Amerikanske pandekager
SPONSORERET indhold

Amerikanske pandekager med frugtsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre amerikanske pandekager, som du kan lave til både brunch eller dessert. Frugtsalaten kan du variere alt efter sæson og smag

Af: Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek
05. mar. 2020 | Opskrift | ALT for damerne
Amerikanske pandekager til 5 personer | Total: 45 min

Ingredienser

Dej:
2 æg
2 spsk rørsukker
3½ dl sødmælk
5 dl hvedemel
1 stang vanilje
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk smeltet smør
smør til bagning.

Frugtsalat:
½ galiamelon i kugler eller tern
100 g hindbær
100 g jordbær
100 g brombær
2 spsk ahornsirup.

Sådan laver du amerikanske pandekager

1. Pisk æg og rørsukker sammen i en skål, rør derefter mælken i. Bland mel, korn fra en stang vanilje, bagepulver og salt. Rør det derefter i æggemassen, til sidst røres smørret i. Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter.

2. Vend frugterne sammen med ahornsirup og lad det trække indtil servering.

3. Steg pandekager på panden i smør – et par minutter på hver side. Servér med frugtsalat til.

Anbefalet til dig