Karrystegt lam med lun spinat

Karrystegt lam med lun spinat

Hertil bruger du kød fra de trinde muskler (inderlår og klump) og skærer det i tynde skiver.

4 personer

Ingredienser

  • 2 dl yoghurt
  • 2 tsk. tandooripasta el. alm. karrypulver
  • 4-500 g skært lammekød
  • Tilbehør:
  • 1-2 store løg i smalle både
  • 1 spsk. smør
  • 1 peberfrugt i smalle strimler
  • 600 g skyllet spinat, gerne babyspinat
  • salt og peber

  1. Rør yoghurt og tandooripasta sammen,læg de tynde skiver kød i enskål, og bland det med den krydredeyoghurt. lad det trække ca. 20 min.
  2. Steg løgene et par min., uden at detager farve. tilsæt peberfrugt, og stegvidere i 1 min. tilsæt spinat, salt ogpeber, og rør forsigtigt, til den begynderat falde sammen. server straks.
  3. Stryg marinaden af kødet, og stegdet hurtigt på grillpanden. server medris og den lune spinat.