-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Lynsyltede rødløg
Nemme at lave og lækkert tilbehør til kød, røget fisk samt i salater og sandwich.
Ingredienser
- 500 g mellemstore rødløg
- 2,5 dl lys vineddike
- 2,5 dl vand
- 125 g fint, lyst rørsukker
- 1 spsk hel allehånde
- ½ tsk flaget havsalt
Sådan gør du:
- Del løgene og skær dem i ½ cm tykke skiver og læg dem i en skål eller glas med tætsluttende låg. Hæld vineddike og vand ved, tilsæt sukker, allehånde og salt. Læg låget på og ryst det hele omhyggeligt sammen og lad derefter løgene trække køligt i 24 timer, før de serveres.
- Energi pr. 100 g: 60 kcal