-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Mazarinbarer med orange
6-8 stk.
Ingredienser
- Mazarinbarer med orange
- Mazarinmasse:
- 100 g blødt smør
- 150 g sukker
- 250 g ren, rå marcipan
- 3 æg
- 75 g hvedemel
- 2 tsk. fintreven, usprøjtet appelsinskal
- 200 g mørk chokolade 60 % kakaoindhold
- 3 dl kokosmel
- Mazarinmasse: Rør smør og sukker sammen. Riv marcipanen, og rør den i. Massen skal være ensartet. Kom æggene i et ad gangen. Rør hvedemel i.
- Kom appelsinskal i dejen. Fordel dejen i en form 25 x 25 cm. Bag kagen ca. 30 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen, og skær den ud i 6-8 barer. Stil dem i køleskab 1 times tid.
- Hak chokoladen, og smelt 2/3 af den i mikroovn eller over vandbad. Rør resten i, til det er smeltet. Overtræk kagestykkerne med chokolade. Brug en spiseske til at smøre det på med. Bunden behøver ikke chokolade. Drys kokosmel over. Lad chokoladen stivne i køleskab ca. ½ time.