-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Tranebærkompot
Friske tranebær kan købes i november og december i de fleste større supermarkeder. Alternativ kan frosne bruges. Her får du opskriften på den klassiske tranebærsauce, eller cranberry sauce, som hører sig til en rigtig Thanksgiving kalkun.
7
Tranebærkompot
- 340 g tranebær (1 pose)
- 180 g sukker
- 1½ dl vand
- saft og fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin.
Sådan laver du tranekompot
- 1. Skyl bærrene og gå dem efter for stilke og blade. Kom dem i en gryde sammen med sukker, vand, appelsinsaft og skal.
- 2. Lad det koge sammen i 5-10 min til bærrene brister, og det begynder at koge sammen.
- 3. Tag kompotten af varmen og hæld den i en beholder eller en serveringsskål. Kompotten tykner, når den køler ned, og får konsistens som syltetøj.