Mandelmarengs med kaffecreme
ca. 40 stk.
Ingredienser
- 100 g smuttede mandler
- 2 æggehvider
- 2 dl flormelis
- Kaffecreme:
- 100 g lys chokolade
- 1 dl piskefløde
- ½ spsk. Nescafé
- Hak mandlerne meget fint, brug evt. en minihakker. Pisk æggehviderne stive, tilsæt flormelis, og pisk, til hviderne er blanke og lidt seje. fold mandlerne i æggehviderne. kom evt. dejen i en sprøjtepose, og sprøjt små toppe ud på en bageplade med bagepapir, eller læg små skefulde dej på bagepladen med en teske. lad gerne kagerne stå lidt på bagepladen og falde sammen. Bag kagerne i ovnen ved 180 gr. i ca. 7 min.
- Hak chokoladen. kom fløden i en lille gryde, og varm den op sammen med kaffen. fjern gryden fra varmen, og tilsæt chokoladen. Pisk grundigt til kaffecremen er jævn. lad cremen køle helt af i køleskabet.
- Læg kagerne sammen med en lille skefuld kaffecreme lige inden servering.