-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Makrel med oliven, selleri og rosin-salsa
4
Ingredienser
- 8 makrelfileter
- Salsa
- 4 bladselleri
- 1 bundt bredbladet persille
- 60 g grønne oliven skåret i skiver
- 3 tsk kapers
- 70 g sultanas rosiner
- 1½ tsk sherryeddikke
- ½ citron, saft heraf
- 6 spsk olivenolie
- 1 spsk honning
Sådan laver du makrel med salsa
- Skær bladsellerien i fine skiver, hak persillen og skær de grønne oliven i skiver. Bland alle ingredienserne til salsaen, og grill derefter fisken på en pande eller en grill. Server fisken med salsaen – og gerne lidt ekstra persille som pynt.
- Tip:
- Hvis du kan få din fiskehandler til at filetere makrellen, er det rigtig godt, da den er lidt svær at arbejde med.