Opskrift på BLT-salat med syrnet fløde
SPONSORERET indhold

BLT-salat med syrnet fløde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Variation over den klassiske sandwich med bacon, salat og tomat.

Af: Carsten Kyster
24. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 35 min

Ingredienser

200 g tomater på stilk
12 skiver bacon
4 skiver toastbrød
4 cos mini salater eller 6 hjerte salater

Syrnet flødedressing:
¼ l fløde
1 tsk Dijon sennep
saften af ½ citron
salt og peber.

Sådan laver du BLT-salat

Begynd med dressing. Hæld fløden i en skål og rør den med sennep. Smag til med salt og peber.
Hæld forsigtigt citronsaften i fløden og lad den stå et lunt sted i ca. 30 min. I mellemtiden vil fløden syrne og blive tyk. Rør forsigtigt fløden sammen igen, og den er klar til brug.

Klip tomaterne i 4 buketter og bag dem i ovnen ved 165 grader i 20 min. Steg bacon sprød på en pande. Gør det samme toastbrødet. Vask og skær salaten i grove stykker. Anret/fordel alle ingredienserne til salaten på fire tallerkener. Hæld dressingen over og servér.

Tips: Tilsæt evt. parmesanost til salaten.


Prøv også grillet brød med varmrøget laks