-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Kold avocadosuppe med rejer
Kold avocadosuppe er en lækker forret eller let frokost til en varm dag.
4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- Avocadosuppe:
- 4 forårsløg
- 1 spsk. olie
- 4 dl hønsebouillon
- 4 avocado
- 1 peberfrugt
- ½ agurk
- 1½ dl cremefraiche 18 %
- 3 spsk. lime- eller citronsaft
- salt og peber
- Pynt:
- 200 g dybhavsrejer f.eks. grønlandske
- 1 tomat
- frisk koriander
- Tilbehør:
- 200 g store grønlandske pilselv rejer
- ristede skiver flute
Sådan laver du kold avocadosuppe med rejer
- Snit forårsløgene, og svits dem kort i olien. Tilsæt bouillonen, og kog det sammen i 5 min. Afkøl.
- Kom avocadokød, tern af peberfrugt, tern af agurk og den afkølede bouillon i en blender eller foodprocessor, og miks det jævnt.
- Smag til med cremefraiche, limesaft, salt og peber. Afkøl suppen tildækket i køleskab.
- Fordel den helt kolde suppe i små skåle, og pynt med afdryppede rejer, tomattern og koriander. Server evt. pilselvrejer ved siden af.
3 nemme med rejer