
- 2 dl Lillét
- ½ flaske rosé
- PYNT:
- Strimler af rabarber
- Citronskiver
- Jordbær
Sådan laver du frosé
- Rabarbersirup: Snit rabarber i skiver, og kom dem i en gryde med sukker og vand.
- Kog op, og lad det simre i 10-15 minutter.
- Sluk og træk i 15 minutter. Sigt og frys.
- Drink: Blend frossen rabarbersirup med frosne jordbær, Lillét og rosé.
- Servér straks i iskolde glas.
- Pynt gerne med rabarber, citron og jordbær, og servér med sugerør.
5 fantastiske opskrifter til havefesten
Skønne sommerfavoritter
PRØV OGSÅ:Hyldeblomst bellini