-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Marcipansmåkager med spiselige blomster
Disse små, sprøde marcipansmåkager med hvid glasur og spiselige blomster kan både bruges som en fin værtindegave eller som smukt spiseligt bordpynt til en sommermiddag.
Ingredienser
- Ca. 20 småkager
- Småkager:
- 150 g hvedemel50 g flormelis
- 100 g marcipan
- 100 g smør
- ½ æg
- Pynt:
- 100 g flormelis
- 2-3 spsk vand
- Usprøjtede, spiselige blomster, f.eks. forglemmigej, syren, stedmoderblomst, skovsyreblomst
Sådan gør du
- Kom mel og flormelis i en skål. Riv marcipanen groft, og rør den i dejen.
- Riv smørret groft, og smuldr det i. Saml dejen med ægget, og kom den på køl i ca. en time.
- Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir, og udstik småkager med en rund eller riflet kageudstikker.
- Bag småkagerne ved 200 grader i 5-7 minutter, og lad dem køle helt af.
- Pynt (umiddelbart inden servering): Rør flormelis og vand til glasur, og pynt småkagerne med glasur og blomster.