Æggekage med broccoli og skinke
SPONSORERET indhold

Æggekage med broccoli og skinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Diabetesforeningen, diabetes.dk Foto: Diabetesforeningen, diabetes.dk
03. jun. 2015 | Mad | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge-stegetid: ca. 30 min.
Ingredienser:
500 g broccoli
4 gulerødder
1 løg
5 æg
2 dl mælk
2 spsk. hvedemel
salt og peber
200 g skinke (kogt)
Tilbehør:
ristet rugbrød

  1. Del broccolien i buketter. Skær gulerødderne i stænger og løget i små terninger.
  2. Kog grøntsagerne i 3-4 min. i letsaltet vand.
  3. Pisk æggene sammen med mælk, mel, salt og peber. Vend grøntsager og skinke i.
  4. Kom det hele i et smurt ovnfast fad. Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.

Anbefalet til dig