Opskrift på abrikosmuffins med choko

Foto: Mikkel Adsbøl Abrikosmuffins med choko

Opskrift på abrikosmuffins med choko

Abrikosmuffins med choko

Svampede, lækre, men uden sukker, så dit blodsukker ikke tager på rutsjetur.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 12 Person(er)
Ingredienser

80 g tørrede abrikos
1 banan
50 g cashewnødder
4 æg
50 g rapsolie eller flydende kærgaarden
50 g sukkerfri mørk chokolade eller alm. chokolade 85%
1/2 tsk kardemomme
1/2 tsk kanel
1/2 tsk vanilje pulver
1 tsk bagepulver
20 g skummetmælkspulver
20 g rugmel
1 spsk kakaopulver
3 dråber pebermynte olie (kan undlades)
6-8 dråber flydende sødemiddel

Energi pr. person:
150 Kcal

Sådan laver du muffins

Kom abrikoserne i en gryde med 2 dl vand og lade dem koge i ca. 5 min. Blend de kogte tørrede abrikoser med resterende kogevand. Brug evt en stavblender eller en minihakker. Mos bananen med en gaffel.

Blend cashewnødderne til mel i en minihakker eller i en kaffekværn.

Rør æg og olie sammen. Hak chokoladen fint og tilsæt den og de øvrige ingredienser. Rør dejen sammen. Fordel dejen i muffins forme.

Bages i varmluft ovn ved 175 grader i ca 15 min.

Se også opskrift på Cocktail med hyldeblmst og lime.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Pynt med lidt atwel flordrys eller sukrin melis og frisk citronmelisse eller server en spsk. flødeskum eller sukkerfri vaniljeis til.