
SPONSORERET indhold
Chokoladeboller - bagt som brydebrød
Lækre chokoladeboller bagt i bradepande. Chokoladebollerne bages sammen til en smukt brydebrød, som vil pynte på ethvert morgenbord eller til en kaffeslabaras.
20 stk. chokoladeboller |
Total: 20 min
Ingredienser
3 dl lunkent vand
25 g gær
2 æg
2 spsk. ahornsirup eller sukker
50 g smør
ca. 725 g manitobahvedemel eller tipo 00 hvedemel
1 tsk. salt
100 g hakket mælkechokolade
1 sammenpisket æg til pensling
Pynt: sigtet flormelis
Sådan bager du chokoladeboller
- Rør vand og gær sammen. Rør æg og sirup i.
- Smuldr smørret i hvedemelet, og rør det i gærblandingen sammen med salt og chokolade. Ælt dejen kort. Stil dejen til hævning et lunt sted tildækket ca. 1 time.
- Form 20 boller. For en bradepande 22x30 cm med bagepapir. Fordel bollerne i bradepanden. De skal kun lige røre hinanden.
PRØV OGSÅ: Hjemmebagte krydderboller - Lad brydebrødet efterhæve tildækket med et rent klæde ca. 40 min.
- Pensl med sammenpisket æg. Bag brødet ca. 18-20 min. ved 200 gr.
- Pynt brydebrødet med sigtet flormelis, og bryd brødet til chokoladeboller.