Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Æggekage med broccoli og skinke
Foto: Diabetesforeningen, diabetes.dk

Æggekage med broccoli og skinke - opskrift fra Hjemmet

Æggekage med broccoli og skinke

plate (4 personer)
printer Print

Arbejdstid: 20 min.
Koge-stegetid: ca. 30 min.
Ingredienser:
500 g broccoli
4 gulerødder
1 løg
5 æg
2 dl mælk
2 spsk. hvedemel
salt og peber
200 g skinke (kogt)
Tilbehør:
ristet rugbrød

  1. Del broccolien i buketter. Skær gulerødderne i stænger og løget i små terninger.
  2. Kog grøntsagerne i 3-4 min. i letsaltet vand.
  3. Pisk æggene sammen med mælk, mel, salt og peber. Vend grøntsager og skinke i.
  4. Kom det hele i et smurt ovnfast fad. Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Æggekage, Broccoli, Sukkerfri og Hovedret