-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Blåbærcrumble i kop
Disse små blåbærcrumbles smager af sommer og sol og er det perfekte søde punktum på en magisk sommermiddag. Nyd dem lune og hjertens gerne med en skefuld fuldfed cremefraiche eller vaniljeis til.
4 små portioner
Total:25 minutter
Ingredienser
- 200 g blåbær
- 25 g mandelmel
- 25 g grovvalsede havregryn
- 25 g rørsukker
- 25 g smør
- 1 nip kardemomme
- evt. rød skovsyre
- evt. cremefraiche/vaniljeis
Sådan bager du blåbærcrumble
- Fordel blåbær i fire små ovnfaste skåle. Bland mandelmel, havregryn, sukker, smør og kardemomme sammen med fingrene til en smuldredej, og fordel den oven på bærrene. Bag de små crumbles i cirka 20 minutter ved 200 grader.
- Nyd dem lune – gerne med lidt cremefraiche eller vaniljeis til – og et par skovsyreblade til at forkæle øjet.
PRØV OGSÅ: Hindbærmoussekage
PRØV OGSÅ: Jordbærkoldskål
PRØV OGSÅ: Marcipantærte med bær