-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Mandelmarengs med kaffecreme
ca. 40 stk.
Ingredienser
- 100 g smuttede mandler
- 2 æggehvider
- 2 dl flormelis
- Kaffecreme:
- 100 g lys chokolade
- 1 dl piskefløde
- ½ spsk. Nescafé
- Hak mandlerne meget fint, brug evt. en minihakker. Pisk æggehviderne stive, tilsæt flormelis, og pisk, til hviderne er blanke og lidt seje. fold mandlerne i æggehviderne. kom evt. dejen i en sprøjtepose, og sprøjt små toppe ud på en bageplade med bagepapir, eller læg små skefulde dej på bagepladen med en teske. lad gerne kagerne stå lidt på bagepladen og falde sammen. Bag kagerne i ovnen ved 180 gr. i ca. 7 min.
- Hak chokoladen. kom fløden i en lille gryde, og varm den op sammen med kaffen. fjern gryden fra varmen, og tilsæt chokoladen. Pisk grundigt til kaffecremen er jævn. lad cremen køle helt af i køleskabet.
- Læg kagerne sammen med en lille skefuld kaffecreme lige inden servering.