
Foto: Amerikanske pandekager med frugtsalat.
Amerikanske pandekager
Amerikanske pandekager med frugtsalat
Lækre amerikanske pandekager, som du kan lave til både brunch eller dessert. Frugtsalaten kan du variere alt efter sæson og smag
preparation
Total: 45 minutter
plate
Amerikanske pandekager til 5 personer
Af Trine Hahnemann
Ingredienser
Dej:
2 æg
2 spsk rørsukker
3½ dl sødmælk
5 dl hvedemel
1 stang vanilje
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk smeltet smør
smør til bagning.
Frugtsalat:
½ galiamelon i kugler eller tern
100 g hindbær
100 g jordbær
100 g brombær
2 spsk ahornsirup.
Sådan laver du amerikanske pandekager
1. Pisk æg og rørsukker sammen i en skål, rør derefter mælken i. Bland mel, korn fra en stang vanilje, bagepulver og salt. Rør det derefter i æggemassen, til sidst røres smørret i. Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter.
2. Vend frugterne sammen med ahornsirup og lad det trække indtil servering.
3. Steg pandekager på panden i smør – et par minutter på hver side. Servér med frugtsalat til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Pandekager, Amerikansk mad, Dessert og Brunch
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: