Cajun-millionbøf
Foto: Thomas Hergaard

Cajun-millionbøf - opskrift fra Hjemmet

Cajun-millionbøf

Eksotisk version af en gammel klassiker.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 personer

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
250 g hakket oksekød
1 spsk olie
1 løg (hakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
2 stilke blegselleri (i tern)
1-2 peberfrugter (i tern)
1 dåse hakkede tomater med chili
1 terning oksebouillon
timian, oregano, paprika og spidskommen (1/2 tsk af hver)
1 laurbærblad
salt og peber

Tilbehør:
Kote ris eller kartofler

  1. Brun kødet på en pande med olie og tilsæt løg, hvidløg og grønsager.
  2. Steg under omrøring i 5-10 min. og tilsæt tomater, bouillonterning og krydderier.
  3. Lad retten simre 5-10 min. og smag til med salt og peber.
  4. Servér med kogte ris eller kartofler.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Nem aftensmad, Millionbøf og Hovedret